PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73318
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Czy ktoś może wie, kiedy będą napisy do 20 odcinka ? :)
Z góry dziękuję za odpowiedź:)

muufek

niestety jak każdego...

ocenił(a) serial na 8
Bernadetta

czyli na iitv już dzisiaj raczej nie będzie :(

ocenił(a) serial na 9
Bernadetta

mają być jeszcze dzisiaj...
nie ma co narzekać, można samemu się brać za tłumaczenia jeśli nie odpowiada wam praca innych ;> także "spokojnie" drogie panie :)

MissNaive

zawsze można sobie napisy wstawić bezpośrednio do odcinka, bez konieczności czekania na iitv :)

Bernadetta

SĄ JUŻ napisy na napisy24 ;))

Bernadetta

widzę że na napisy24 już są napisy do PLL :P teraz tylko czekam na iitv :D

ocenił(a) serial na 8
muufek

Są! :) na napisy24

sweet7angel

Przepraszam, wiem, że tym razem były późno, ale NIE NARZEKAJCIE, bo namęczyłam się z tymi napisami, robiłam je całkowicie od podstaw, dopasowywałam je, tłumaczyłam, poprawiałam, dodajcie do tego jeszcze inne obowiązki i szkołę, wtedy czas leci szybciej i z wtorku robi się sobota.

ocenił(a) serial na 9
youhaveamessage

TAAK! Dziękuję:) :*

ocenił(a) serial na 9
youhaveamessage

spoko ja osobiście to rozumiem :) ale może dlatego że dopiero od dzisiaj czekam na odcinek :P a i jak ktoś będzie wiedział czy na jakiejś stronie z serialami pojawi się szybciej niż na iitv to dajcie znać..

youhaveamessage

Dziękujemy baardzo! rozumiemy iż masz swoje życie i inne sprawy na głowie niż jakieś w sumie mało ważne dla 'świata' napisy :)
Ważne że w końcu są. ;p

peperoni555

a wiecie może skad pobrać ODCINEK? z góry dzięki :)

youhaveamessage

ja również dziękuję :):D jedynie nie lubię takiego przedłużania :) lepiej od razu powiedziec, ze beda w sobotę, bo niektórzy to oszalają z tego powodu :P

ocenił(a) serial na 8
ej_89

Dziękujemy bardzo!:)

ej_89

@smiles : najlepiej chyba z peb. [google -> pretty little liars peb -> ostatnia strona] tam jest dużo linków ;)

@ej_89 : nie wiedziałam, kiedy będą.

youhaveamessage

dziękuje !!! :) teraz tylko zaczekam na odcinek w internecie i będę szczęśliwa :D

paandu

Cieszę się,ze już są napiski :)

youhaveamessage

Podziwiam osoby, które poświęcają swój cenny czas żeby wykonać tłumaczenie, dlatego bardzo dziękuję za napisy. :)

sweet7angel

Na iitv już widziałam :)
A wszystkim niecierpliwym, którzy słabo znają angielski polecam zdobycie angielskich napisów (jeśli takie są) i samodzielne tłumaczenie ze słownikiem w łapkach. To może być świetny sposób na poprawienie znajomości języka obcego :))

youhaveamessage - gratuluję cierpliwości i pasji :)

ocenił(a) serial na 10
Aguslava

Już są na iitv.pl. Boże, kocham ten odcinek <3 Widziałam już go.

raeshell

A ja polecam ściąganie z torrentów, szybko, darmowo i łatwo, lub z chomika - tam trzeba jednak mieć transfer :D

xBlue

dziękuje za napisy! wiem, ile trudu należy sobie zadać, żeby to zrobić DZIĘKI WIELKIE! a odcinek zajebisty ;) muszę to powiedzieć i chyba jeden z moich ulubionych tylko tyle mogę powiedzieć ;)