A moze ojciec ktorejs dziewczyn mial romans z Allison ???Byron lubial mlode dziewczyny ???..nie zdziwilabym sie :)
A skad wiesz ,ze nie ???Wlasnie ,ze moze umowilaby sie ,w tym filmie wszystko mozliwe :) i cos mi sie zdaje ,ze tak bedzie :)
A dlaczego nie?Jej romans z starszym mężczyzną byłby lekka przesada ,jednakże patrząc na skomplikowana postać jaką jest Alison nie jest to wykluczone.
Może matka Ali i ojciec Spencer mieli romans, bo SPOILER Toby w 7 odcinku ma odkryć jakiś sekret właśnie ojca Spencer SPOILER
zgadzam sie z youhaveamessage . pisałam to juz wcześniej , . A może ten koles z 3 odc. to brat Ali i Spence ?
no mozliwe :D Fajna teoria.
Widze, ze koleś z 3 odcinka nie tylko mi zawraca głowę haha
Ten jego szyderczy uśmiech zawraca mi głowę odkad go zobaczyłam . Nadal nie wiem co on tam robił i dlaczego spence tak się go bała .
Hej! Cicho coś się zrobiło o pni Potter i jej niby wnuku. Może przegapiłam ale czy ta sprawa się już wyjaśniła? Tak czy inaczej w 1 sezonie "A" składał/a kwiaty na jej grobie, więc trochę to dziwne, że tak nagle zostawili ten wątek...
to mogłaby byc tez Matka Hanny w sumie. Myslalysmy ze pomnik zepsul "A" a to byl np. Lucas. Sprawa sie wyjasniła jej niby wnuk nie chcial pieniedzy, zostawil je w sejfie :)
Mama Ali pojawiła się w Pilocie na pogrzebie Ali, widzieliśmy ją jak witała Arię ;)
Dobra wiem, ze jestem opóźniona, ale się wypowiem i tak :D
Obejrzałam dopiero teraz, mimo że uwielbiam ten serial, ale 2 pierwsze odcinki S2 mnie nzudziły (linczujcie xD!) i jakoś nie miałam aż tak specjalnej ochoty na następny odc, ale 'My Name Is Trouble' w końcu trzyma poziom! PLL to mój ulubiony serial, więc naprawdę chcę lubić nowy sezon, chcę żeby mi się rozkręciło, no! 3 odcinek jak do tej pory najlepszy z S2, po nim mam ogromną ochotę na więcej, mniam! :D
Scena Spencer/Toby - love!!!
Aha i sytuacja z Jenną - pfff... Aria to moja ulubiona bohaterka, ale miałam ochotę wtedy na nią wrzasnąć: "Aria!, you're such an idiot!"... Po co ona się odzywała ???
No w każdym razie, 3 odc jestem na tak! PLL w wielkim stylu w końcu xD