Ale serio??????????????? Przecież to największy spojler jaki w życiu widziałam. A podobnoć myślenie nie boli.
Gdzie ty tu widzisz spoiler ? Znak zapytania chyba świadczy o tym, że Marko81 się pyta a nie stwierdza :) Marko odpowiedź brzmi, że raczej nie jest A, ale może nas zaskoczą :)
Samo zapytanie jest spojlerem. Poniewaz takie pytanie mozna zadac wyciagajac wnioski z ostatnich odcinkow. Czy sa to sluszne wnioski czy nie to juz nie moja sprawa. Ale wydaje mi sie ze takie pytanie jest spojlerem i to dosc duzym.
taaa.... strasznie duży spoiler. na forum aż grzmi od tej teorii więc pytanie nie powinno cię aż tak dziwić.
Mnie nie zdziwilo jesli chodzi o fabule serialu. Ale zaskoczylo mnie strasznie. Bo dla swiezynki w PLL taki strzal po wejsciu na forum psuje cala zabawe. Juz nie wazne ze to bylo pytanie. Wazne ze bedziesz sie teraz zastanawiac i wyszukiwac oznak ogladajac kazdy odcinek. To tak jakbym na forum Lost zapytaniu napisala : Hej to oni wszyscy naprawde ..........? I nie oznaczyla spojlera. A skoro w Pll jest chociaz cien szansy ze to zapytanie moze okazac sie prawda wiec jest to spojler. I nie wazne czy maly czy duzy.
Jak to spojler, to lepiej nie wchodź na Filmweb i nic nie czytaj o serialu w Internecie :) Oglądaj i tyle
dokładnie. przecież tu praktycznie zawsze sie pisze o spoilerach, zreszta mnie nie przeszkadza jak przeczytam jakiegoś newsa, i tak bym sie dowiedziała, a jeżeli ktoś nie chce znać przyszłych wątków to nie musi wchodzić na fora tego typu bo tu większość pisze o nowych wątkach przypuszczeniach itp.
Serial już leci kilka lat, a tu ktoś pisze, że jest świeżynką :) więc dla niego pewnie większość tematów będzie spojlerami :)
Po pierwsze napisałam, że mnie nie zdziwiło. Sama oglądam serial od początku. Więc staram się być bieżąco ze wszystkim. Nie napisałam, że ja jestem świeżynką. Kłania się czytanie ze zrozumieniem. Po drugie co z tego, że serial leci już od kilku lat. Unika się spojlerowania ze względu na ludzi, którzy go nie oglądali. A wierze, że na pewno tacy są. Są seriale, które się już skończyły czy to jest powód żeby podać zakończenie?
Rzadko kiedy się wypowiadam na tym forum. Nie wiem czemu ale z normalnego miejsca zmieniło się w twór gdzie już nic nie można powiedzieć. Pomyślcie o tym. Nie każdy kto wchodzi na forum czyta wszystkie wątki. A tu taki strzał na dzień dobry.
myślę że nie powinnaś wypowiadać się za kogoś, jeżeli twierdzisz że ze świeżynką nie chodziło o cb. świeżynki niech się za siebie wypowiadają:) i jeżeli nie chcą czytać spoilerów to nie powinny odwiedzać fora seriali bo głównie się tam o tym pisze:) a powiedzieć zawsze można co się chce:) także spoilerować.