SPOILERY SPOILERY
SPOILERY SPOILERY
SPOILERY SPOILERY
SPOILERY SPOILERY
SPOILERY SPOILERY
SPOILERY SPOILERY
SPOILERY SPOILERY
Pretty Little Liars - Episode 1.21 - Monsters in the End - Press Release
ROSEWOOD’S FOUNDERS FESTIVAL SETS THE STAGE FOR MORE SECRETS IN AN ALL-NEW EPISODE OF “PRETTY LITTLE LIARS,” PREMIERING MONDAY, MARCH 14th AT 8:00 PM ET/PT ON ABC FAMILY
Burbank, CA (March 3, 2011) – When dealing with relationships and feelings, some secrets are best kept hidden, in “Monsters in the End,” an all-new episode of ABC Family’s hit original series “Pretty Little Liars,” premiering Monday, March 14th (8:00 – 9:00 PM ET/PT).
Everyone has something to hide – whether it be a secret romance, who they really are and what their true intentions are. For Aria, Emily, Hanna and Spencer, keeping things hidden is second nature, but having to live with those secrets can become a big burden. How long can Aria be with someone when they can’t go out in public? Is it a true friendship when Spencer and Toby aren’t able to be seen together? How truthful can Emily be when she can’t be honest about whom she wants to be with? And how can Hanna move on when she secretly still wants to be with the one who broke her heart? With someone like “A” out there to watch their every move, four Liars may not have to worry about keeping things hidden for too much longer.
Meanwhile, Rosewood police officer Garrett Reynolds is keeping his promise to keep a close eye on the girls – much closer than they realize.
DUŻY SPOILER!!!
http://m.mogreet.com/dl/5mn1dgml sneak peek z finałowego odcinka...
No cóż, można było się domyślić.
odcinek z napisami pl http://video.anyfiles.pl/pretty.little.liars.s01e21_pl/Kino_i_TV/video/7928 ogólnie na tej stronce jest zwykle szybciej niz na iitv
I pomyśleć, że kiedyś nie lubiłam Spencer! Nie mogę teraz w to uwierzyć - ostatnio jest moją ulubioną postacią. Sceną z nią i Tobym jest jedną z bardziej pozytywnych jakie pojawiły się w tym serialu.
Po dzisiejszym odcinku wydaję mi się, że Ian jest jednak niewinny. Coraz bardziej podejrzewam tego policjanta, który teraz je śledzi.
No i oczywiście chcę żeby Caleb wrócił, a jeśli chodzi o Monę to... po prostu brak słów. Mam nadzieję, że Hanna w końcu przejrzy na oczy.
Oj, oj , oj Melissa i Ian na bank nie byli w tym hotelu. Ściemniają jak nic ...
Po tym odcinku, coś mi się wydaje, że Ali żyje. Dziwne, że dała klucz Emily i to, że on przez ponad rok tam był i nikt się nie zainteresował tym garażem. A co do Iana i Melissy to obaj coś ściemniają ale myślę, że Mellisa teraz staje się podejrzana :-) Ale pewnie to tylko złudzenie, bo na końcu okaże się że ta najmniej podejrzana osoba jest winna np. brat Arli alebo brat Ali
Ja też kiedyś nie lubiłam Spence. Wydawało mi się, że zadziera nosa i jest zarozumiała, no ale zmieniła się na plus :) A sceny z Toby'm są przecudne <3 On jest taki sweet :* Ok nie chcę wyjść na jakąś szaloną fankę, ale naprawdę uwielbiam ich razem.
