PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73173
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Jak myślicie? Z kim główne bohaterki powinny być? Moim zdaniem tak:
Aria - Jason
Hanna - 'Shon'
Spencer- 'Wreen' (lekarz)
Emilly - Toby (może jakoś zmieni orientacje)

Przepraszam , nie wiem jak się dokładnie piszę imiona.
Mam jeszcze pytanie. Czy w sezonie 3 Wreen będzie jeszcze zakochany w Spencer?

ocenił(a) serial na 10
psychofanka_piratow

ooo zgodzę się z Arią Spencer i Em ale nie HAnna _CAleb dla mnie jest super ,,,,♥♥♥ w 3 chyba juz nie bardzo szczerze nie pamietam ale chyba spodoba mu sie ktos inny .... tak chwilowo

nie ogladałaas 3 sezonu ?????

ada565

Aria - Wes
♥ Hanna - Caleb ♥
♥ Spencer - Toby ♥
Emily - jakaś normalna laska, napewno nie Paige.

panimarmoladzia

Czyli w niczym się nie zgadzamy :( :) A wiesz czy w 3 sezonie Wren będzie jeszcze zakochany w Spencer?

ada565

Jestem w trakcie.. Jestem zawiedziona bo kocham Wrena i Spencer jaką pare.. Nie chcę żeby on się zbliżał do Hanny. Boje się że oni już nigdy nie będą razem. :(

psychofanka_piratow

Właściwie to rzadko kiedy się Wren pojawia, a jak się pojawia to raczej w innych celach :P Myślę, że na Wrencer już szans nie ma. Na Wrannę (o ile tak się to pisze :D) też nie. Na którym jesteś odcinku? No niestety się nie zgadzamy, ale są gusta i guściki :D

panimarmoladzia

Odc. 6 sezon 3 :p Wranne? Chodzi Ci o paring Hanny i jego? Bo ja bym bardzo chciała żeby on był ze Spenc' ..

ocenił(a) serial na 10
psychofanka_piratow

w sumie on jest nawet fajny <tyle ze sb próbowali moze w koncu im sie uda tak na powaznie Toby jest taki dziwny nie lubie go jakoś :(
a Wranne nie podobałoby mi sie ona ma byc tylko z CAlebem :)(oczywiscie ja tak sadze )

ada565

Ostatni taki zwiazek jak wrencer widzialam gdy ogladalam 3 metry nad niebem, ale juz mi przeszlo. Wrencer lepsze :d

psychofanka_piratow

nie wiem jak związek biorac pod uwage,ze oni nigdy nie byli razem, ale ok ;) co twojego pytania na samym poczatku to nie wiem tez o jakiej milosci tu mowa, bo gdyby byl zakochany w spencer,nie leciałby na jej przyjaciolke (chociaz jak go ogladam to mam wrazenie, ze on poleciałby na pierwsza lepsza, bo niezly z niego podrywacz. juz sam fakt, ze zdradził narzeczoną z jej mlodsza siostrą w 1 sezonie..). glowne bohaterki powinny byc z gosciami ktorych kochają bo chyba o to chodzi w zwiazku takze;
aria - uh..ezra.nie powiem, ze nie ,bo sama bym z checia zobaczyla cos miedzy nia a jasonem, ale z tego juz nic nie bedzie, zostawili ten watek dawno temu. aria bedzie teraz miec w 4sezonie romans z jakims innym typem, ale prawda jest taka, ze na koniec i tak worci do ezry).
hanna- caleb (shon mial ja w dupie i wcale mu na niej jakos strasznie nie zalezalo,poza tym on sie juz raczej nie pojawi).
spencer - toby (wren lepiej niech poszuka sobie kogos innego, bo melissa,spencer,hanna, kto następny aria? nie wyszlo mu z żadną bo zadna tak naprawde nic do niego nie czuje. z melissą spieprzył sam... w ostatnich odcinkach 3 sezonu widac jak bardzo spencer kocha tobiego. i to co ona przezywala kiedy go nie bylo albo kiedy myslala,ze on nie zyje to naprawde bylo godne uwagi. no bo jak mocno musiala mu ufac i go kochac zeby zalamac sie w ten posob? chociaz myslala ze on nie kochal jej to widzialas ta scene w 3x24?kiedy mowila do dr sullivan? mowila o tym jak ciezko isc dalej kiedy dzieje sie najgorsza rzecz na swiecie;scena w lesie,a w lesie wiadomo co bylo. i ze wtedy pomyslala sobie, ze nie ma nic przeciwko jesli to ostatnie co widzi. do mnie to naprawde trafilo i naprawde bylo mi jej zal. ale to co zrobila tez pozniej - wstapila do a teamu bo chciala dowiedziec sie co z nim. swiadomie rozbila zwiazek arii i ezry bo on mial byc jej nagroda. wybaczyla mu praktycznie natychmiast bo tak mocno za nim tesknila. wedlug mnie to jest nie do rozbicia.)
emily - KTO?toby? przeciez ona jest lesbijka ;)))))))) toby jest jej przyjacielem i tam nie ma romantycznych uczuc. tez irytuje mnie paige, ale jesli emily ja kocha to moze sie w koncu do niej przekonam. to nie jest to samo co z maya, ale skoro emily jest z nia teraz szczesliwa..

