Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Grupa "A" to osoby które nienawidzą Ali a do tej grupy zalicza się Paige może Nate, albo też Brat Ezry bo chyba bez powodu się nie pojawili w serialu no i mogą być też te osoby które się podejrzewa.

ocenił(a) serial na 5
Marko81

Wes w grupie A? bardzo wątpię.. On miał w ogóle coś wspólnego z Ali? Chyba nie. I lepiej, żeby nic nie miał, bo jak wszystko ma się ciągnąć wokół grupy A to na głowę się dostanie. Jakieś wątki poboczne, niezwiązane z A były by mile widziane. Maggie dali, ale ona jest akurat nudna xD

użytkownik usunięty
Marko81

Jasne Nate i brat Ezry, którzy pojawili się dopiero w 3 sezonie i nic nie wiadomo o ich ewentualnej znajomosci z Alison

ocenił(a) serial na 7
Marko81

haha Wes, jasne.

Ps. Na przyszłość, nie zakładaj niepotrzebnych wątków od tego jest temat ''Kim jest 'A' "

poziomka4

Ale chodziło mi o konretnie o te nowe postaci no i paige :]

Marko81

No ale można to było napisać też w tamtym wątku.. ; )

ocenił(a) serial na 7
Marko81

no ale myślisz że tam nie byli typowani?

ocenił(a) serial na 10
Marko81

No wlasnie a czy nie ciekawi was fakt ze przez 2 sezony nie bylo nic o bracie ezry ani jego rodzinie i nagle teraz pojawil sie jego brat i pojawia sie w kazdym odcinku.

użytkownik usunięty
kala996

Tak samo zastanawiające jest dlaczego tak nudna postać jak Ezra jest w każdym odcinku.
Od Ezry i Arii aż woła "Jestem A!". Jak dla mnie Wes jest tylko urozmaiceniem dla ich nużącego związku.

A jak dla mnie Wes jest szansą na skłócenie państwa nudziarzy i odbicie bratu dziewczyny. ; D

użytkownik usunięty
Request_

Obyś miała rację :P Ale niestety Ezria wygląda mi na niezniszczalną parę...:/

ocenił(a) serial na 5

Dziewczyny, giganci próbowali! (Jason)
I nic. Niezniszczalni!
A tak serio to Wes, jak już gdzieś wspomniałam, jest dla mnie takim typem Holdena z wyższych sfer. Uroczy i miły, taki chłopiec. Niestety bardziej na przyjaciela Arii bez szans na coś więcej.
Obym się myliła. Wolę każdego niż Ezrę.

Fabulous_Killjoy

Ja to mam nadzieje że właśnie w takim celu go wprowadzili. Żeby troche z jego winy zerwali, żeby mieszał, mieszał aż zniszczy Ezrie i Aria poleci sie mu wypłakać i bum.! Zamiana braci. : D
Już w ostatnim odcinku sobie gadali od serca. ; D

ocenił(a) serial na 5
Request_

Wtedy to dopiero Ezra by nie chciał mieć do czynienia ze swoją rodziną :)
Nie sądzę, że Wes będzie regularną postacią. Jak na razie pojawił się w dwóch odcinkach i w sumie niewiele zrobił, oczywiście poza ujawnieniem wielkiej tajemnicy naszego supernudziarza.
Myślę, że jego rolą może być właśnie wyciąganie niecnych postępków brata na światło dzienne.
Może Aria się opamięta, gdy pozna parę mrocznych sekretów swego wybranka?
Ja liczę jeszcze na Maggie, bo po zdjęciach widać, że w następnym odcinku czeka ją rozmowa z nieszczęsnym ojczulkiem swojego syna.

Niestety, obawiam się, że Fitz nie wkurzy się specjalnie, że Aria próbowała odnaleźć jego miłość z liceum. Może na początku. Ale potem jak zwykle padną sobie w ramiona :(
Tak czy owak, liczę że team Maggie& Weasley krok po kroku rozwalą ten "idealny" związek.

ocenił(a) serial na 5
Request_

Też mam taką nadzieję, Wes jest o wiele lepszy od Ezry ;D
Aries! ;D
Czy jakoś inaczej, nigdy nie byłam dobra w łączeniu imion xD

ocenił(a) serial na 5
Iza94

Ja jestem za....Jarią? Tak to się łączy?
Ale ten team ma rozwalić Ezrię. C'mon moim drodzy M&W!

użytkownik usunięty
Request_

Wes mi nie wygląda na takiego, ale cicha woda... :D
Choć ubolewam nad tym, że scenarzyści porzucili świetny wątek Jasona i Arii. Byli razem cudowni no.

ocenił(a) serial na 5

Nieprawdaż?
Zobaczymy, czy Marlenka spełni swoją obietnicę o ich powrocie.
Może jak M&W wykonają już swoją robotę?

ocenił(a) serial na 10
kala996

ostatnio oglądałem 1 sezon i tam Ezra wspomina,że pożyczył pieniądze od swojego brata ;))