Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

już jest ;)) 3 odcinek PDS ;D odcinek znowu króciutki, ale za to jaki klimat ;O
Prosiłbym jednak kogoś kto by mógł przetłumaczyć ten mini odcinek ;D
możecie to napisać tutaj na dole,albo w wiadomości prywatnej,albo kto już będzie wiedział czy
equinox17 dodał napisy już na napisy24 ;)) jak bede miał te napisy to szybko to zrobie i
wstawie na youtube ;)) dziękuje <3

ocenił(a) serial na 10
duperak3

hahaha ;D oczywiście zapomniałem o najważniejszym...odcinek <lol2>
tutaj:

http://www.youtube.com/watch?v=wjqaplO105I

ocenił(a) serial na 4
duperak3

siedzę i robię. wyjątkowo ze słuchu dzisiaj :D powinny być po 13:00.

ocenił(a) serial na 4
duperak3

dodałem już na n24.

ocenił(a) serial na 10
equinox17

dziękuje bardzo !

użytkownik usunięty
duperak3

Czyżby to nie był apartament Garreta Raynolds? Jakaś persona (?A?) sapała do słuchawki niczym jak Darth Vader z Star Wars-ów. ;)

ocenił(a) serial na 10

dodałem już odcinek z napisami ;) niestety musiałem założyć inne konto...do tamtego hasła zapomniałem ;(
ale wszystko przesłałem i zapraszam:
http://www.youtube.com/watch?v=ZoQ2d3_lqBM

ocenił(a) serial na 10
duperak3

Szczerze, te PDS sa beznadziejne ..nic nie wnosza

użytkownik usunięty
bianka226

Niczego bardziej merytorycznego nie spodziewałem się po Pretty Dirty Secrets. Twórcy PLL a tym najbardziej Marlenka mają tendencję do podkoloryzowania swoich zasług w kolejnych odcinkach/produkcji.;)

duperak3

.... i co to miało być?

użytkownik usunięty
youhaveamessage

Instrukcja obsługi automatycznej sekretarki,która posiada łączność ze światem "Gwiezdnych Wojen"?;)

ocenił(a) serial na 7

hahaha padłam ;D

zgadzam się, PDS to głupie nic nie wnoszące urywki. Spodziewałam się czegoś lepszego.

ocenił(a) serial na 9
poziomka4

Szkoda zachodu na takie coś. Kompletnie bez sensu. Bo co wnosi jakies sapanie do słuchawki???

ocenił(a) serial na 10
karola14_14

Ja tak samo... Jak juz zrobili cos takiego jak PDS to mogli sie "wysilic" i chociaz zrobic 5 minutowe odcinki :)

ocenił(a) serial na 5

nie zauważyliście...? tam było ms.raynolds a garret ma tak samo na nazwisko i to on pewnie dzwonil z tymi biletami... wiec 'A' moze tez byc matka garreta

ocenił(a) serial na 10
olapanas

to chyba wszyscy wiedzieli,ale...Garet szykuje się do ucieczki ;] teraz tak..kobieta z pralni mówi,że już 3 tygodnie matka Gareta nie odbiera prania i tu nie wiem czy mamy myśle,że ona nadal śpi,czy może to jest wskazówka na to,że jego matka zginie,albo już nie żyje? bo to tak wygląda...takie mam odczucia,a 3 to to,że sekretarke wyłącza kobieca ręka...widać paznokieć pomalowany...widzicie..?!

użytkownik usunięty
duperak3

Moim zdaniem Garret ma na pieńku z A i postanowił wraz z matką uciec z tej całego chaosu,które opanował Rosewood. Kobietą w jego mieszkaniu mogła być A-bliżniaczka Alison bądź Jenna.;)

ocenił(a) serial na 5
duperak3

a ja tak sobie myśle po tym co napisałas... ze moze to nie jego matka byla w tym odcinku, że moze to był ktoś inny, bo poco matka garreta mialaby to kasować?
PS. Nadal nie czaje po co mialaby to wszystko robic... ;P

użytkownik usunięty
olapanas

Moim zdaniem Garret ma na pieńku z A i postanowił wraz z matką uciec z tego całego chaosu-zamieszania,które opanowało Rosewood. Kobietą w jego mieszkaniu mogła być A-bliżniaczka Alison bądź Jenna.;) Pewnie nie może dopuścić do wyjazdu Raynoldsa;)

użytkownik usunięty
olapanas

Napisałem pięć godzin temu: "Czyżby to nie był apartament Garreta Raynolds? "

ocenił(a) serial na 9

W ostatnim odcinku Garrett był w szpitalu, wygląda więc na to, że jego matka nadal tam przebywa a on ją odwiedzał. Zresztą, jest to nieco starsza i schorowana kobieta a dłoń którą widać w tym odcinku należy do młodej osoby. Przypuszczam, że osobą kasującą wiadomości był ktoś inny... może Melissa?

ocenił(a) serial na 7
GottaHeartDemi

Fajne te odc PDS :D faktycznie to byla kobieca reka mloda dłoń takze na pewno to nie matka Garreta ktora leżala w spiaczce.Może Melissa moze ktos inny nie wydaje mi sie by Jenna bo ona juz z nim nie trzyma .

maaarz

Mnie się wydaje, że to Melissa.

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

To jest chyba najbardziej prawdopodobne.Oprocz Jenny tylko ona sie zadawala z Garretem.;)

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

Ta osoba to na pewno CeCe, aktorka została wpisana w napisach końcowych :D

Chimcharo

Yani Gellman (Garrett) też był w napisach końcowych :D

Chimcharo

Ale czekaj czekaj, przecież nie było jej w napisach końcowych. Był tylko Yani i Jennifer Cain (??). A aktorka grająca CeCe nazywa się Vanessa Ray.

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

Kurde, wiedziałem, że coś mi się popieprzyło xD

ocenił(a) serial na 7
GottaHeartDemi

co do tej ręki i w ogóle to wątpie żeby tą kobietą była matka Garetta.

ocenił(a) serial na 10
poziomka4

penie ta dłoń jest jakiejś przypadkowej osoby, więc nie dowiemy się, kto to, a te PDS to beznadziejny zapychacz czasu, który dodatkowo zniechęca do PLL, nie wiem kto wpadł na ten pomysł, co mi daje minutowy odcinek, gdzie słychać nagranie na sekretarkę, to że A włamuje się do mieszkań z łatwością to wiadomo od dawna, a podobno miało być tyle podpowiedzi w PDS ale coś im nie wyszło jak często zresztą ostatnio

ocenił(a) serial na 7
patii12

w zupełności się zgadzam. PDS na pewno nie poprawia oglądalności.

poziomka4

Matka Garetta to stara kobita, a dłoń należała chyba do młodej dziewczyny ;D

użytkownik usunięty
duperak3

Jak do tej pory najlepszy odcinek PDS... na końcówce trochę podskoczyłam :D Nie za bardzo ogarniam tego sapania w słuchawkę..
No i ten fragment o pralni.. mam nadzieję, że nie ma to nic wspólnego z Calebem :/ Gdyby nie komentarze na youtube to nie skojarzyłabym tego z rozmową Caleba i Spencer o swetrze..