ocenił(a) serial na 9
flueeees

zgadzam się z tobą w 100%

ocenił(a) serial na 7
psychofanka_piratow

SPOBY SPENCER TOBY 4 EVER

ocenił(a) serial na 7
santanashadow

i HALEB

ocenił(a) serial na 8
santanashadow

Do naszego kochanego drewienka to Samara lub Maya by pasowała, tudzież ta laska od Jenny. Ja to taki smile miałam na twarzy gdy zobaczyłam że Jenna jest bi :D.Wren to może sobie jakąś laskę w swoim wieku znaleźć, a nie do 18 latek się podwala. Najlepiej gdyby z nikim go nie shipowali, przynajmniej dla mnie, bo go nienawidzę. Aria będzie coś z karateką miała, ale najprawdopodobniej wróci do kogoś takiego jak Fitz.Caleb i Hanka mogą w miarę być, ale się nudni robią. Caleb kiedyś był fajny, kiedy go kreowali na le bad boya, a teraz to w sweterkach chodzi, tak samo Toby, obaj stracili swój potencjał. I tak btw. pisze się Wren i Sean :)

ocenił(a) serial na 5
Wikaa_161

Hannah - Caleb!!
Spancer - Toby :))

psychofanka_piratow

Spencer - Toby ( to oczywiste :D)
Hanna - Lucas <3
Aria - Jason
Emily - Alison

ocenił(a) serial na 7
whiteshadow

Em - Ali tej parze mogłabym kibicować :D

goldendagger

Dość ciekawie by było :P

ocenił(a) serial na 8
whiteshadow

nie wiesz czy oni będą razem w tv czy tylko w książce pozostaną ?

Pikasia

ale o którą parę dokładnie ci chodzi ?

ocenił(a) serial na 8
whiteshadow

Jaria : *

ocenił(a) serial na 8
whiteshadow

będą razem?

Pikasia

niestety mam dla ciebie złą wiadomość :/ producenci show uwielbiaja ezrię, a do tego Drew ( ten co gra Jasona) pracuje już nad innym serialem, do tego w 4 sezonie szykuje się ktoś nowy dla Arii, jakis trener i wgl, więc to prawie niemożliwe ale nie trać wiary, może w 5 lub 6 sezonie jaria wróci ;) Oby ! :D

ocenił(a) serial na 8
whiteshadow

NIEEE... NIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Pikasia

łączę się z toba w żałobie.

psychofanka_piratow

Aria & Wes byliby uroczą parą :) Fitzowi już dziękujemy, jest tak sztywny, drewniany, nudny, że aż oczy bolą, i nawet jego niby ładna buźka tu nie pomoże. Lubiłam ich w pierwszym sezonie, ale to, co się później z nimi stało to nieporozumienie. Oglądając ich wspólne sceny, miałam często wrażenie, jakby ze strony Ezry nie było żadnych głębszych uczuć do Arii... Więc jako para nie przekonują mnie już ani trochę.

Hanna & Caleb bezapelacyjnie pasują do siebie <3

Spencer... a niech tam sobie będzie z Toby'm :P Nie budzą we mnie żadnych emocji jako para, są mi całkowicie obojętni.

Dla Emily nie widzę nikogo fajnego póki co. Maya była jakaś dziwna, Paige to już w ogóle porażka... Tak więc ciężko mi kogoś teraz wytypować.

ocenił(a) serial na 10
almost_happy

Emily i CeCe hahhah ;P
Ale Spenc i Toby !!!! AAAaaaaaa emocje :P
no.... Ezra niech ją zdradzi i ona bedzie z no Holdenem :)

agacja

Ja tam kibicuje Wrenowi. Był od początku w niej zakochany. Moim zdaniem Toby do Spcence nie pasuję. A tak poza tym- punkty dla Wrena za jego akcent ♥

ocenił(a) serial na 8
almost_happy

Wes jest spoko,ale on już nie będzie grał :)
trzymam mocnooo na JASONA ! < 3

ocenił(a) serial na 8
psychofanka_piratow

Chciałabym żeby Aria była z Jasonem ale nie wiem czy to możliwe : D
Hanna i Caleb ( moja ulubiona para ) : *
Spencer i Toby ;)
Emily w sumie nie wiem , bo nie lubię Paige , a Mai nie ma.

