Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9ktxpjMHy1rxm95zo1_500.gi... jak oglądałam to moja
pierwsza myśl: WTF to kim jest?!

ocenił(a) serial na 7
Bankowski_17

Link nie działa

Dagmii

Działa ;) Zamiast kropek w linku wystarczy dopisać literkę 'f' na końcu ;)
_500.gif - taka powinna być jego końcówka ;)

Co do pytania - też mnie to zastanowiło, może właśnie coś ukrywa?

ocenił(a) serial na 7
RockowaNutka

Dzięki :) Właśnie jak oglądałam to też mnie to zastanowiło

ocenił(a) serial na 9
Dagmii

Spencer jest postacią którą można podejrzewać o bycie w A-teamie
Gdy Alison znikneła szukala ją spencer gdy emily znikneła też to ona niby ją szukała myśle że to ona mogla coś dosypać wtedy Emily do alkoholu

ocenił(a) serial na 4
Bankowski_17

Gdyby to byla prawda..spence i toby w ateamie...to by bylo pieknie:))))

ocenił(a) serial na 8
Bankowski_17

Po za tym zauważyliście, że tylko do Spencer przychodzą te wszystkie maile itd? Tak jakby "A" z nią współpracowało.
Po za tym Toby w ostatnim odcinku powiedział jej, że wie kim jest...
W ogóle tak jak ktoś napisał wyżej.... Gdy Ali zniknęła Spencer nie było w tej chatce. Tak samo było wtedy, jak Emily "uciekła"
Trzeba przyznać, że z całej czwórki Spencer jest najmądrzejsza i ona jako jedyna wynajduje kolejnych podejrzanych. Być może dlatego, aby odwrócić od siebie uwagę.

ocenił(a) serial na 7
buska125

Producentka serialu powiedziała, że żadna z dziewczyn nie będzie w A-teamie :P Ale w sumie mówiła też, że Mona nie będzie A, więc nie wiadomo....

ocenił(a) serial na 8
Dagmii

No właśnie;p Mówiła, że wszystkich zaskoczą, a to byłoby zaskoczenie;)
Nie wiadomo w co wierzyć, bo tak jak mówisz Mona miała nie brać w tym udziału...

Dagmii

Na pewo nie przecież nieraz jej się obrywa może jest coś wspólnego z nią ze śmiercią Ali ale na peno nie z A

ocenił(a) serial na 7
Dagmii

Bo Mona nie jest A. A-Team to tak jak np. Maciek-Team. Maciek jest jeden i ma kilku pomocnikow z ktorymi tworzy team. Mona jest tylko w teamie, a kto zarzadza teamem i jest A jeszcze nie wiadomo.

ocenił(a) serial na 8
Bankowski_17

Toby powiedział "wiem kim jesteś" ale wcześniej ona powiedziała "przepraszam za te wszystkie sekrety.
On na to "wiem kim jesteś, nie musisz przepraszać'' może chodziło o to, że Spencer rzadko przeprasza i Toby o tym wie...

cyska123

W sumie tak też mogło być, ale też tak, że np Toby dowiedział się o czymś, co Spencer ukrywała przed wszystkimi, nie chciał dokładnie tego zdradzić, więc tylko tak zasugerował ;)