PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73190
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

pierwsze promo juz jest, mona bedzie na wolnosci.....jak to mozliwe?

ilovecinema

EZRIA hahahahhaa :D
Mnie też nie za bardzo chodzi, widzę same zielone paski jakieś :D

użytkownik usunięty
youhaveamessage

u mnie działa normalnie wszystko. :)

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

u mnie też nie działa, nie wie ktoś, czy te 10 minut jest gdzieś jeszcze dostępne ? :)

patii12

http://videobam.com/czuPj

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

Dzięki :)

youhaveamessage

- Pani Reynolds dzwoniła.
- MAMA GARRETTA?
Emily, inteligencja +10.

Pierwsza scena z Tobym super :D

Znając Marlenkę może się okazać, że głównym "A" jest ten kuzyn Hanny o którym mówi jej babcia.

NADAL nie wierze w to, że te głupie dziewuchy są takie naiwne... Szczególnie Aria. Wcale nie ma powodów żeby wierzyć w to, co Garrett mówi o jej ojcu (bo przecież nigdy nie okazało się, że ktoś komu ufają jest zdrajcą!).

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

Tylko dak dalej a Emily kiedyś wyjdzie na zero. :D
Ale kto jest zdrajcą? Właściwie tylko Mona, w dodatku to były przyjaciółkji tylko. O Tobym nic nie wiedzą narazie. A ta historia o Baleronie równie dobrze moze być zmyślona. Mówie oczywiscie jak to wygląda z perspektywy Arii.

ocenił(a) serial na 7
Wonderlife

Wg mnie nie jest zmyślona. Garett i Ali umówiliby się żeby namieszać dziewczyną w głowach, a Byron przypadkowo reaguje tak jak reaguje? Myślę że to będzie ciekawy wątek

ocenił(a) serial na 7
lukmar_2

łuuchuu to już dzisiaj ;)

użytkownik usunięty
lukmar_2

Ktoś obyty z livestream-ami mógłby być taki miły i napisać mi o której jest premiera PLL naszego czasu?;)

to już dziś :D

Chyba o 2.

Zostaje ktoś na czat? :D

użytkownik usunięty
youhaveamessage

Jeśli livestream nie będzie mi się zacinał (klatka obrazu co 2 sekundy) to zostanę;)

ocenił(a) serial na 6

Też mi się wydaje, że o 2 :) A wiecie może gdzie można będzie obejrzeć ten odcinek?

Massiekur

http://nowwatchtvlive.com/2011/07/watch-abc-family-live-stream-abc-family-channe l-online-twit-live/ chyba tutaj,można było

mcsteamy4

jak będziecie już po odcinku to dajcie znać jak było :) YHAM liczę na Ciebie :D

użytkownik usunięty
mcsteamy4

Dzięki za link;)

http://tinychat.com/gal54

youhaveamessage

gdzie mozna obejrzec 14 odc? wiekszosc seriali nastepnego dnia jest na itv, kinomaniaku itp. ten nie ?

ocenił(a) serial na 5
annap601

jest juz na i itv

wiktorrria

ok a kiedy napisy będą pierwszy raz będę oglądać na bierząco i nie wiem kiedy można się spodziewać napisów w PLL?

ocenił(a) serial na 7
lukmar_2

jak wrażenia po seansie ? ;>

poziomka4

Hm odcinek na wstep całkiem niezły.... znów wszystko pomieszane .... Mona "opiekuje " sie Jasonem, ale mysle, ze przedstawienie w ten sposb ich relacji jest zmyłką scenarzysty, tak byśmy mieli wrażenie, że Jason jest w A - teamie..... a tak naprawde nie jest, zauważcie, jak powstrzymywał się od mówienia w obecnosci Tobiego, gdy Spencer zagadała do niego po joggingu......nie rozumiem tylko końcowej sceny z tym rowerem, o co tam chodziło i co to miało wnosic, kim był ten chłopak na rowerze, nie znam człowieka.....

ocenił(a) serial na 7
kukuruku2

też własnie nie wiem co mysleć o scenie końcowej o.O pierwszy raz widze tego chłopaka, a A- w kapturze to chyba Toby (ale to chyba mało ważne). jedyne co przychodzi mi do głowy to to, że owa scena miała nam pokazać zło A-(teamu). Chociaz ... to stwierdzenie rowniez nie ma wiekszego sensu.

poziomka4

Ale patrzcie, na koniec pokazali, jak Jason miał "dziurę" z boku ciała. A przecież Aria dźgnęła jakiegoś faceta w tym pociągu. Czyżby Jasona? ;>

użytkownik usunięty
noas

Musiałby leżeć na tej skrzyni? Trochę wyobraźni przestrzennej...

