mają być jeszcze dzisiaj...
nie ma co narzekać, można samemu się brać za tłumaczenia jeśli nie odpowiada wam praca innych ;> także "spokojnie" drogie panie :)
Przepraszam, wiem, że tym razem były późno, ale NIE NARZEKAJCIE, bo namęczyłam się z tymi napisami, robiłam je całkowicie od podstaw, dopasowywałam je, tłumaczyłam, poprawiałam, dodajcie do tego jeszcze inne obowiązki i szkołę, wtedy czas leci szybciej i z wtorku robi się sobota.
spoko ja osobiście to rozumiem :) ale może dlatego że dopiero od dzisiaj czekam na odcinek :P a i jak ktoś będzie wiedział czy na jakiejś stronie z serialami pojawi się szybciej niż na iitv to dajcie znać..
Dziękujemy baardzo! rozumiemy iż masz swoje życie i inne sprawy na głowie niż jakieś w sumie mało ważne dla 'świata' napisy :)
Ważne że w końcu są. ;p
ja również dziękuję :):D jedynie nie lubię takiego przedłużania :) lepiej od razu powiedziec, ze beda w sobotę, bo niektórzy to oszalają z tego powodu :P
@smiles : najlepiej chyba z peb. [google -> pretty little liars peb -> ostatnia strona] tam jest dużo linków ;)
@ej_89 : nie wiedziałam, kiedy będą.
Podziwiam osoby, które poświęcają swój cenny czas żeby wykonać tłumaczenie, dlatego bardzo dziękuję za napisy. :)
Na iitv już widziałam :)
A wszystkim niecierpliwym, którzy słabo znają angielski polecam zdobycie angielskich napisów (jeśli takie są) i samodzielne tłumaczenie ze słownikiem w łapkach. To może być świetny sposób na poprawienie znajomości języka obcego :))
youhaveamessage - gratuluję cierpliwości i pasji :)
A ja polecam ściąganie z torrentów, szybko, darmowo i łatwo, lub z chomika - tam trzeba jednak mieć transfer :D