Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73555
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Czy ktoś może się orientuje z czego wynika przerwa w transmisji serialu? Innymi słowy czemu w najbliższy wtorek nie będzie kolejnego epizodu? Jak będą robić tak jak w Pamiętnikach to się wkurzę, bo ile można czekać. Szczególnie, gdy zostawiają nas w niepewności... ;]
Z góry dzięki za info.

użytkownik usunięty
Hoax

no właśnie, po to to robią, żebyśmy bardziej wyczekiwali, chcą utrzymać zainteresowanie

Eh, więc należę do niecierpliwych osób, bo takie chwyt zdecydowanie mnie odpycha.

ocenił(a) serial na 10
Hoax

przerwa... jak to

bianka226

Jeśli to pytanie to ponoć w ten wtorek nie będzie nowego epizodu. Dopiero za tydzień.

ocenił(a) serial na 9
Hoax

Dobrze, że jest to krótka przerwa.. w pamiętnikach jak tak robią to trzeba czekać i czekać.. Może akurat w tym tuygodniu coś tam im w Stanach wyskoczyło.. Nie wiadomo xd

anusialka94

No wiem, wiem, jakieś święta. I w pamietnikach mnie tak to wkurzało, że już nie oglądam. Bo robiło się nudno i jeszcze trzeba było czekać. Niestety PLL trzeci sezon też jest nudnawy (przynajmniej dla mnie) i jeśli będzie trzeba czekać dwa tygodnie lub dłużej na odcinki to sobie daruję... ;)

Hoax

Przerwa jest z powodu 4 lipca - dnia niepodległości Stanów Zjednoczonych.
Potem już będzie normalnie, co tydzień przez całe wakacje i potem znowu w styczniu - do marca.

youhaveamessage

No ja myślę. Tyle, że odcinki wychodzą w USA we wtorki, a 4 lipca to środa. No ale liczę, że to pierwszy i ostatni raz.

ocenił(a) serial na 10
Hoax

właśnie..tez wcześniej nad tym myślałem,że to może te godziny troche inaczej,ale gdy u nich we wtorek będzie 3 lipca;/