już jest ;)) 3 odcinek PDS ;D odcinek znowu króciutki, ale za to jaki klimat ;O
Prosiłbym jednak kogoś kto by mógł przetłumaczyć ten mini odcinek ;D
możecie to napisać tutaj na dole,albo w wiadomości prywatnej,albo kto już będzie wiedział czy
equinox17 dodał napisy już na napisy24 ;)) jak bede miał te napisy to szybko to zrobie i
wstawie na youtube ;)) dziękuje <3
hahaha ;D oczywiście zapomniałem o najważniejszym...odcinek <lol2>
tutaj:
http://www.youtube.com/watch?v=wjqaplO105I
Czyżby to nie był apartament Garreta Raynolds? Jakaś persona (?A?) sapała do słuchawki niczym jak Darth Vader z Star Wars-ów. ;)
dodałem już odcinek z napisami ;) niestety musiałem założyć inne konto...do tamtego hasła zapomniałem ;(
ale wszystko przesłałem i zapraszam:
http://www.youtube.com/watch?v=ZoQ2d3_lqBM
Niczego bardziej merytorycznego nie spodziewałem się po Pretty Dirty Secrets. Twórcy PLL a tym najbardziej Marlenka mają tendencję do podkoloryzowania swoich zasług w kolejnych odcinkach/produkcji.;)
Instrukcja obsługi automatycznej sekretarki,która posiada łączność ze światem "Gwiezdnych Wojen"?;)
hahaha padłam ;D
zgadzam się, PDS to głupie nic nie wnoszące urywki. Spodziewałam się czegoś lepszego.
Szkoda zachodu na takie coś. Kompletnie bez sensu. Bo co wnosi jakies sapanie do słuchawki???
Ja tak samo... Jak juz zrobili cos takiego jak PDS to mogli sie "wysilic" i chociaz zrobic 5 minutowe odcinki :)
nie zauważyliście...? tam było ms.raynolds a garret ma tak samo na nazwisko i to on pewnie dzwonil z tymi biletami... wiec 'A' moze tez byc matka garreta
to chyba wszyscy wiedzieli,ale...Garet szykuje się do ucieczki ;] teraz tak..kobieta z pralni mówi,że już 3 tygodnie matka Gareta nie odbiera prania i tu nie wiem czy mamy myśle,że ona nadal śpi,czy może to jest wskazówka na to,że jego matka zginie,albo już nie żyje? bo to tak wygląda...takie mam odczucia,a 3 to to,że sekretarke wyłącza kobieca ręka...widać paznokieć pomalowany...widzicie..?!
Moim zdaniem Garret ma na pieńku z A i postanowił wraz z matką uciec z tej całego chaosu,które opanował Rosewood. Kobietą w jego mieszkaniu mogła być A-bliżniaczka Alison bądź Jenna.;)
a ja tak sobie myśle po tym co napisałas... ze moze to nie jego matka byla w tym odcinku, że moze to był ktoś inny, bo poco matka garreta mialaby to kasować?
PS. Nadal nie czaje po co mialaby to wszystko robic... ;P
Moim zdaniem Garret ma na pieńku z A i postanowił wraz z matką uciec z tego całego chaosu-zamieszania,które opanowało Rosewood. Kobietą w jego mieszkaniu mogła być A-bliżniaczka Alison bądź Jenna.;) Pewnie nie może dopuścić do wyjazdu Raynoldsa;)
W ostatnim odcinku Garrett był w szpitalu, wygląda więc na to, że jego matka nadal tam przebywa a on ją odwiedzał. Zresztą, jest to nieco starsza i schorowana kobieta a dłoń którą widać w tym odcinku należy do młodej osoby. Przypuszczam, że osobą kasującą wiadomości był ktoś inny... może Melissa?
Fajne te odc PDS :D faktycznie to byla kobieca reka mloda dłoń takze na pewno to nie matka Garreta ktora leżala w spiaczce.Może Melissa moze ktos inny nie wydaje mi sie by Jenna bo ona juz z nim nie trzyma .
To jest chyba najbardziej prawdopodobne.Oprocz Jenny tylko ona sie zadawala z Garretem.;)
Ale czekaj czekaj, przecież nie było jej w napisach końcowych. Był tylko Yani i Jennifer Cain (??). A aktorka grająca CeCe nazywa się Vanessa Ray.
penie ta dłoń jest jakiejś przypadkowej osoby, więc nie dowiemy się, kto to, a te PDS to beznadziejny zapychacz czasu, który dodatkowo zniechęca do PLL, nie wiem kto wpadł na ten pomysł, co mi daje minutowy odcinek, gdzie słychać nagranie na sekretarkę, to że A włamuje się do mieszkań z łatwością to wiadomo od dawna, a podobno miało być tyle podpowiedzi w PDS ale coś im nie wyszło jak często zresztą ostatnio
Jak do tej pory najlepszy odcinek PDS... na końcówce trochę podskoczyłam :D Nie za bardzo ogarniam tego sapania w słuchawkę..
No i ten fragment o pralni.. mam nadzieję, że nie ma to nic wspólnego z Calebem :/ Gdyby nie komentarze na youtube to nie skojarzyłabym tego z rozmową Caleba i Spencer o swetrze..