psychofanka_piratow

Spencer&Toby <3 bezapelacyjnie najlepsza para. Toby ryzykował dla niej wszystko, a co Wren zrobił? Zdradził Melissę z jej nieletnią siostrą, blee.
Aria&Jason
Nie przepadam za Calebem ani za dziewczynami Emily, więc albo niech będą singielkami albo niech im dadzą nowych partnerów.

White_Rose05

Ee tam Toby. Wren jest słodki. Coś mi się wydaje że Toby od początku był w A-TEAMIE.
Co do Arii - to tak Jason. Chętnie bym pokibicowała Jarii. :P
Też średnio lubię Caleba, i średnio pasuję do Hanny ale można się do niego przekonać. To on dla niej poświęca wszystko , a nie Toby dla Spenc'. Chociaż inną bajką jest Sean. Ale na to już naprawdę nie ma szans :)
Hmm.. Emily. Średnio ją widzę z dziewczyną. W książce była bieseksualna, może w serialu też? Jeżeli tak to niech będzie sobie z Toby, czy nawet właśnie Sean'em bo darzę go sympatią i mam nadzieję że będzie go więcej. :)

Pamiętajmy że nie ma gust takich samych!

psychofanka_piratow

Aria i Fitz ;)

kasinka789

J.P Panu Fitz juz dziekujemy :D

kasinka789

Może to źle zinterpretowałam. Chodziło mi że przynajmniej na jakiś czas. To chyba jedyna parka która od 1 sezonu nie miała prawie żadnych komplikacji. Od końca 2 sezonu to już w ogóle sielanka :) Na jakiś czas powinniśmy odejść od wątku Ezria i zająć się czymś bardziej lekkim. Np. Aria i Wes? To i tak nie potrwa długo :)

psychofanka_piratow

A z tym to się zgadzam, wiadomo! Tak czy siak najważniejsze dla mnie, żeby na koniec PLL byli ze sobą. Są świetni ;)

kasinka789

A mogą ze sobą być, byle nie Spoby! :)

psychofanka_piratow

Dla mnie pedofile i ci co zdradzają i prawie niszczą rodziny nie są słodcy.
A team doprowadziło do wypadku Toby'ego, mógł zginąć a mimo to i tak do nich dołączył by dowiedzieć się kto jest Red Coat i ochronić Spencer. Jeśli to nie jest dowód miłości to nie wiem co jest.

White_Rose05

Po pierwsze to się nie spinaj. Specjalnie podkreślałam przy odpowiedzi że gusty są różne :)
Faktem jest to że nie wiem w jaki sposób Wren zdradził Mel' skoro ani razu nie współżył ze Spencer. Pocałunek nie jest jeszcze uznawany za zdradę. Tym bardziej nie jest pedofilem, a nawet jakby coś do czegoś doszło to wciąż nie. W Ameryce co do niektórych praw to są jeszcze luźniejsze niż w Polsce. A poza tym od 16 roku życia to by nie było zaliczone pod pedofilie. Nie wiem czasem czy Toby jest taki święty. Mimo to sama Spencer mówiła że gdyby wiedziała że on tak cierpi jak ona to by mu to wyjaśniła. On spuścił głowę w dół. Może to nie takie proste, bo ma coś jeszcze na sumieniu? Poza tym on nic nie wiedział że te śruby poluzował właśnie A-TEAM. Tak samo nie wiemy czy dlatego tam wstąpił. Pamiętajmy, że słowa są puste.

psychofanka_piratow

Nie spinam się, tylko wyrażam swoje zdanie, chyba po to jest ten temat, prawda?
Na serio uważasz, że jak facet całuje dziewczynę, mimo że jest zaręczony z jej siostrą, to nie jest to zdrada? Okay, then.
Koleś jest przed trzydziestką a uganiał się już za dwiema nastolatkami, które są zakochane w swoich chłopakach. Powinien sobie znaleźć kogoś w swoim wieku bo wygląda żałośnie.
Nie udawajmy też że Toby jest tym złym, bo Spencer też go zraniła w drugim sezonie. Po tym jak miał wypadek mogła mu powiedzieć o wszystkim, ale nie zrobiła tego, mało tego skłamała mu że spotyka się z Wrenem i to też Toby'ego zabolało.
Odnośnie samego wypadku, Toby na bank wie, że to sprawka A teamu, jest na tyle mądry by dodać dwa do dwóch i dojść do takiego wniosku.