Obejrzałam jeszcze raz parę scen z odcinka i tak sobie myślę czy ta kula którą Em dostała od Ali nie jest przypadkiem podobna do tych które Jenna ma w swoim pokoju...
teraz właśnie oglądam zapowiedzi następnego odcinka i coś mi się wydaje, że śledziła ich Jenna i dlatego chciała klucz. A Ali to wiedział, że nie Toby ich śledzi :-) albo współpracowały już wcześniej. Można zwariować :-) odkąd jestem na tym forum to cały czas o tym serialu myślę :-) Niech się już skończy :-)
A ja z zapowiedzi zrozumiałam, że Ali miała jakiś dowód na tym pendrive, że Jenna bez oporów sypiała z przybranym bratem a nie że on ją molestował i dlatego chciała zdobyć klucz. Ale ciekawe skąd wiedziała że pendrive jest ukryty w jakimś pudełku zamykanym na ten właśnie kluczyk...
Po tym odcinku mam dziwne wrażenie, że to Tobby uwięził Spencer; policjanta nie podejrzewam, bo w tym czasie śledził Arię i czekał aż wyjdzie od Fitza; tylko dlaczego nagle zaczął śledzić Arię, skoro wcześniej nie odstępował Spencer?. Jenna raczej jej nieuwięziła, bo osoba wyglądała na mężczyznę, a poza tym nie miałaby tyle siły, żeby zablokować drzwi łomem. Oprócz nich, nikt inny nie wiedział o spotkaniu. Myślę, że Ian jest niewinny, a jedyną rolą jaką odrywa, jest ochrona Melissy - która pewnie, maczała palce w sprawie Ali.
No właśnie jest jedna osoba, ktora wiedziała o ich spotkaniu, a osobą tą jest A. A jakimś sposobem wie o wszystkim i to właśnie A wysłał(a) smsa do Spence podając się za Toby'ego. I nie sądzę by była to Jenna, niewidoma osoba raczej by nie wchodziła do takiego domu zabaw i nie dałaby rady zablokować drzwi łomem (tak, nadal jestem przekonana, że Jenna nie widzi :)
Ale przecież Toby nie ma czarnej kurtki? Wyrzuciłby ją zaraz po tym, jak zablokował drzwi? Poza tym, Jenna mogła usłyszeć, jak się umawiają i komuś tę wiadomość przekazać. Ja nie wierzę w to, że Toby ma z tym jakikolwiek związek.
Ten policjant wydaje się dziwny.. może miał romans z Alison? Skoro Ali poznała jakiegoś starszego chłopaka, to może właśnie niego?
Hanna i Caleb moja ulubiona para ;( ale mam nadzieje,ze wroca do siebie :D Noo w koncu cos sie dzieje, ten policjant na pewno sie domysla jakie relacje lacza Ezre z Aria. No i w koncu Spence pokazala,ze ma jaja! Ja tam uwazam, ze Ian wie kto mogl cos zrobic Ali, albo jakos powiazany jest z t osoba, ale na bank to nie on. Szkoda,ze juz ostatni odcinek bedzie ;(
"Ale ciekawe skąd wiedziała że pendrive jest ukryty w jakimś pudełku zamykanym na ten właśnie kluczyk..."
Jenna coś wspominała, że Alison odwiedziła ją w szpitalu, więc może wtedy jej o tym powiedziała?
I nie sądzę żeby Toby uwięził Spencer.
Następny odcinek naprawdę kończy ten sezon?! Myślałam, że będzie koło 25 odcinków...
Ja coraz bardziej myślę, ze Mona ma coś wspólnego z tym wszystkim. Zachowała się bardzo nie fair w stosunku do Hanny. Mimo wszystko liczę na to, ze ona i Caleb jakoś się zejdą. Szkoda tylko, ze teraz będzie ostatni odcinek sezonu bo zapewne producenci zrobią sobie kilkumiesięczna przerwę w emisji...
Czerwiec to w sumie jeszcze nie tak długo, ale według mnie powinni zacząć częściej poszczać odcinki serialu tzn. więcej niż raz w tygodniu. Jest to trochę mało prawdopodobne, no ale...
Ja akurat wolę jak są raz w tygodniu. Oglądam jeszcze kilka seriali i gdyby wszystkie miały by być co najmniej dwa razy w tygodniu to bym się nie wyrobiła. Dużo bardziej bym chciała, żeby nie robili tych kilkumiesięcznych przerw w środku serii.