PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73192
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

W ostatnim odcinku Spencer układa dla Tobiego w jego mieszkaniu napis I love you. Zauwazcie tam sa jeszcze napisy w pionie: GOOFBALL - co oznacza pigułkę bądź głupka oraz GLYCERALDEHYDE - czyli aldehyd glicerynowy, jak mozemy sie domyslic wszystko w serialu ma swoja podpowiedz... macie pomysł z czym to powiazac??? jak to powizac???? Bo to pewnie jakas wskazowka .......

ocenił(a) serial na 5
kukuruku2

Sądzę, że to po prostu odniesienia do kujoństwa Spencer i nic więcej :)

ocenił(a) serial na 8
Chimcharo

Jak śledzili Jenne to chyba ktoś ułożył takie słowo albo podobne. I chyba Toby. :D

użytkownik usunięty
Wonderlife

Właśnie chciałem to napisać,że w I sezonie jak Tobby wraz z Spencer śledzili Jennę (wynajmując pokój motelowy obok niej) to w celu zabicia czasu grali w scrabble. Jeśli dobrze pamiętam, Glyceraldehyde ułozyła Spencer ale za to Tobby wykorzystał G i ułożył Goofball,który był bardziej punktowany niż słowo Spencer. ;) Spobby chciało odtworzyć pierwszy dzień spędzony razem (trochę romantyczne) XD

dziwne, dałaś/łeś ocenę 1, a pamiętasz wszystko lepiej niż pewnie większość fanów serialu.

Zo0ik

W obronie Mateo powiem, że ocenę zniżył dopiero niedawno, wcześniej było to 4 lub nawet 6 :D
A takie rzeczy po prostu się czasem zapamiętuję, też już nie oglądam PLL i od jakiegoś czasu rzygać mi się chce za przeproszeniem tym serialem, a pamiętam strasznie dużo.

użytkownik usunięty
youhaveamessage

YHAM dysponujesz o wiele szerszą wiedzę na temat PLL niz moja skromna osoba. Podziwiam taką pamięć;)
Dzięki za wstawienie się za mnie, znów oglądamy livestream'a razem?;)

Hahahaha kiedyś nazywano mnie tu "Encyklopedia PLL", to o czymś świadczy :D
Już nie oglądam PLL w sumie, ale na czacie może zostanę :) Zobaczę jeszcze, jak coś to dam ci znać.

użytkownik usunięty
youhaveamessage

Jak możesz się pozbawiać cotygodniowego wyzwalacza "psychośmiechu"?;d Będziemy znów komentować "inteligencje" dziewczyn xD

No niestety :( Obiecałam sobie że przestanę oglądać, hahahaha
Ja chętnie poczytam twoje komentarze, może jeszcze przyjdzie hjakny (?? nie pamiętam nicka zbyt dobrze ) i ktoś jeszcze :D

użytkownik usunięty
youhaveamessage

To ja się tak nie bawię;) Nie możesz potraktować twoje postanowienie "Nie oglądam PLL" jak "Od jutra nie piję"?;p

youhaveamessage

moze masz na myśli mnie, czyli hanajky ? ;p ja chyba będę, warto sie posmiac z tego co scenarzysci wymyslili. mam nadzieje ze beda te osoby co ostatnio, zawsze pekam ze smiechu z Waszych komentarzy :D

hanaya

Tak, jasne że ciebie, tylko nie mogłam sobie przypomnieć nicka hahahahah :D
Ja jednak nie zostanę, ale zapewniam cię że Mateo (jeśli będzie) cię rozbawi :D
Zapiszcie mi najśmieszniejsze fragmenty czy coś! Hahahahhahahahahahahahha

A ty Mateo się nie buntuj znowu! :P

ocenił(a) serial na 5

Ja bardzo możliwe, że zostanę ;) No chyba, że mi się spać będzie chciało bardzo xd

użytkownik usunięty
Chimcharo

Dzięki za chęć potowarzyszenia ale jak wiecie ze mnie jest ofiara technologiczna. Ostatnio mam problem z wtyczką flash playerem (mam system operacyjny ubuntu)...Może uda mi się go zreperować do następnego odcinka.;)

Chimcharo

ja zostaje :)

btw sen Spencer XD

użytkownik usunięty
Zo0ik

W celu konstruktywnego wydawania opinii (nawet negatywnych) dot. serialu należy kojarzyć jako tako fakty ;)