Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

PDS-Episode 7 !

ocenił(a) serial na 10

Czy ktoś ma dostęp do odcinka ;/ Bo oczekiwanie w tym tygodniu nigdzie go nie ma ;( ?

duperak3

ht tp:/ /video. anyfiles. pl /Pretty+Dirty+Secrets+7+napisy+PL /Kino+i+TV/video/34449
Proszę. : )

duperak3

Szczerze mówiąc to bardzo dziwny ten odcinek, sama nie wiem już co myśleć, kto dzwonił do sprzedawczyni, kto był ubrany na czarno i dlaczego dotykał Cece z taką ja wiem czułością?? No i to zbliżenie na tego kogoś ubranego w czerwony płaszcz?? Ten ktoś był dość niski i drobny, czyżby Aria??

ocenił(a) serial na 10
izka21gramowa

to PDS to wielki niewypał, nie wiem kto wpadł na ten pomysł, bo niby miało być tam wiele podpowiedzi, a czuję, że na koniec i tak nic nie będzie się zgadzało

patii12

No właśnie miało byc znowu pięknie a wyszło jak zwykle...

ocenił(a) serial na 10
izka21gramowa

możliwe,że 'A' to Ali i dotykała swoją
przyjaciółkę,której tak długo nie widziała ;)

ocenił(a) serial na 10
duperak3

tak się nie dotyka przyjaciółki ;)

duperak3

Nie no, akurat ten odcinek był najlepszy. Kim jest osoba w czerwonym płaszczu? Bo raczej kobietą, ma chude nogi i w ogóle, poza tym facet w czerwonym płaszczu zwróciłby na siebie uwagę większą, niż dziewczyna ;D

http://www.youtube.com/watch?v=_KcsPMOZLDo - nikt nie zwrócił na to uwagi wcześniej, ale w 1:19 FAKTYCZNIE jest ktoś w czerwonym.

youhaveamessage

Nie mogę już edytować. Wydaje mi się, że i osoba wychodząca z przymierzalni, i osoba w czerwonym płaszczu to Aria.
Osobą w czarnej bluzie przy komputerze mogła być Mona, bo wiemy, że wychodzi sobie z wariatkowa kiedy jej się podoba i zna się na komputerach. Poza tym jeśli Mona pracuje dla Arii, trochę wyjaśniałoby to to pokiwanie głową być może z "szacunkiem", kiedy zobaczyła na nagraniu z kamer osobę w dziwnej sukience.

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

szczerze mowiac, mnie sie wydawalo ,ze postac w czarnej bluzie to Toby :/ ..chociaz nie wiem czemu,ale caly czas Caleb jest dla mnie podejrzany ..

bianka226

Też możliwe. Gdzieś czytałam, że taki scyzoryk/nożyk miał Toby w 2 sezonie, ale nie wiem tego na pewno.

użytkownik usunięty
youhaveamessage

Osoba w dziwnej sukience nie była przypadkiem blondynką? Ten fakt wyklucza Arie jako osobę "w dziwnej" sukience. Odniosłem wrażenie,że dziewczyna (Pilot) w pokoju Alison (czy jak się ona wabi) włamała się do sklepu z kostiumami.

Miała brązowe włosy :)

użytkownik usunięty
youhaveamessage

A nie przypadkiem ciemny blond?;p

http://media.tumblr.com/tumblr_malwq78FPN1qf4kww.png to raczej nie jest ciemny blond :D
Ale ta osoba jest w sumie za chuda na Arię, więc http://media.tumblr.com/tumblr_malwtl47eK1qf4kww.jpg - podobne obojczyki.

użytkownik usunięty
youhaveamessage

Co jak co ale chyba miałem inną postać na myśli xD

użytkownik usunięty
youhaveamessage

Może to Spencer?;d

Na zdjęciu z "podobnymi obojczykami" - wydaje mi się że to manekin. Wygląda strasznie sztucznie.

użytkownik usunięty
Bankowski_17

Dobre;) Cały serial jest sztuczny xD

ocenił(a) serial na 7

Osoba w dziwnym stroju to na pewno Jenna. Za niedługo jeszcze umrze, bo wiadomo, ze przed kimś się chowała. Ja od razu pomyślałam o Jennie, nie wiem jak wy :d Aria tutaj po prostu nie pasowała, to tyle.