No dobra, ale po coś w końcu pokazali tę ranę..

ocenił(a) serial na 6
kukuruku2

To tylko moje domniemane podejrzenia ale w tej scenie z tym kolesiem od tego roweru było zbliżenie na książkę, podręcznik co to było nie wiem nie zwróciłam uwagi ale w promo do następnego odcinka Spencer z Moną rywalizują w jakimś konkursie czy czymś więc ten kolo od roweru miał ,,oryginalnie brać udział" a że Mona się go pozbyła to wpierdzieliła się na jego miejsce.

użytkownik usunięty
dominajek

Możliwe,że Mona stara się wkupić w łaski dziewczyn. Meredith była dość "nieprzyjemna" dla Arii i jak skończyła? Jedynie co na razie możemy wysnuć teorię o tym konkursie ;)

ocenił(a) serial na 8

czyli ze ten koleś był mądrzejszy niz Spencer i Spence mogła tego konkursu nie wygrać dlatego Mona chciała sie go pozbyć, by Spencer spokojne ten konkurs mogła wygrać ??

użytkownik usunięty
i_know_you_love_me

Jedynie możemy spekulować.
Już nie raz Spencer musiała nieczysto grać aby zdobyć nagrodę,wygrać. (wybory przewodniczącego rady uczniów, referat z historii).
Również można przyjąć,ze ten chłopak zrobił Monce przemeblowanie w szafce i najzwyczajniej się zemściła;)

Pytanie do tych co oglądali 14 odcinek. Jak wrażenia? :P

użytkownik usunięty
Leo_Wyatt

Scenariusz odcinka leży i prosi o szybką śmierć. Sam splot wydarzenia w tym odcinku przekroczył próg beznadziejności. Pomimo tyle wad -po tak długiej przerwie każdy spodziewał się emocjonujący rozwój sytuacji- na plus jest flashback z Alison. Co raz bardziej twórcy chcą dać nam do zrozumienia,że Alison pomimo pewności siebie, wrodzonej zdolności do manipulacji widocznie kogoś się obawiała.

Raczej niepewności siebie :D

ocenił(a) serial na 7

ej, to dość spoko teoria! ;>

lukmar_2

Napisy są już na n24 :)

lukmar_2

Jak poprawiałam napisy obejrzałam odcinek jeszcze raz.

- Jason niby jest tam jakimś pedagogiem w szkole, a laska chodzi sobie po korytarzu z nożem a Jason stoi z założonymi rękami? O.o
- Mona mówiła że nigdy nie chodzi w swetrach... haha :D
- Wydaje mi się, że Mona powiedziała do Lucasa "I know it was you" albo "I can't believe you" ale mogę sobie tylko wmawiać
- Beznadziejnie to wygląda jak wszyscy w szkole noszą normalne buty, a dziewczyny 10-cm szpilki
- "Szkoda mi Mony" - bez komentarza.
- Dziewczyn WCALE nie bylo widać jak otworzyły drzwi do pomieszczenia, w którym siedział Harold. Wcale. Jak się schowały za szafką też nie.
- Jak mówiłam na czacie, jestem przekonana że w naszyjniku od Ezry jest jakiś nadajnik, gps, kamera, cokolwiek :D
- "Jeśli go stracisz, ja stracę ciebie" wcale nie było żartem. Już widzę jak Ezra zabija Arię.
- Nie dziwię się, że "A" zna sekrety dziewczyn, jeśli drą mordy na pół kawiarni, że Ezra ma dziecko.
- Co to za dyrektor, który chciał przyjąć taką uczennicę do szkoły z powrotem? Bezpieczeństwo uczniów +64789042
- Jeśli Byron uważa, że bycie przemądrzałą, głupią su.ką wynika z wieku, to nie mam więcej pytań.
- Faceci w PLL chyba zrobili sobie konkurs "Kto zrobi straszniejszą minę"
- Rozumiem, że bycie poniżanym i wyśmiewanym jest trudne, ale to nie upoważnia nikogo do robienia komuś dużo gorszych rzeczy, na tym raczej polega dojrzałość
- Czemu Toby jechał za Lucasem?
- Arii najpierw szkoda Mony, potem jej nienawidzi... ???
- Podmienienie telefonu to najdurniejsza rzecz, jaka była w tym serialu
- Włammy się gdzieś nie sprawdzając, czy ktoś jest w pomieszczeniu!
- Nie dziwię się, że ktoś zabił Alison
- Harold zauważyłby zniknięcie pamiętnika, ale wcale nie zauważyłby zniknięcia jednej kartki. Ok. Nie wierzę w to, że one są takie pieprznięte, miały okazję się dowiedzieć tyle o Alison, ale oczywiście jej nie wykorzystały. Jak zwykle
- Harold się chyba wystraszył Toby'ego

- Nowa nauczycielka, pani Sorenson(...)
- Meredith?!

