Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73555
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Seks

ocenił(a) serial na 5

Przy tych wszystkich konspiracyjnych teoriach na temat tego kto jest A moje pytanie moze sie wydac banalne. Ale jak to jest z dziewczynami i ich dziwictwem? bo chyba nie było powiedziane wprost o nikim prócz Hanny. Ale co z Arią? Ona z Ezra jeszcze nie spała? W sumie miała te sny o nim i Jasonie więc chyba by chciała a sam Ezra raczej nie powinien miec nic przeciwko... :) więc czemu nie? No i co ze Sencer i Tobym? bo znowu tam nic nie było powiedziane. Myślicie że Spencer jest dziewicą. Po pijaku z Wrenem nie okazywała specjalnej powściągliwości więc to chyba nie było dla niej nic niezwykłego... O Emily nie mowie bo to troche inna sprawa,,

użytkownik usunięty
Dia2506

Emily też jest "po". Była w którymś odcinku rozmowa przy stole, że jej chłopak (na początku miała jakiegoś - imienia nie pamiętam) rozsiewa plotki, że spali razem. Dziewczyny zapytały ją czmu nie zaprzecza, a ona po chwili powiedziała, że to prawda. Hanna jak słusznie zauważyłaś jest po, fragment hasła do laptopa Caleba to była data tego. Reszta nie pamiętam szczerze mówiąc

ocenił(a) serial na 10

Emily chyba kłamała, żeby nie wydało się że jest lesbijką, tak mi się wydaje...a przynajmniej taką minę miała jakby kłamała or smlt.

ocenił(a) serial na 5
Artemisek

było powiedziane ze kłamała, tzn. ona powiedziała tylko Alison ale to było pokazane. Dlatego o niej nie mówie bo ona na pewno jest dziewicą. Jednak nie mam pojęcia co do Arii i Spencer

ocenił(a) serial na 10
Dia2506

A nie było odcinka przypadkiem w którym były płatki róż itd. Emily i Maya, i czy przypadkiem one nie 'konsumowały' swojego związku w nim? O.o Bodajże maya zorganizowała wtedy taką niespodziankę, czy może to była Emily (nie pamiętam zbyt dokładnie, ktoś kojarzy?)

Artemisek

2x18 :D
Maya zrobiła jej niespodziankę, ale pokazali nam tylko jak się całują i kładą się na łóżku, więc możemy się tylko domyślać :D
Ale z chłopakiem tego nie zrobiła na pewno.

Przecież w tym samym odcinku Emily przyznała się Alison, że klamała.

użytkownik usunięty
youhaveamessage

a wybacz:) dawno temu to ogladalam, ta rozmowe przy stole pamietam tylko

Tez mi się wydawało, że Emili ma to już za sobą. a skąd takie pytanie czy są dziewicami. W tym filmie skupili się na innych aspektach życia, nie jest ważny sex, pewnie dlatego ominęli ten wątek :-)

minio83

mi się wydaje, że Aria raczej uprawia seks z Ezrą, był taki odc gdy do niego przyszła na uczelnię chyba i zamknęła drzwi i było to jakieś takie dwuznaczne już nie pamiętam dokładnie, ale jak dla mnie to sugerowało wiekszą akcję niz buziaki (stwierdziła ze maja tylko pol godz i musza je dobrze wykorzystac?)

ocenił(a) serial na 10
euniceczar

Mi się wydaje, że Spencer też nie jest.

ocenił(a) serial na 10
zagubiona_

Raczej mało prawdopodobne, sex pomiędzy 16 latką a 20 paro latkiem to pedofilia w stanach, raczej nie możliwe...

ocenił(a) serial na 10
Artemisek

myślisz, że tam każdy tego przestrzega?

zagubiona_

scena z Wrenem w ost odc też mi na to wskazuje:)
jeśli oni nam zaserwują pseudo dziewictwo Arii to padnę i umrę z nadmiaru hipokryzji i totalnego braku realizmu:P

ocenił(a) serial na 7
euniceczar

ja też myślę, że Spencer też już jest 'po' ale nie wydaje mi się żeby w ostatnim odcinku robiła to z Wrenem. w końcu była pijana i on wziął to chyba pod uwagę żeby jednak nie przesadzić?

ocenił(a) serial na 9
kaaamilaaa

Przecież on nawet powiedział, że nie chce tego robić w taki sposób, czyli nie kiedy Spencer jest pijana.

