no dobra, zaczynam dziś oglądać, jeśli mi się spodoba to akurat skończę przed drugim sezonem;)
No niestety jeszcze 10 dni. Pamiętajcie, że my obejrzymy dzień później niż Amerykanie, czyli 15.06.
Ale i tak jesteśmy bardzo blisko 2 sezonu.
O której godzinie planujecie oglądać odcinek? Z samego rana, po szkole/pracy, czy wieczorkiem?
wieczorkiem:D ogladnelabym pewnie wczesniej ale mam jazde, wiecie prawo jazdy wzywa:D:/ popcorn i pelen relaksik :D
ja zaraz jak wrócę ze szkoły to od razu ściągnę i będę oglądać. ;) czyli ok. jakiejś 15 zacznę seansik. ;D już się nie moge doczekać. ;)
Pewnie następnego dnia już będzie na pewno... Ale o której to zależy czy dziewczyna która tłumaczy będzie miała wystarczająco czasu, żeby zrobić to szybko :) Ja pewnie obejrzę pod wieczór, albo nawet dopiero w sobotę, bo mam z przyjaciółką tradycję, ze zawsze oglądamy razem, u mnie.. Zobaczymy jak z naszym czasem :D :D
Dzisiaj dopiero co skończyłam oglądać drugi sezon Vampire Diaries i wręcz nie mogę doczekać się PLL! Już tak niewiele :D 10 dni? Co to takiego. I zaraz po tym wakacje <3
fajnie, przynajmniej jeden serial, ktorego emisja nie zaczyna sie we wrzesniu:) dziewczyny, tak niedyskretnie zapytam, ile macie lat? bo mi sie czasem wydaje, ze za stara jestem na PLL;P(mam 18)
u mnie od połowy czerwca będzie już 17. ;)
Ale Ty, mając 18 na pewno nie jesteś za stara.. ;) Mojego kolegi mama (lat 30+ lub nawet 40) ogląda Pamiętniki Wampirów., więc Ty przy niej to nic. ;)