- Hilary Reynolds...
- Mama Garretta?!

Pogratulujmy Emily.

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

obstawiam, że Toby śledził Lucasa, i Mona coś mu szeptała, bo zaczyna się wyłamywać (tamci próbują go ustawić do pionu).
to samo pomyślałam o najszyjniku od Ezry!
przepotwornie mnie teraz Toby irytuje, błagam, pokazali go raz w black hoodie i od tego momentu jego zachowanie na ekranie 100% bad guy, napraaawdę? jakbym oglądała kompletnie inną postać. może to on będzie miał złego brata bliźniaka!
cała ta akcja z Haroldem jest tak nielogiczna i głupia, że odechciało mi się oglądać jak to zobaczyłam. okaże się tylko, że A-team go zastraszył or something. tralala, to wcale nie są nastolatki, not at all, załatwiły mu pracę w szkole perfekcyjnie na powrót Mony i w ogóle, ma kantorek w podziemiach gdzie może knuć przeciwko dziewczynom, pewnie ma podsłuchy w ich szafkach, czy kamerki i wszystko zgrywa w tej piwnicy.
w ogóle cała ta akcja z Jasonem i Tobym była dziwna. Toby przecież pracował u niego jakieś sto odcinków temu. wtedy jeszcze nie było widać między nimi żadnej spiny.
ojciec Arii zawsze mnie irytował, takie dziecko z niego. chociaż szczerze mówiąc nie sądzę żeby coś miało być na rzeczy. Ali pewnie bawiła się nim jak wszystkimi innymi.
naprawdę, dojrzałość to ostatnia rzecz jakiej bym się po nich wszystkich spodziewała. WSZYSTKICH. OSTATNIA. [*]

okay, powiedzmy sobie szczerze, ten odcinek był jednym z gorszych imho pod względem fabularnym, logicznym (niech chociaż zachowują pozory), pod każdym względem. aż się przykro oglądało, bo miałam nadzieję, że po odcinku halloweenowym który był całkiem niezły jakoś to pociągną, tym bardziej że 3b z zapowiedzi i przecieków zapowiadał się interesująco.
widać od razu, że nie mieli koncepcji (nadal nie mają?) na to kto ma być A, czy trzymać się książek, a nawet jak prowadzić postacie.
smuteczek.

youhaveamessage

+ Emily po świetnym pomysle z zamianą telefonów wcyhodzi przez okno. Wtf.? Ma pokój na piętrze, czyli co podstawiła sobie wcześniej drabine ? + jej ojciec właśnie wyszedł z domu, więc czemu nie mogła wyjść drzwiami ? No poważnie.. ; D

Nevermind_bicz

Najgłupsze jest w tym to, że jej ojciec jeszcze dobrze nie wyszedł z domu, a ta już otwiera okno i wychodzi hahahhahah

youhaveamessage

Pewnie spotkali sie na dole, ale ojciec uznał że takiej głupie córce to nie przetłumaczysz więc ją puścił, a nuż sie zabije i będzie miał z głowy.

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

To z naszyjnikiem nadaje sie do prasy, serio. Scena właściwie była bez powodu więc może powód jakiś yył. Skąd ma kase A? EzrA ma bardzo ogatych rodziców więc pewnie coś podbiera w tajemnicy.

ocenił(a) serial na 8
Wonderlife

Spóźniony PS: Czy tylko mi się wydaje że w jacuzzi Toby miał ochote nie masować Spencer a zadusić? xD

użytkownik usunięty
Wonderlife

Nie tylko Tobie;) Również nie mogłem oprzeć się wrażeniu,że Toby zaraz utopi Spencer w tym całym jacuzzi ;)

ocenił(a) serial na 10
lukmar_2

"Lucas, możliwe, że zarabia jakieś pieniądze na kontaktach z A-Team i to go tam trzyma
(pamiętacie jak w Pretty Dirty Secrets dostał jakąś kopertę, tą samą oddawał teraz Hannie)." - Zauważyłam gdzieś taki pomysł i jest to całkiem interesujące. Jeżeli teraz Lucas już spłacił Caleba może chce się wycofać? Prawdopodobne. Lub po prostu jest szantażowany eh.