Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73550
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Kurcze, czy wy też macie wrażenie, że faceci w tym serialu nie są dość... atrakcyjni?
charakterystyczni? rzucający się w oczy? Jakoś brakuje mi tu tego. Dziewczyny są
charakterystyczne i przyjemnie się je ogląda, ale chłopcy są tu jacyś tacy... byle jacy xd Jason jest
fajny, ale bardzo mało go pokazują. To samo ten młody doktorek był fajny co zarywał do Spencer...
Wren? jakoś tak się nazywał. Ogólnie cieszę się, że stało się co się stało z Tobym i mam
nadzieję, że już go więcej nie zobaczę ;P

LiQuierroGirl

Nie gustujesz w psychopatach? :D

Dla mnie nie są nudni czy nieatrakcyjni, wręcz przeciwnie ^^ Lubię popatrzeć na Jasona, Wrena, Toby'ego, Caleba w sumie Ian też dawał radę :D

LiQuierroGirl

Kilku atrakcyjnych się znajdzie, ale częściowo masz rację - chyba są za mało charakterystyczni i nie zostają na długo w pamięci :/
Toby jest dość specyficzny - wiem, że części osób się podoba, a innym wręcz przeciwnie. No cóż, każdy ma inny gust.

ocenił(a) serial na 4
Aishowa

Osobiscie uważam,że Jason i Wren są strasznie przystojni i miło mi się na nich patrzy.Dodałabym tu jeszcze Noela :) a Toby jest bardzo charakterystyczny,ale zarazem ma coś seksownego w sobie :)

Resire

Muszę się z Tobą zgodzić ;)

Aishowa

E tam gadacie Ezra jest słodkie dobrze się na niego patrzy ale trochę za nudny taka mimoza lalum polelum :)