Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Wie ktoś może jak można stworzyć stronę taką jak miała Maya tzn. na hasło i żeby można
było dodawać filmiki i zdjęcia i podobnie to wyglądało ? :P

ocenił(a) serial na 5
maartaa_filmweb

nie za darmo na pewno, musisz wykupić serwer

użytkownik usunięty
maartaa_filmweb

Jeśli posiadasz fundusze równie ogromne jak A to radzę Ci to zlecić firmie web-designerskiej,która Ci to postawi na serwer (i jak malagax3 wspomniał/a musiałabyś corocznie opłacać serwer).

ocenił(a) serial na 7
maartaa_filmweb

jeśli wierzyć temu że to była strona Mayi tzn. że to ona opłacała. A poza tym jest taka możliwość założenia videobloga na hasło za darmo, wystarczy w normalnym blogu w ustawieniach zmienić profil na dostępny tylko dla autora i po sprawie ;)

użytkownik usunięty
poziomka4

To również dobry substytut takiej strony. Niemniej jednak jak dobrze zrozumiałem maartaa_filmweb spodobał jej się design strony i te wszystkie interaktywne "bajery" wątpię,aby Maya była tak uzdolnionym programistą i hobbystką html'a,że własnoręcznie to postawiła. (Chociaż to serial).;)

ocenił(a) serial na 7

Sama miałam podobnego videobloga, tylko nie był aż tak rozbudowany. bajery jak bajery, ilość filmików które są porozrzucane po stronie bez (tak mi się wydaje) jakiegokolwiek sensu i ładu, moim zdaniem nadały stronie głębi a nie jakieś ulepszenia techniczne. Chociaż sama się na tym aż tak nie znam, więc mogę się mylić. Myślę, że to po prostu kwestia lepszych stron blogowych w porównaniu z naszymi, co daje większy wybór możliwości.

użytkownik usunięty
poziomka4

Moim zdaniem takie ulepszenia techniczne i spektakularne elementy w serwisie przyciągają widzów oraz blogerów. Choć jak mówisz można zrobić coś designerskiego z niczego.;)
Mogłabyś podać nazwę serwis na którym widniał twój videoblog?;)

ocenił(a) serial na 7

przykro mi ale na prawde nie pamiętam, to było dobre kilka lat temu. Poszukaj w googlach może akurat znajdziesz coś ciekawego i może nowego ;)

maartaa_filmweb

załóż tumblr, możesz dać dowolny szablon jaki chcesz i ustawić go na hasło :) dodawać zdjęcia, filmiki, muzykę wszystko