http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9ktxpjMHy1rxm95zo1_500.gi... jak oglądałam to moja
pierwsza myśl: WTF to kim jest?!
Działa ;) Zamiast kropek w linku wystarczy dopisać literkę 'f' na końcu ;)
_500.gif - taka powinna być jego końcówka ;)
Co do pytania - też mnie to zastanowiło, może właśnie coś ukrywa?
Spencer jest postacią którą można podejrzewać o bycie w A-teamie
Gdy Alison znikneła szukala ją spencer gdy emily znikneła też to ona niby ją szukała myśle że to ona mogla coś dosypać wtedy Emily do alkoholu
Po za tym zauważyliście, że tylko do Spencer przychodzą te wszystkie maile itd? Tak jakby "A" z nią współpracowało.
Po za tym Toby w ostatnim odcinku powiedział jej, że wie kim jest...
W ogóle tak jak ktoś napisał wyżej.... Gdy Ali zniknęła Spencer nie było w tej chatce. Tak samo było wtedy, jak Emily "uciekła"
Trzeba przyznać, że z całej czwórki Spencer jest najmądrzejsza i ona jako jedyna wynajduje kolejnych podejrzanych. Być może dlatego, aby odwrócić od siebie uwagę.
Producentka serialu powiedziała, że żadna z dziewczyn nie będzie w A-teamie :P Ale w sumie mówiła też, że Mona nie będzie A, więc nie wiadomo....
No właśnie;p Mówiła, że wszystkich zaskoczą, a to byłoby zaskoczenie;)
Nie wiadomo w co wierzyć, bo tak jak mówisz Mona miała nie brać w tym udziału...
Na pewo nie przecież nieraz jej się obrywa może jest coś wspólnego z nią ze śmiercią Ali ale na peno nie z A
Bo Mona nie jest A. A-Team to tak jak np. Maciek-Team. Maciek jest jeden i ma kilku pomocnikow z ktorymi tworzy team. Mona jest tylko w teamie, a kto zarzadza teamem i jest A jeszcze nie wiadomo.
Toby powiedział "wiem kim jesteś" ale wcześniej ona powiedziała "przepraszam za te wszystkie sekrety.
On na to "wiem kim jesteś, nie musisz przepraszać'' może chodziło o to, że Spencer rzadko przeprasza i Toby o tym wie...