PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73198
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Jakie są Wasze podejrzenia co do tożsamości osoby w CZERWONYM płaszczu w ostatniej
scenie finału drugiego sezonu?

ocenił(a) serial na 5
annakondas

Dłonie były słabo widoczne, bardziej już zarys kawałka szczęki;) Chociaż teoria z Jasonem nie jest głupia.. No ale.. jaki Jenna miałaby powód, żeby się tak cieszyć na jego widok? Co oni mieli ze sobą wspólnego?

ocenił(a) serial na 10
KeshiaStMartin

a w ogole miala sie wyjasnic ''the jason thing' i co?nic!

ocenił(a) serial na 7
Versatile_Nat

ja jestem mało spostrzegawcza, ale o co chodzi z tym czerwonym płaszczem ?

ocenił(a) serial na 10
asiaaa92

na koncu finalowego odcinka do mony przychodzi gosc- ma na sobie czerwony plaszcz.

ocenił(a) serial na 7
Versatile_Nat

a tak myślałam, że o to chodzi, ale ja nie zwróciłam uwagi na ten płaszcz , dzięki :)

ocenił(a) serial na 8
asiaaa92

na końcu odcinka Monę odwiedza osoba w czerwonym płaszczu, nie widać kto to, tylko kawałek płaszcza taki jak miała Vivian.

ocenił(a) serial na 7
KeshiaStMartin

Może coś z NAT club (czy jak to się nazywa) i kiedyś Garrett powiedział coś w stylu, że Jason to już nie problem lub że Jason nic nie powie, nie pamiętam co to było. Może ktoś pamięta?

ocenił(a) serial na 7
annakondas

mi sie wydaje ze to moze byc Jenna, bo wczesniej jak sie spotkała z 'kims' i dała ciuchy komuś czy cokolwiek to było, to powiedziała (...) ze one wszystkie bedą na balu itp...

ocenił(a) serial na 5
coccinelle_pll

moim zdaniem nie jest to melisa było b to zbyt oczywiste...
no chyba ze tworcy pojda na latwizne
i wgl ten serial jest tak absurdalny, przez dwa sezony patrze jak dziewczyny nie zabezpieczaja dowodów, placza sie same po lesie... absurd za absurdem. np. jak w finałowym odcinku goniły kobiete w przebraniu łabedzia Aria chciała otworzyc drzwi a nawet nie nacisnela klamki! wtf?
ale i tak go lubie pozdro ;)