PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73318
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka
ocenił(a) serial na 9
cocoatea

a na kiedy jest zapowiedziany? :)

palafka

14 czerwca. odliczanie może nam umilić plakat promujący sezon: http://got-secret.pl/photos/displayimage.php?pid=926&fullsize=1

ocenił(a) serial na 9
Dodo140

47 dni :D

ocenił(a) serial na 10
Dodo140

świetny plakat :D 47?! :D Matko, aż chce mi się śmiać ze szczęści :D

kwiatuszekk14

nie mogę się doczekać!!

baska7

już niedługo! szybko zleci, a tak niedawno narzekałyśmy, że koniec 1 sezonu i trzeba będzie długo czekać :D

ocenił(a) serial na 7
xBlue

...46 dni,

i mam wiadomość zdecydowania miłą, Wren powróci, nie wiadomo na jak długo ale aktor grający tą postać napisał do na Facebooku

katia_2007

Tutaj są nowe spoilery;
http://www.filmweb.pl/serial/Pretty+Little+Liars-2010-556945/discussion/Kim+jest +%22A%22+Lista .,1577199

co do tematu, to ten plakat jest mega ;d

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

44 dni [?]
Dobrze liczę? ;p

ocenił(a) serial na 10
BeautyAndStupid

Też nie mogę się doczekać ;).

Tutaj macie zdjęcia Arii, Emily, Spencer i Hanny promujące 2 sezon ;):
http://spoilery.bloog.pl/id,329412404,title,Pretty-Little-Liars,index.html

dagusia_bojar

Szkoda, że nie ma Ali ;D

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

43!
A na tych zdjęciach one mają takie piękne sukienki, że ach! Właściwie one zawsze na zdjęciach mają śliczne stroje.

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

rzeczywiście śliczne..
Ahh.. nie mogę się już doczekać.. Mam nadzieję, że szybko to minie :))

ocenił(a) serial na 10
anusialka94

me too wczoraj obejrzalam cala serie :) naprawde mnie wciagnelo :DD 43 omg jakos minie
do plotkary tez doczekalam wiem teraz to juz musze :DD

gabrysiag

Emily wygląda na tym plakacie prześlicznie, trzeba to jej przyznać. Sukienki super!
I fajnie ucharakteryzowali je na takie upaprane ziemię;p

ania__87

Rany niech te 43 dni szybko miną!! Nawet na nowy sezon True blood nie czekam z taką niecierpliwością jak na PLL.

Spence wyszła świetnie na tej fotce: http://www.spoilertv.co.uk/images/albums/pretty-little-liars/Season%202/Cast%20P romotional%20Photos/hJAhh.jpg

ocenił(a) serial na 7
White_Rose05

42!
Ja też się nie mogę doczekać ;D

ocenił(a) serial na 8
Shaka_01

Drugi sezon jest ostatnim? Wie ktoś?

BeautyAndStupid

41 ;)
mi nic nie wiadomo na temat kolejnych sezonów, ale kto wie? ;)

xBlue

Gdzieś czytałam wywiad z Marlene i mówiła ona że chciałaby nakręcić 4-5 sezonów... Spokojnie, s2 na pewno nie jest ostatni.

ocenił(a) serial na 8
White_Rose05

Mam nadzieję, że w drugim sezonie dadzą nam jakiś ostry finał, bo ten był kiepski. Ale ogółem sezon pierwszy jest na maxa udany.

White_Rose05

Wow O.o 5 sezonów?
Bez przesady, co by się niby miało dziać? W sumie, to wolę, żeby PLL się skończyło po np. 2 wspaniałych sezonach, niż po 5 średnich.

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

Zgadzam się. Pięć sezonów za dużo. Dwa - super. Trzy - ok, też super. Cztery - lekka przesada. Pięć - nie!

ocenił(a) serial na 10
BeautyAndStupid

Też się zgadzam :D

megaami

I ja popieram, że max do trzech powinno być. Nie widzę sensu, żeby ciągnąć taki serial i co chwilę coś nowego wymyślać, żeby tylko kasę sobie nabijać. :/

xBlue

Zgadzam się z Wami! Wg mnie 3 sezony w zupełnosci wystarczą. Kocham ten serial ale nie powinni go ciągnąć w nieskończoność. Aczkolwiek jest to chyba najchętniej oglądany serial na ABC Family więc stacja chyba łatwo nie zrezygnuje z niego. 5 serii to zdecydowana przesada.

ocenił(a) serial na 10
White_Rose05

Oczywiście. I takie nie wiadomo po co mizianie się głównych bohaterów i ich zawody miłosne, bo zagadki się rozwiązały :)
Chyba, że któraś z dziewczyn by zniknęła, A by ją przetrzymywało i wgl, to mogło by to się przeciągnąć, ale nie na 5 serii :D

megaami

dokładnie. Podstawą tego serialu jest wątek kryminalny, zagadki, tajemnice i jakoś wątpię by twórcy mięli tyle pomysłów by zrobić 5 dobrych, równych sezonów. gdyby to był zwykły dramat to co innego. a tak zaczną tworzyć niestworzone rzeczy i zniszczą serial...

White_Rose05

Nawet nie mówcie, że to się nie skończy na 2 sezonie. Po co to przeciągać i myślę, że tym zepsują serial. Mam nadzieje ze 2 to ostatni

cocoatea

minio83 - nie liczyłabym na to, że s2 jest ostatnim, chyba że nastąpi jakiś kataklizm i spadnie oglądalność. Finał 1 serii oglądało chyba 3,5 mln i jest to świetny wynik jak na kablówkę. Ja uważam że na 3 sezonie powinni skończyć i wszystko logicznie wyjaśnić, bo ja już mam mętlik w głowie a co dopiero by było w 5 sezonie O_o

White_Rose05

tak max 3 ale założę się, że jak oglądalność dalej będzie duża to będą rozciągać to w czasie :-)

minio83

jeszcze 41 dni :-) dobrze że teraz są inne seriale, bo bym nie wytrzymała :-)

minio83

40 jeszcze ;D
41 było wczoraj ;p

ocenił(a) serial na 8
BeautyAndStupid

Sorki ale mogę wiedzieć jak wy liczycie? Bo jak dla mnie to jeszcze 41 dni (łącznie z dzisiejszym i z 14.06 - w końcu my obejrzymy odc dopiero 15.06).

White_Rose05

No ale 8 dni temu, apricoot napisała, że 47 dni do nowego sezonu i tak jakoś przystało ;D
Nawet tego nie liczyłam ;D

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

38!
Wróćmy do starego porządku. Potem będziemy się martwić jak policzyliśmy ;p

ocenił(a) serial na 10
BeautyAndStupid

No dobra to 37 xD

ocenił(a) serial na 8
megaami

36!
Nie sądziłam, że sezon drugi będzie tak szybko :D

BeautyAndStupid

jak dobrze, że nie trzeba czekać do września, albo do stycznia!! :)

ocenił(a) serial na 10
White_Rose05

Bardzo dobrze! Wręcz wspaniale. Pomyślcie tylko... PLL wraca, a zaraz potem wakacje :D Cudownie.

ocenił(a) serial na 8
megaami

33 :D

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

już niedługo *,*

ocenił(a) serial na 10
megaami

Nie no poprawmy się ;P Dziś 33 :) :) :)

ocenił(a) serial na 10
kwiatuszekk14

niech będzie :P