Grupa "A" to osoby które nienawidzą Ali a do tej grupy zalicza się Paige może Nate, albo też Brat Ezry bo chyba bez powodu się nie pojawili w serialu no i mogą być też te osoby które się podejrzewa.
Wes w grupie A? bardzo wątpię.. On miał w ogóle coś wspólnego z Ali? Chyba nie. I lepiej, żeby nic nie miał, bo jak wszystko ma się ciągnąć wokół grupy A to na głowę się dostanie. Jakieś wątki poboczne, niezwiązane z A były by mile widziane. Maggie dali, ale ona jest akurat nudna xD
Jasne Nate i brat Ezry, którzy pojawili się dopiero w 3 sezonie i nic nie wiadomo o ich ewentualnej znajomosci z Alison
haha Wes, jasne.
Ps. Na przyszłość, nie zakładaj niepotrzebnych wątków od tego jest temat ''Kim jest 'A' "
No wlasnie a czy nie ciekawi was fakt ze przez 2 sezony nie bylo nic o bracie ezry ani jego rodzinie i nagle teraz pojawil sie jego brat i pojawia sie w kazdym odcinku.
Tak samo zastanawiające jest dlaczego tak nudna postać jak Ezra jest w każdym odcinku.
Od Ezry i Arii aż woła "Jestem A!". Jak dla mnie Wes jest tylko urozmaiceniem dla ich nużącego związku.
Dziewczyny, giganci próbowali! (Jason)
I nic. Niezniszczalni!
A tak serio to Wes, jak już gdzieś wspomniałam, jest dla mnie takim typem Holdena z wyższych sfer. Uroczy i miły, taki chłopiec. Niestety bardziej na przyjaciela Arii bez szans na coś więcej.
Obym się myliła. Wolę każdego niż Ezrę.
Ja to mam nadzieje że właśnie w takim celu go wprowadzili. Żeby troche z jego winy zerwali, żeby mieszał, mieszał aż zniszczy Ezrie i Aria poleci sie mu wypłakać i bum.! Zamiana braci. : D
Już w ostatnim odcinku sobie gadali od serca. ; D
Wtedy to dopiero Ezra by nie chciał mieć do czynienia ze swoją rodziną :)
Nie sądzę, że Wes będzie regularną postacią. Jak na razie pojawił się w dwóch odcinkach i w sumie niewiele zrobił, oczywiście poza ujawnieniem wielkiej tajemnicy naszego supernudziarza.
Myślę, że jego rolą może być właśnie wyciąganie niecnych postępków brata na światło dzienne.
Może Aria się opamięta, gdy pozna parę mrocznych sekretów swego wybranka?
Ja liczę jeszcze na Maggie, bo po zdjęciach widać, że w następnym odcinku czeka ją rozmowa z nieszczęsnym ojczulkiem swojego syna.
Niestety, obawiam się, że Fitz nie wkurzy się specjalnie, że Aria próbowała odnaleźć jego miłość z liceum. Może na początku. Ale potem jak zwykle padną sobie w ramiona :(
Tak czy owak, liczę że team Maggie& Weasley krok po kroku rozwalą ten "idealny" związek.
Też mam taką nadzieję, Wes jest o wiele lepszy od Ezry ;D
Aries! ;D
Czy jakoś inaczej, nigdy nie byłam dobra w łączeniu imion xD
Ja jestem za....Jarią? Tak to się łączy?
Ale ten team ma rozwalić Ezrię. C'mon moim drodzy M&W!
Wes mi nie wygląda na takiego, ale cicha woda... :D
Choć ubolewam nad tym, że scenarzyści porzucili świetny wątek Jasona i Arii. Byli razem cudowni no.
Nieprawdaż?
Zobaczymy, czy Marlenka spełni swoją obietnicę o ich powrocie.
Może jak M&W wykonają już swoją robotę?