sparalizowaneusta

no oczywiście nie uprawiali seksu, ale ogólnie wydaje mi się, że Spencer miała na to ochotę:))) kto by nie miał:P

ocenił(a) serial na 9
euniceczar

Też prawda. Przy takim Wrenie to ciężko racjonalnie myśleć : )

ocenił(a) serial na 10

nie prawda bo potem Emily się przyznała, ze jednak kłamała.

kala996

hehe no przyznala sie,ze nie uprawiala seksu z tym kolesiem,ale z maya juz tak. niby aria tez powinna miec to za soba,bo spotyka sie ze starszym facetem,ale jak tak pomysle to z nia zadnej goracej sceny nie bylo zeby chociaz to sugerowali ;d

ocenił(a) serial na 10
kama555

hmmm... A mi się zdaje że oni zrobili to w pierwszym odcinku, w tej toalecie ;)

BTR_2

moze wtedy ;d raz i sie skonczylo haha

ocenił(a) serial na 9
BTR_2

Też myślę, że oni wtedy już to zrobili. Zresztą nie wiemy czy to był jej pierwszy raz, w końcu Aria przez rok była w Europie, nie wiadomo co tam robiła : )

sparalizowaneusta

na pewno sie puszczala ;d kto ja tam zna.

Dia2506

Marlene King (twórczyni serialu) potwierdziła, że Emily uprawiała seks z Mayą.*
Wiemy też o tym, że Hanna to zrobiła, Aria również, a Spencer... (na dole, oznaczone spoilerem:)

* https://twitter.com/#!/imarleneking/status/20442122136493260 8 (trzeba usunąć spację przed ostatnią 8)

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
wg spoilerów będzie uprawiać seks z Toby'm w 3x01
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

dokładnie
Aria zrobila to z Ezra bodajze w 2x24
Hanna z Calebem
Emily z Mayba (i to bodajze dwa razy)
a Spencer jest ciagle dziewicą,ale
SPOILER
w 3x01 chyba to zrobią.

Versatile_Nat

No to dokładnie to samo właśnie napisałam :D

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

zgodność to podstawa :D

Versatile_Nat

:)
To jeszcze dodam, że taka scena między Calebem a Hanną była w 1x19, między Emily i Mayą (jeśli zrobiły to 2 razy) pierwszy raz mógł być w 1x12 przed wyjazdem Mayi, a drugi w 2x18, gdy Maya urządziła dla Emily ten pokój, między Calebem a Hanną jeszcze w 2x09 w domku letniskowym rodziców Spencer, no a między Arią a Ezrą tak, jak mówisz - w 2x24.

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

nic dodać nic ująć ;)

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

a nie zauważyłyście,że dziewczyny z PLL są trochę podobne do Gotowych na Wszystko (jeśli ktos to oglada :D)
Spencer to istna Bree, musi miec wszystko pod kontrolą.
Emily to Susan,troche fajtłapowata,ale jak trzeba to zawalczy.Ogólnie lubiana.
Hanna to Gaby.Moda to ich życie.
Aria zaś to Lynnet.Zawsze walczy o to,co kocha i w co wierzy.

Co Wy na to?:P

ocenił(a) serial na 7
Versatile_Nat

Nie wydaję mi się, mocno to naciągane. Hanna była zakompleksiona i często jest mało pewna siebie, nie powiedziałabym,że ma silny charakter. Natomiast Gaby zawsze była narcystyczna, pewna siebie i swojej urody. Emilly jest raczej spokojna a Susan to histeryczka. Spencer potrafi wybuchnąć, Bree jest chłodna. Zresztą nie sądzę żeby ambicją Spencer było zostanie idealną panią domu i pieczenie najlepszych ciasteczek w okolicy. Co do Lynett i Arii porównanie tez jest mocno naciągane ;)

ocenił(a) serial na 10
ola199001

co do komentarza sparalizowaneusta myślę,że Aria uprawiała seks po raz pierwszy z Ezrą, bo kiedy Hanna leżała na łóżku Aria kazała jej z niego zejść i nazwała je "świętym miejscem" czy jakoś tak.

nicsienieliczy

Przecież scena seksu Arii i Ezry była pokazana w 2x24.

youhaveamessage

w jakim spoilerze widzieliście, że Spencer będzie uprawiać seks z Tobym w 3x01

Dia2506

Z 4 glownych bohaterek tylko Spencer jest dziewica i nie spala jeszcze z Tobym. W 3x01 tez tego nie zrobili, bo Toby nie chce gdy Spencer sie waha.