Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

1. Dlaczego Emily się przeraziła kiedy zobaczyła buty Nate'a na zdjęciu Mayi? Przecież wtedy jeszcze myślała, że to jej kuzyn, więc co mogło być złego w tym, że kiedyś jej zrobił zdjęcie?

2. Czy to Nate w końcu zabił Mayę?

3. O co chodzi z tą przysługą na końcu?

massachusetts

Maya mówiła chyba coś kiedyś o prześladowcy z obozu odwykowego. Dzięki temu Emily połapała się że coś jest nie tak. Wskazówką był też niewysłany list do rodziców Mayi, który Nate miał przekazać, a nadal miał go w torbie.

Tak. Nate zabił Maye, zrobił to z zazdrości. "Nie mogę jej mieć to nikt jej nie będzie miał."

Dzięki zeznaniom Emily, Garret został wypuszczony, bo Emily przyznała że Nate zabił Maye.

ocenił(a) serial na 5
Bankowski_17

dzięki wielkie :)

ocenił(a) serial na 8
massachusetts

1. No bo on z nią był przed jej śmiercią, więc mógł ją zabić!
2. Kurde no nie wiem właśnie
3. No, bo CHYBA dzięki Emily Garrett wyszedł z paki, więc to pewnie dlatego.

ocenił(a) serial na 5
massachusetts

Też początkowo nie ogarniałem, o co chodzi z tymi zdjęciami, ale ostatecznie doszedłem do wniosku, że musiały być one zrobione podczas tego odwyku i Emily wtedy ogarnęła, że Nate był na nim razem z Mayą ;]

massachusetts

3. ja zrozumiałam że A w pewien sposób uratowało Emily. Przecież nawet zadzwoniło do niej na chwilę przed tym jak wrócił Nate z drewnem, że ma minutę żeby uciec - czego E oczywiście nie zrobiła. Widać że Nate pokrzyżował plany A. Sama Paige na końcu mówiła że miała być o 22 na cmentarzu ale w połowie drogi on ją porwał, a reszta dziewczyn na cmentarzu też nic nie znalazła. Pewnie oczywiscie coś więcej się kryje z tym wszystkim :)

ocenił(a) serial na 9
Golden_Rose

na początku też tak myslałam, ale potem tutaj mi wyjaśnili wszyscy co i jak. A kazało być dziewczynom i Paige o 22 na cmentarzu, żeby wrobić Paige w zabójstwo Mayi - miał w jej torbie zadzwonić telefon M, aby Garrett został uniewinniony, ale Nate pokrzyżował im plany (o tym Mona mówi na końcu do Toby'ego, że nawet najlepszy plan może nie wypalić i że muszą odzyskać od Paige telefon Mayi) I dlatego A zadzwoniło do Em, że ma u niej/niego przysługę, bo to Em sprawiła, że wyszło na jaw, że to Nate zabił Mayę, więc Garrett wyszedł, a na tym zależało A. Mam nadzieję, że rozumiesz.