Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73550
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Mona i Lucas? 

ocenił(a) serial na 4

Myslicie,że to wszystko co mówił Lucas na temat Mony było szczere?że ona go krzywdzi?Czy to jakaś kolejna podpucha?
Nie wiem,czemu,ale nie do końca ufam Lucasowi,wczesniej nawet myślałam,że on ma coś wspólnego z A.. Teraz sama nie wiem ;o
Jak Mona mówiła,że stała się lepsza,to wierzyliście jej?Myśleliście,że już skończyła całkowicie z A?Czy od razu wiedzieliście,że kłamie?:)

ocenił(a) serial na 8
Resire

Co do Lucasa to ja mu wierze, nie raz widziałam jego wyraz twarzy kiedy Mona sie do niego odezwała, wiec mysle ze nie kłamie, ale kto tam wie, moze sie mylę ;) a co do Mony to od początku wiedziałam ze kłamie z tym odejściem od A teamu i ta cała zmiana ze teraz bedzi taka milutka i chce pomagać dziewczyną... Te jej słodkie i skruszone minki do mnie nie przemawiają :p a jakie jest Twoje zdanie na ten temat? :)

ocenił(a) serial na 4
Yilia

Co do Lucasa to napisałam :) A co do Mony,to..szczerze,chyba jestem trochę naiwna,ale tak troooszkę jej wierzyłam ;p

ocenił(a) serial na 8
Resire

No ale była potem scena, w ktorej Mona szła za Bayronem i była ubrana w czarna bluzę i czarne rękawiczki, wiec nic sie nie zmieniło 

ocenił(a) serial na 4
Yilia

no tak,tak już wiadomo :) ale we wcześniejszym odcinku myślałam,że faktycznie może coś zrozumiała,że popełniła błąd,jednak się myliłam ;p

ocenił(a) serial na 8
Resire

No cóż niestety nic sie nie zmieniła. Ja juz sie nie mogę doczekać następnego odcinka, a Bayron zaczął mnie przerażać :/ ta jego twarz taka poważna bez wyrazu

ocenił(a) serial na 4
Yilia

mnie tak samo!Ten odcinek był naprawdę dobry.Jeszcze się zastanawiam nad Meredith,nie wierzę w jej dobre intencje.. ;/ ona coś ma na sumieniu!

ocenił(a) serial na 8
Resire

Nom, była jakoś tak zbyt miła dla Arii, tez jej nie wierze, oby następny odcinek był równie dobry jak ten :)

ocenił(a) serial na 4
Yilia

się okaże we wtorek :D dobrze,że mamy teraz odcinki co tydzień!:)

ocenił(a) serial na 8
Resire

Noo dokładnie :D ciekawi mnie ta scena w ktorej bedzie Toby i Spencer :D

ocenił(a) serial na 4
Yilia

a ja jeszcze nie widziałam promo,o :P

ocenił(a) serial na 8
Resire

Oj to Ci zdradzilam troche :( ale nie za dużo :) i juz nic nie mówię :p

ocenił(a) serial na 4
Yilia

nie,nie,nie,wręcz przeciwnie,zaraz pewnie sama obejrzę!:)

ocenił(a) serial na 8
Resire

Heh, po tym jak ja obejrzałam to juz nie mogę sie doczekać odcinka :D

Resire

A ja pomyślałam, że mógł kłamać. Może to wcale nie on jechał na deskorolce i został prawie przejechany przez Toby'iego, a noga bolała go z jakiegoś innego powodu (został zraniony przez Arię?). To całkiem prawdopodobne, że współpracuje z Moną i wszystko, co powiedział Hannie, było zmyślone. Albo współpracował z Moną, ale z jakiegoś powodu przestał i teraz Mona czyha też na niego. No bo czemu był w pokoju woźnego? Niby czego miałby tam szukać? Dziwię się, że Hanna go o to nie dopytała.

Tibby11

To dla mnie było beznadziejne, że to on był w tym kantorku... To powinien być Toby.

ocenił(a) serial na 4
youhaveamessage

zgadzam się! Dlatego założyłam ten wątek,ciekawi mnie jego postać i nie wierzę w to,że jest tak bardzo pokrzywdzony przez te odp. do spr itd.,zdecydowanie musi mieć coś większego na sumieniu!