Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73545
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Obejrzałam właśnie Odcinek 1.5 i myślę, że pora już wrzucić trailery i spojlery do następnego:P

Promo - https://www.youtube.com/watch?v=ARdqPhM-ZaQ
Sneak peek - https://www.youtube.com/watch?v=h4c5vcpcWE4

W związku z wydarzeniami w Nowym Jorku Kłamczuchy wracają do Rosewood z zamiarem
powrotu do swojego życia i utrzymania swoich sekretów. Są święcie przekonane, że to Shana
stała za działalnością A-Teamu. Aria jest prześladowana wspomnieniami, podczas gdy Emily,
Hanna i Spencer starają pomóc się jej z nimi uporać. Z kolei Alison, która wciąż trzyma się na
baczności staje oko w oko ze swoją rodziną, która nie wierzy w jej powrót.

Jason zaczyna dziwnie się zachowywać a Kenneth (ojciec Alison) zaczyna szukać Jessiki.

Spojlery
Marlene napisała, że ten odcinek będzie podobny do odcinków finałowych,
Toby wróci z Londynu,
Czeka nas scena Soby.
Mona zacznie grozić Alison "Zacznij/Zaczniesz żałować, że naprawdę nie umarłaś",
Dziewczyny zgłoszą się na policję,

Ateliee

odnosnie sceny mony i ali, to myślę, że możliwy jest wątek blizniaczek i ze mona cos o tym wie. tym bardziej ta mina alison na koniec odcinka, kiedy znaleziono cialo jej matki..

ocenił(a) serial na 6
nojaka

na bank będzie motyw z bliźniaczkami tylko nie wiem czy z bliźniaczką Ali czy może czyjąś inną.

ocenił(a) serial na 7
Iwet87

Zgadzam sie. A on będzie baaaardzo rozwlekły, więc trzeba sie przygotować :D Chociaż na 95% to spieprzą i nie będzie ciekawie...

Iwet87

możliwy spojler

#########################################################

gdzieś wyczytałam, że to CeCe ma bliźniaczkę, która mści się na Ali, ponieważ przez nią została wyrzucona ze studiów i to ta dziewczyna jest głównym A oraz ponoć czarną wdową

ocenił(a) serial na 6
willemite

haha siostra bliźniaczka CeCe. Wcale by mnie to nie zdziwiło, bo przecież nie mogą zrobić głównego A z osób, które występują na stałe w serialu, bo każdy był już podejrzany i byłoby to zbyt proste. Muszą wprowadzić kogoś nowego. Ehh poczekamy zobaczymy, jeżeli w ogóle doczekamy się rozwiązania jednej z największych zagadek ludzkości ;)

ocenił(a) serial na 5
Iwet87

tyle że jak się ktoś nowy pojawi, to wiadomo, że to on za wszystkim stoi :/ serial był naprawdę genialny przez 3 sezony, czwarty trochę namącił i piąty, moim zdaniem, powinien wszystko wyjaśnić, ale producenci niestety dali nam jeszcze szósty i siódmy, co moim zdaniem jest naprawdę głupie. serial powinien się wyjaśnić na końcu piątego sezonu. odcinek trochę słaby, 6/10, w porównaniu z drugim sezonem albo trzecim, gdzie naprawdę wszystko było fajnie napisane i zagrane

ocenił(a) serial na 7
willemite

To by było najgłupsze rozwiązanie z możliwych.

tiifanys

Ten pijak był podobny do tych wszystkich upiornych ludzi z Ravenswood czy jakoś tak (tam, gdzie Caleb jest), więc możliwe, że też będzie miał rozwinięcie ten wątek :)

pijany_mnich

to pewne, że będzie 6 i 7 sezon? skoro nie wiadomo jaka będzie oglądalność 5 sezonu???

co do odcinka... to nie był zły, ale PLL to już inny serial :)

Prettylitteliars

Mnie najbardziej rozwaliło że nagle Cece taka dobra, pomaga Alison i w końcu wyszło że to nie ona była czerwonym płaszczem. Czyli kto do cholery jest red coat?!

Claudia_9513

W sumie chyba nie wiadomo. Ja to zrozumiałam tak, że były w sumie 3 Red Coat, Cece i Ali (które starały się chronić dziewczyny) i jeszcze jeden, ten który mieszał - ale producenci pewnie już zapomnieli o tym wątku i nie będzie wyjaśniony :) Jeżeli się mylę proszę mnie poprawić

ocenił(a) serial na 7
tiifanys

Tak samo jak zapomnieli o wielu innych wątkach, np. próbie utopienia Jenny w jeziorze

ocenił(a) serial na 5
Ateliee

Probie utopienia Jenny? A ja myslalam ze ona juz zginela. Chyba musze zaczac uwazniej ogladac serial bo zaczyna mi sie juz mieszac

rachel20

Totalnie porzucili ten wątek,domyśliłam się,ze przeżyła tylko dlatego,że nie było chociażby pogłosek o pogrzebie..

ocenił(a) serial na 7
nitishia

Dokładnie. Zaczynają i nie kończą... "Nielepiej nie zaczynać, niz zacząwszy nie dokończyć"