PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73318
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka
makotoo

ja mam 20 i też nie uważam, że jestem za stara, i moja mama też ogląda pamiętniki ;)

xBlue

dzieki za odpowiedzi, pocieszylyscie mnie:):* wiec uroczyscie oswiadczam ze pozostalo 7 dni:))))

ocenił(a) serial na 8
migotka13

Rowniez mam 18:D

5dni!!!(no dobra u nas 6) Boze jak zlecialo!:)

cocoatea

4 dni(5?) hah :)

użytkownik usunięty
Oleandria

4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3:D:D:D

migotka13

AAAAAA;D

xBlue

nie mogę uwierzyć jak szybko zleciały te 3 miesiące od finału 1 serii O.o

White_Rose05

kiedy mniej wiecej mozna spodziewac sie odcinka na polskich stronach??

ocenił(a) serial na 10
migotka13

Na chomikuj będzie prawdopodobnie już 14stego, ale napisy dopiero następnego dnia ;)

ocenił(a) serial na 7
kwiatuszekk14

Jak to 14? Przecież wtedy jest w Ameryce, u nas jest dopiero 15 późno w nocy, albo wcześnie rano.

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

1 dzień! ;*
Nie mogę się doczekać ;)!

ocenił(a) serial na 7
Shaka_01

to już jutro! normalnie zaraz oszaleje!!
AAaaa już sie nie moge doczekać !

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

14 jest w ameryce ale także w polsce tyle że bez napisów a napisy pojawiają sie zwykle w przeciągu 24 h :))
A dla osób znających angielski perfekt odcinek bez napisów nie powinien być problemem.

ocenił(a) serial na 8
cocoatea

Bardzo szybko zleciało. Szybciej niż ta przerwa w odcinkach pierwszego sezonu. Szczerze to ja nie wyczekuję drugiego sezonu Pretty Little Liars z wielką niecierpliwością. Bardziej czekam na Gossip Girl, a najbardziej na The Vampire Diares. Cóż i tak trzeba obejrzeć nadchodzący odcinek PPL i kolejne ;)

ocenił(a) serial na 7
BeautyAndStupid

Nareszcie :).

kinia207

TO JUŻ DZISIAJ!!! ;d
Znaczy u nas jutro rano, ale w Ameryce dziś wieczorem! :D Nie mogę się doczekać jutra! ;D

youhaveamessage

O mój Boże :D Szybko zleciało! Już zacieram rączki i czekam na jutrzejszy ranek :D

ocenił(a) serial na 5
cocoatea

aaa ! teraz tylko kilka godzin, ewentualnie 1dzień ! :)

cocoatea

Czy ktoś wie może o której godzinie emitują odcinek w USA? Na szczęście nie muszę czekać na napisy. Nie mogę się doczekać! ;)

joacha

Na iitv już jest pierwszy odcinek bez po ang :)