Czy nie uważacie, że oko, które podglądało dziewczyny w ostatnim odcinku należało do mamy Ali?
Zwróćcie uwagę, że ma bardzo podobny kształt i kolor oczu.
http://static.wetpaint.me/pll/ROOT/photos/460_340/143590479-1371765789.jpg
boże, ja już nie wiem, tam są wszyscy podejrzani, nawet dorośli :P to jest troche śmieszne żeby połowa miasta była zamieszana w jakąs akcje dręczenia dziewczyn...a tak wgl to powinny one iść na policje i może by ich namierzyli czy coś, a tak to się ciągnie to i w sumie nie wiadomo dlaczego i po co to wszystko...a tylko przybywa osób, które mają z tym coś wspólnego...no ale gdyby poszły z tym na policje to nie byłoby serialu :)
Biorąc pod uwagę, że wszyscy są zamieszani, to nawet by policja nie pomogła, bo pewnie połowa z nich pomaga A. ;p
no tak...:P mnie tylko ciekawi jaką przyczyne tego wszystkiego podadzą na koniec...bo to raczej nie będzie błahostka skoro A tak długo je dręczy i zwerbowało tyle ludzi...
Dokładnie, w ogóle dziwna sprawa, w realu by to nigdy miejsca nie miało, bo kto by miał taką siłę, żeby wciągać osoby, które w sumie aż tak bardzo nie mają nic wspólnego z dziewczynami, czy nawet samą Ali.
no wiadomo, to jest nierealne...A musi mieć haka na wszystkich, a nie wiem jak to możliwe...zresztą zauważyłam, że w ostatnich odcinkach robią z Ali ofiarę, a przecież na początku było widać jak wszystkimi manipulowała, więc ciekawe co z tego w końcu wyjdzie...wgl to ja nawet mniej czekam na to kto się okaże A, Red Coat itd, tylko właśnie na wyjaśnienie dlaczego to się wszystko dzieje...motywy są ciekawsze :)
Zgadzam się, dawniej Ali była przedstawiana jako ta podła, która przynosi ludziom nieszczęścia, teraz zmienili front i to też mnie trochę denerwuje, bo mało brakuje, a okaże się, że Ali jest bardzo szlachetna i pomaga tym dobrym... No chyba, że dostała od kogoś porządną nauczkę i się zmieniła. A co do motywu, racja, to jest najciekawsze...
ogólnie to lubię ten serial, ale uważam, ze 5 sezon powinien być ostatni...bo ileż można ciągnąć coś takiego, w końcu zrobi się to nudne i nie będzie co oglądać...ja już teraz się gubię :P a zresztą muszą mieć też czas żeby to wszystko wyjaśnić i żeby to miało ręce i nogi...moim zdaniem pod koniec 4 sezonu powinni już pokazać kto jest kim, a w 5 właśnie ujawnić motywy i to wszystko wytłumaczyć :)
Byłabym w stanie w to uwierzyć, ale tylko ze względu na to, że w jednym z odcinków mama Ali robiła na drutach, a bodajże na końcu kolejnego odcinka "A" również się tym zajmowało.
Tylko nie wiem, jaki to by miało sens, gdyby matka Ali była w to zamieszana.
To oko jest Ali, bo zanim jest pokazane, to widać Ali zdjęcie na ścianie i jest takie same oko a właściwie oczy. ;)
Tez mi się wydaje że oko jest Ali. Matka Alison może i ma coś za uszami, ale raczej nie należy do A -teamu, moim zdaniem to byłoby poprostu głupie.