White_Rose05

Temat jest po to by wyrazić swoje zdanie na TEMAT kto z kim. Moja wina że wdałam się w ogóle w dyskusje z zapewne fanką Spoby, ale w sposób żartobliwy uzasadniłam Ci po części moje zdanie. W moim odczuciu przekręciłaś mą wypowiedź na motyw bardziej awanturniczy. Jak wojna. Być może wina leży tylko po mojej stronie, a me odczucia są błędne.
Pozdrawiam :)

psychofanka_piratow

lubisz kiedy twój chlopak całuje inne laski? glupie pytanie.. dla ciebie to nie zdrada przeciez =D lepszej rzeczy dawno nie przeczytalam hehe

big_A

To nie jest zdrada. To chyba logiczne. Nie mówie że to nie oznaczałoby koniec związku, ale nie byłoby w takiej sytuacji żadnego orzeczenia o winie. Proszę, zastanów sie zanim coś napiszesz w sposób.. "satyryczny".

psychofanka_piratow

bo w sądzie nikt nie bedzie orzekal o winie tylko przez pocalunek to nie wystepuje on pod rubryką zdrada? my nie mowimy o sprawie rozwodowej tylko o zyciu. dla mnie taki znak niewierności to zdrada a co niby innego? jak bys to nazwała skoro sama mowisz "Nie mówie że to nie oznaczałoby koniec związku"? to dlaczego koniec skoro nie bylo zdrady? nawet jak to sobie nazwiesz chwilą słabości czy innym poetyckim okresleniem to nie przestanie byc czyms złym - bo jak faceta ciągnie do innych dziewczyn to cos chyba jest nie tak, czy nie - wszystko w porządku?

big_A

Niewierność, a zdrada to co innego. Poza tym nie wiem po co z tobą konwersuje na ten temat. Określiłaś moją wypowiedź za infantylną, pozostawiając idiotyczny komentarz lekko odbiegający od sprawy. Doczytaj lepiej sprawę od początku i zastanów się czy przez jeden pocałunek ktoś jest "pedofilem, co zdradza i prawie niszczy rodziny".

psychofanka_piratow

Nie wiem gdzie widzisz granice miedzy niewiernoscia a zdrada ale chociazby po glupim przykladzie Pretty Little Liars widac ze Wren rozbil tym swoja przyszła rodzine ktora mogl miec z Melissa. nie lubie go przez to ze taka akcja zaczal cala swoja role. podrywacz i casanova chociaz ma narzeczona, spodobala mu sie siostrzyczka, potem przyjaciolka siostrzyczki, ciekawe kto nastepny. no ale to tylko serial. w zyciu tym bardziej trudno takich zniesc. i raczej nie przymykac oka na takie "niewiernosci w postaci pocalunkow ktore pewnies predzej czy opzniej skoczna sie w lozku (bedzie to juz zdrada czy nadal nie?;)

psychofanka_piratow

Ja uważam że Aria powinna być z Ezrą nie wiem nawet czemu, po prostu lubię ich razem i chyba też trochę z przyzwyczajenia. Zdecydowanie Hanna i Caleb, chociaż nie przepadałam za nim do jakiegoś momentu ale go polubiłam i też nie wyobrażam sobie Hanny z kimś innym. Spencer chciałabym żeby była z Wrenem. Tak mam już od pierwszego sezonu i się doczekać nie mogę, mimo tego że niby coś do Hanny to i tak jest zakochany w Spencer a Tobiego za bardzo nadal nie lubię a co do Emily to niech będzie z byle kim w sumie dla mnie tylko nie z tą Paige, tak mnie ona irytuje.. Maya, fakt że była trochę.. specyficza, sądzę że była o wiele lepsza.. Poza tym sądzę że ona i tak by bardziej z chłopakiem jakimś pasowała, byle nie z Paige.. Taki mam swój obrazek ułożony, teraz byle tylko do 11 Czerwca. :D

issueconcern

Oo bardzo Mi się podoba ta wypowiedź. Mimo to wole Jasona do Arii po tych jej erotycznych snach :D Po prostu no nieźle wyglądali. Ale na pana Fitz ostatecznie mogę się zgodzić :)

psychofanka_piratow

Jak dla mnie jest dobrze tak jak jest :)

Olieen

Czyli:
Toby - Spencer
Aria - Ezra
Hanna - Caleb
Emily - Paige
O tak? Nie jest to najgorszy układ, ale jak by tu coś podszlifować.. :)