Obejrzałam najnowszy odcinek i tak sobie rozkminiam.
Po pierwsze, mógłby mi ktoś przypomnieć, kim jest ten woźny, który miał pamiętnik Ali? Nie
mogę sobie przypomnieć, jaką rolę odegrał w poprzednich odcinkach.
Po drugie, jak myślicie, o co chodziło z ostatnią sceną? Kim był chłopak na rowerze?
Po trzecie, dlaczego do cholery nikt nic nie wspomniał w najnowszym odcinku o worku z -
prawdopodobnie - ciałem Ali, który pojawił się na końcu Haloweenowego odcinka? Z zapartym
tchem czekałam na wyjaśnienia, a nie wiadomo jak to z tym ciałem było;/
Ostatnie pytanie; obejrzałam przed chwilą końcówkę odcinka z Halloween i zdałam sobię
sprawę, że zupełnie zapomniałam o tej ręcę, która wynurzyła się z ziemi, o co mogło chodzić?
Jakieś teorie?
Ja po tym odcinku zdałam sobie sprawę, że wiemy jeszcze mniej niż wiedzieliśmy w odcinku Halloweenowym ;)
Ten woźny miał ten hotel, w którym Mona jako "A" miała swoją kryjówkę.
Ta ostatnia scena kompletnie mnie ogłupiła, przez chwilę miałam wrażenie, że ta osoba jest po prostu takim kimś, kto działa wszystkim na złość i uprzykrza życie, i kompletnie nie jest związana z pll...
Też czekałam na wyjaśnienie tego motywu, ale najwyraźniej ta sprawa znowu zostanie nie rozwiązana, ale do tego chyba powinniśmy się przyzwyczaić...
Ta ostatnia scena to była chyba retrospekcja ;)
Dzięki. Mnie też zdziwiła bardzo ostatnia scena, ale faktycznie megaami ma rację, też zauważyłam tą książkę, jak oglądałam, ale nie wydała mi się ważna, jednak jak o tym dłużej myślę to musi faktycznie chodzić o nią, a nie o osobę.
Na pewno nie chodzi o osobę, bo wcześniej nie występowała w serialu, zaś było zbliżenie na książkę, ale nie było dalszej sceny jak ktoś zabiera tą książkę także nie ogarniam o co chodzi :D
Nie wiem gdzie to wsadzić, więc tutaj mi się wydawało najbardziej sensowne. :)
Czy tylko ja miałam wrażenie, że kiedy Spencer i Toby siedzieli w jacuzzi, to Toby zaraz rzuci się na Spencer i ją utopi? Jakieś takie myśli mnie wtedy naszły. ;D
Gdzieś czytałam, że to chodziło o książkę, ale nie przypominam sobie jaki był jej tytuł.
książka miała tytuł ACADEMIC cos tam chyba. z tego co udało mi sie zauważyć bo obraz nie był na tyle ostry aby wychwycić dokładnie tytuł:)
gdzieś na forum czytałam że z tą książką chodzi o to że któraś z dziewczyn Hanna? albo Spencer ma wziąśc udział w jakimś konkursie związanym z tą książką i A żeby wygryżc jednego z uczestników spowodowało wypadek na rowerze i na jego miejsce ma wskoczyć Mona. Nie wiem czy to prawda.
Ile czasu mineło od odcinka Hallowen?
Też trochę tak miałam, jak Spence i Toby byli razem w jacuzzi, odkąd się okazało, że jest w A-team bardziej zwracam uwagę na jego miny i gesty i chociaż czasem faktycznie wygląda jakby planował coś złego, to ja uparcie nie wierzę, że naprawdę jest przeciwko Spencer, myślę, że tylko udaje członka klubu, by zdobyć ich zaufanie i chronić Spnecer.