Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73555
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Podobne seriale?

ocenił(a) serial na 9

Witam.
Jestem wielkim fanem PLL jako jeden z nielicznych seriali wciągną mnie niesamowicie.
Czy może znacie jakieś podobne seriale ? (Grupka młodych osób tajemnice ,zagadki , coś
w tym stylu).

ocenił(a) serial na 7
kibic123

może ,,lying game'' :) lub ,,secret circle''. to pierwsze w szczególności polecam :)

ocenił(a) serial na 3
kibic123

plotkara, ale z twoich oczekiwań to tylko grupka młodych osób ; ) jednak i tak polecam!

kibic123

Pamiętniki Wampirów ;)

ocenił(a) serial na 10
Lulu_6

Jeśli chodzi o tajemnice i zagadki, to polecam LOST, bo PLL to właściwie dla mnie taki zastępczy serial po przygodzie z lost, gdzie tajemnicze wątki mnie bardzo wciągają ;]
Chodź w przeciwieństwie to wspomnianego, PLL zaczęło nieco irytować...
Plotkara raczej odpada, to zwykła opera mydlana w wersji extended, lying game to mix PLL i Plotkary, nudnawy ale nie najgorszy. Secret Circle - całkiem fajne, chodź zaczęło mnie też nudzić.

Polecam jeszcze obejrzeć krótki serial, Happy Town - całkiem fajny, widziałem chyba w tamtym roku xD

ocenił(a) serial na 5
Artemisek

serial do którego mam ogromny sentyment to Veronica Mars. jest morderstwo, jest liceum, jest miłość, zagadki i humor. Polecam :)

paps

Warto obejrzeć VM? Bo widziałam pierwszy odcinek i jakoś niespecjalnie mnie wciągnął.

ocenił(a) serial na 5
yvonneD

mnie jeszcze żaden serial nie wciągnął po pierwszym odcinku, potrzebuje co najmniej 5 :)
możesz spróbować z kilkoma odcinkami, ja wciągnęłam się chyba dopiero przy 10. ale żadnego serialu tak miło nie wspominam :)

paps

Spróbuję w wolnym czasie ;)

ocenił(a) serial na 9
kibic123

Ja obecnie zacząłem oglądać The Lying Game serial z początku nie zachwycał ale z odcinka na odcinek się rozkręca .Jestem przy 12 odcinku .

kibic123

Lying game na pewno ci się spodoba. Pierwsze dwa odcinki może nie zachwycają, ale następne są super, a finał to już w ogóle... Polecam!

ocenił(a) serial na 4
kibic123

Gotowe na wszystko_ sa koleżanki faceci jest trup a plakaty promujące prawie identyczne, a i paniom gosposiom tez sie zdarza wszytko co nie możliwe a scenarzysci już nie maja pojęcia co wymyslic więc sie robi coraz bardziej zawile i bez sensu.

ocenił(a) serial na 9
kibic123

The Lying Game obejrzałem bardzo szybko i teraz rozpoczynam przygodę z Secret Circle zobaczymy co z tego będzie :) Wciąż czekam na nowy sezon PLL i teraz także Lying Game ,serial z początku nie zachwycał lecz po 10 odcinku do ostatniego był dużo lepszy i zyskał kolejnego oczekującego na nowy sezon :)