Czy ktoś może się orientuje z czego wynika przerwa w transmisji serialu? Innymi słowy czemu w najbliższy wtorek nie będzie kolejnego epizodu? Jak będą robić tak jak w Pamiętnikach to się wkurzę, bo ile można czekać. Szczególnie, gdy zostawiają nas w niepewności... ;]
Z góry dzięki za info.
no właśnie, po to to robią, żebyśmy bardziej wyczekiwali, chcą utrzymać zainteresowanie
Dobrze, że jest to krótka przerwa.. w pamiętnikach jak tak robią to trzeba czekać i czekać.. Może akurat w tym tuygodniu coś tam im w Stanach wyskoczyło.. Nie wiadomo xd
No wiem, wiem, jakieś święta. I w pamietnikach mnie tak to wkurzało, że już nie oglądam. Bo robiło się nudno i jeszcze trzeba było czekać. Niestety PLL trzeci sezon też jest nudnawy (przynajmniej dla mnie) i jeśli będzie trzeba czekać dwa tygodnie lub dłużej na odcinki to sobie daruję... ;)
Przerwa jest z powodu 4 lipca - dnia niepodległości Stanów Zjednoczonych.
Potem już będzie normalnie, co tydzień przez całe wakacje i potem znowu w styczniu - do marca.
No ja myślę. Tyle, że odcinki wychodzą w USA we wtorki, a 4 lipca to środa. No ale liczę, że to pierwszy i ostatni raz.