Z całej sympatii do tego serialu,ale czy zauważyliście,że szerzy się tam z lekka patologia?:P Zarówno Hanna,Aria jak i Emily straciły dziewictwo w wieku 16 lat.
Taki post pół żartem pół serio :).
Co myślicie?
A w realnym świecie tak nie jest? Mało jest przypadków dzieci rodzących dzieci? Tam przynajmniej umiały się zabezpieczyć haha :D
no w sumie :P
Hanna o zabezpieczeniu pomyslala,Em nie musi,a pan Fitz tez pewnie zadbal o wszystko :D.
Zobaczymy jak to bedzie wygladalo w wykonaniu Spence I Toby'ego:)
Bez przesady, realia już są takie że raczej większość młodzieży nie czeka z tym do ślubu.
"Lekka" patologia to szerzy się w skinsach, ale nie tu. A tak poza tym czy one nie mają 17 lat ?
skinsow widzialam 2 sezony- jak weszli nowi bohaterowie to jakos mi sie nie spodobalo.
A z tym wiekiem dziewczyn prawde mowiac to sie gubie :D
nie martw się, też się gubię ; ) niby serial się zaczyna jak mają 16 lat, ale w 2B dalej mają 16, choć mija tyle czasu... ale nie wnikajmy xd Marlene King się chyba za bardzo polątała, jak już było wspomniane w jednym z ''Kim jest A'' po finale xd
2x14 "Through many dangers, toils and snares" - o Arii:
"She is sixteen!" (ona ma 16 lat). Z tego co słyszałam, 3 sezon ma się rozpocząć 5-6 miesięcy po wydarzeniach z 2x25, więc dziewczyny mogą mieć 17 lat, albo już kończą 16 :)
youhaveamessage jak tam złość po 25 odcinku opadła? bo mi tak :) chociaż niesmak pozostał. Mimo to mam nadzieję, że będziesz oglądać 3 sezon :P bo mówiłaś, że rezygnujesz. :)
mi tam juz zlosc opadla i z niecierpliwoscia czekam na 3 sezon :)A ty Leo jak?;)
chociaż to mnie bardziej rozwaliłlo ;P
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=294992580581570&set=a.116332065114290.230 88.116256391788524&type=1&theater
W 3 sezonie mają miec dopiero 17 lat ? ;o
Wydaje mi się że w którymś odcinku było powiedziane że mają 17, ale może coś mi się przesłyszało.