Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Emily powiedziała, że grób wykopała blondynka i to ona rządzi w A teamie. Jedynie nasuwa mi się
Alison (ale czy także zrobili by motyw z bliźniaczkami?) lub CeCe. A wam?:)

ocenił(a) serial na 3
natalia_1680

W zasadzie to nikt inny nie przychodzi mi do głowy, ale wydaje mi się, że takie rozwiązanie jest trochę za proste. Być może A miało wtedy perukę, przecież wiemy, że członkowie A-teamu lubili w różny sposób upodabniać się do Ali (maska Ali w odcinku Hallowenowym) .

ocenił(a) serial na 10
haushi

A po co ta osoba miała przy każdej okazji miałaby zakładać perukę? Przecież ten ktoś wiedział, że Emily jest pod wpływem, więc raczej nie obawiał/a się o to,że ją zobaczy :)

natalia_1680

Jak dla mnie motyw z bliźniaczkami jest stuprocentowo pewny. I myślę że to właśnie bliźniaczka Ali rządzi w A teamie, no chyba że to jakiś transwestyta przebiera się za dziewczynę.

ocenił(a) serial na 7
Magi6

To, ze nacpali Emily, nie oznaczalo, iz A moze czuc sie kompletnie bezpiecznie (zawsze istniala mozliwosc, ze Em cos sobie przypomni, lub A chcialo aby Em sobie przypomniala blondynke w czerwonym plaszczu). A zawsze jest o krok przed dziewczynami, wiec moglo nawet poprosic jakas kolezanke z Ateamu, zeby zalozyla peruke. Raczej watpie, by ich szef (EzrA) chodzil ze swoimi podwladnymi na misje.