Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Obejrzałam najnowszy odcinek i tak sobie rozkminiam.
Po pierwsze, mógłby mi ktoś przypomnieć, kim jest ten woźny, który miał pamiętnik Ali? Nie
mogę sobie przypomnieć, jaką rolę odegrał w poprzednich odcinkach.
Po drugie, jak myślicie, o co chodziło z ostatnią sceną? Kim był chłopak na rowerze?
Po trzecie, dlaczego do cholery nikt nic nie wspomniał w najnowszym odcinku o worku z -
prawdopodobnie - ciałem Ali, który pojawił się na końcu Haloweenowego odcinka? Z zapartym
tchem czekałam na wyjaśnienia, a nie wiadomo jak to z tym ciałem było;/
Ostatnie pytanie; obejrzałam przed chwilą końcówkę odcinka z Halloween i zdałam sobię
sprawę, że zupełnie zapomniałam o tej ręcę, która wynurzyła się z ziemi, o co mogło chodzić?
Jakieś teorie?

ocenił(a) serial na 10
sweetnothingg

Miejsce, gdzie była ta ręka to tam, gdzie znaleziono ciało Ali, nie?

ocenił(a) serial na 10
sweetnothingg

Ja po tym odcinku zdałam sobie sprawę, że wiemy jeszcze mniej niż wiedzieliśmy w odcinku Halloweenowym ;)
Ten woźny miał ten hotel, w którym Mona jako "A" miała swoją kryjówkę.
Ta ostatnia scena kompletnie mnie ogłupiła, przez chwilę miałam wrażenie, że ta osoba jest po prostu takim kimś, kto działa wszystkim na złość i uprzykrza życie, i kompletnie nie jest związana z pll...
Też czekałam na wyjaśnienie tego motywu, ale najwyraźniej ta sprawa znowu zostanie nie rozwiązana, ale do tego chyba powinniśmy się przyzwyczaić...
Ta ostatnia scena to była chyba retrospekcja ;)

ocenił(a) serial na 10
little_liar

Tu chodziło o książkę, nie o osobę, przyjrzyjcie się.

ocenił(a) serial na 10
megaami

A co było napisane na tej książce?

ocenił(a) serial na 10
little_liar

Dzięki. Mnie też zdziwiła bardzo ostatnia scena, ale faktycznie megaami ma rację, też zauważyłam tą książkę, jak oglądałam, ale nie wydała mi się ważna, jednak jak o tym dłużej myślę to musi faktycznie chodzić o nią, a nie o osobę.

ocenił(a) serial na 10
sweetnothingg

Na pewno nie chodzi o osobę, bo wcześniej nie występowała w serialu, zaś było zbliżenie na książkę, ale nie było dalszej sceny jak ktoś zabiera tą książkę także nie ogarniam o co chodzi :D

ocenił(a) serial na 8
sweetnothingg

Nie wiem gdzie to wsadzić, więc tutaj mi się wydawało najbardziej sensowne. :)
Czy tylko ja miałam wrażenie, że kiedy Spencer i Toby siedzieli w jacuzzi, to Toby zaraz rzuci się na Spencer i ją utopi? Jakieś takie myśli mnie wtedy naszły. ;D
Gdzieś czytałam, że to chodziło o książkę, ale nie przypominam sobie jaki był jej tytuł.

ocenił(a) serial na 9
Agnee

książka miała tytuł ACADEMIC cos tam chyba. z tego co udało mi sie zauważyć bo obraz nie był na tyle ostry aby wychwycić dokładnie tytuł:)

KoktajlTruskawkowy

gdzieś na forum czytałam że z tą książką chodzi o to że któraś z dziewczyn Hanna? albo Spencer ma wziąśc udział w jakimś konkursie związanym z tą książką i A żeby wygryżc jednego z uczestników spowodowało wypadek na rowerze i na jego miejsce ma wskoczyć Mona. Nie wiem czy to prawda.
Ile czasu mineło od odcinka Hallowen?

ocenił(a) serial na 10
KoktajlTruskawkowy

Tak, ja też zauważyłam tylko napis akademic, nic innego nie mogę wychwycić;/

ocenił(a) serial na 10
Agnee

Też trochę tak miałam, jak Spence i Toby byli razem w jacuzzi, odkąd się okazało, że jest w A-team bardziej zwracam uwagę na jego miny i gesty i chociaż czasem faktycznie wygląda jakby planował coś złego, to ja uparcie nie wierzę, że naprawdę jest przeciwko Spencer, myślę, że tylko udaje członka klubu, by zdobyć ich zaufanie i chronić Spnecer.

ocenił(a) serial na 10
sweetnothingg

To czemu Mona nie chroniła Hanny? :P