Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Jako że już dziś w nocy odcinek w którym poznamy zdrajce pomyślałam że można zrobić
głosowanie. Podajemy w komentarzu jedną osobe którą podejrzewamy.
Można głosować do rozpoczęcia odcinka czyli bodajże do 2 w nocy.
Jutro rano podlicze i zobaczymy ile osób miało racje. ; )

użytkownik usunięty
Nevermind_bicz

Moim zdaniem zdrajcą jest Lucas, a mordercą Mayi: Nate.

ocenił(a) serial na 4
Nevermind_bicz

stawiam na Nate'a
zakładając, że zdrajca i A to zupełnie inne osoby

caroline_is_a_victim

zdrajca jest w A-teamie. ; D

ocenił(a) serial na 4
Nevermind_bicz

ciągle naiwnie wierzę, że za wszystkim stoi jedna osoba, przez którą niektórzy (np. Mona) są szantażowani/zmuszani do współpracy ;p myśl, że w A-teamie znajduje się pół miasta troszkę zniechęca ;)

użytkownik usunięty
Nevermind_bicz

Ogólnie świetny pomysł. Sprawdzimy, kto miał największe przeczucie i rację;)

ocenił(a) serial na 7

Pomimo tego, ze mam wrazenie, iz zdrajca bd Paige lub Lucas, a zabojca Nate, to stawiam na Ezre (ktory zdradzi, aby nikt go nie bral pod uwage, jezeli chodzi o bycie przywodca A-teamu) i Caleba - pewnie zamordowal Maye, bo odkryl jej ciemna strone.

użytkownik usunięty
accidenti

Dla mnie w A-teamie jest Spencer ale teraz głosujemy na osobę,która zostanie ujawniony podczas finału;)

ocenił(a) serial na 7

Dlatego wlasnie, naiwnie obstawiam Ezre ; D

ocenił(a) serial na 4
accidenti

ja też obstawiam, że Ezra będzie "przywódcą" A-teamu (a nawet wierzę, że będzie on po prostu A)
ale zdrajca to wg mnie Nate - wskazówki były troszkę bardziej subtelne od tych, sugerujących, że za wszystkim stoi Paige. a nadal mam nadzieję, że chcą nas czymś 'zaskoczyć' ;)

ocenił(a) serial na 9
Nevermind_bicz

Po ostatnich odcinkach kiedy podsuwali nam Paige pod nos, sama juz nie wiem kto to moze byc. Obstawiam Lucasa. Cos go ostatnio nie pokazywali :)

Nevermind_bicz

Obstawiam że zdrajcą jest Lucas, a mordercą Mayi: Nate.

ocenił(a) serial na 5
Nevermind_bicz

raczej nie Nate, tutaj jest podana lista osób http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151044087815233&set=a.432236410232.1996 73.291824160232&type=1&theater ;) zdrajca, obstawiam że to Ezra a skoro mają być to dwie inne osoby to nie mam pomysłu na mordercę Mayi.

ocenił(a) serial na 5
Nevermind_bicz

a i mam pytanie Maya została zabita w noc balu ? czy dzień wcześniej ?

ocenił(a) serial na 3
Nevermind_bicz

Mellisa w 'A-Teamie', zabił Nate

ocenił(a) serial na 10
RobertSolski

zabił : Nate, a zdrajcą Cece, bo taka WYDAJE się być nieszkodliwa i pomocna

ocenił(a) serial na 5
Nevermind_bicz

Na zdrajcę obstawiam Ashley ;] Ewentualnie mógłby być Caleb, choć sądzę, że mimo wszystko jego Marlenka nie da ;/

ocenił(a) serial na 8
Chimcharo

według mnie Hanna już została skrzywdzona po tym, jak w A-teamie znalazła się Mona więc teraz będzie ktoś inny. Ale to moja propozycja:D

ocenił(a) serial na 5
Nevermind_bicz

albo mam jeszcze jeden pomysł...
Zdrajcą się okaże Maya. Była ona częścią A-teamu, dlatego zabił ją... Lucas ?

ocenił(a) serial na 10
Nevermind_bicz

Stawiam że zabił Nate lub Paige , a w A-teamie ktoś z rodziny dziewczyn

Nevermind_bicz

Zdrajcą się okaże ktoś z tej listy, którą podała martynkkaa, więc po co głosujecie np. na CeCe?

Wg mnie zdrajcą jest Ezra. Wiem, małe szanse. Ewentualnie Lucas.
A zabójcą może Nate?

ocenił(a) serial na 8
Nevermind_bicz

Po zdjęciu z finałowego odcinka (w którym Aria zrobiła największe gały w historii) myślałam, że zdrajcą będzie Ezra, ale jednak stawiam na Melisse. Zabójcą Mayi jest Nate:)
Wszyscy obstawiają na Paige, ale to byłoby za proste:D
Już nie moge się doczekac!!!:]

ocenił(a) serial na 5
buska125

Ja też obstawiam Nate'a na zabójcę :D

ocenił(a) serial na 9
Nevermind_bicz

Zupełnie naiwnie mówię, że zdrajcą jest Ezra (warto mieć marzenia) albo pojawiająca się i znikająca Melissa.

Nevermind_bicz

Lucas. Też myśle że Ezra jest głównym A ale nie ujawnią go narazie więc obstawiam Lucasa.

ocenił(a) serial na 4
Nevermind_bicz

Mz nie ma co sie podniecac zdrajca,bo to bedzie osoba,ktora nie bedzie miala innego wyjscia. "A" w jakis sposob zmusi ja do zdrady.

ocenił(a) serial na 5
dorothy_mills

A moim zdaniem w coś zamieszany będzie Caleb - dużo wie plus byłby niezłym zaskoczeniem.

ocenił(a) serial na 3
Nevermind_bicz

po spojlerach myślę, że Lucas.. Na zdjęciach z odcinka pokazali Paige jak wyjaśnia coś policjantom, więc ją eliminuję, bo to by było zbyt oczywiste..
Paige mi nie do końca pasuje do A-teamu.. ale ostatnie odcinki pokazały jej "złą" stronę, więc kto wie :)

ocenił(a) serial na 3
Furiatka_

szczęka mi opadnie na podłogę jak się okaże, że któraś z dziewczyn jest w A-teamie.. szybciej się spodziewam 6 w totka trafić :D

ocenił(a) serial na 7
Furiatka_

Em wygląda mega podejrzanie w klipie. wydaje się być... Chora.

ocenił(a) serial na 5
Nevermind_bicz

Nie wierze... Modliłam się, żeby to nie on był A o.O

Cranche

Nikt na niego nie stawiał, ja już się domyślałam po jego minie, gdy się przytulił do Spencer.

ocenił(a) serial na 5
Negacja

Ja tego się nie domysliłabym za żadne skarby, ale zgadłam sprawę z Natem. Chłopak z odwyku... dobre. :P

Negacja

nie piszcie jak sie skonczylo bo nie wszyscy juz zdazyli obejrzec ten odcinek, a jak juz nie mozecie sie powstrzymac to chociaz zaznaczcie ze to SPOILER!!!!

John__88

To po co tu wchodzą, skoro nie obejrzeli? To jest temat o 3x12, więc chyba jasne, że będą spoilery.

Nevermind_bicz

Ja pierdziele :D Kompletnie mnie zaskoczyli ;] takiego zakonczenia się nie spodziweałem ;] normalnie jestem w szoku, zamurowało mnie....

Nevermind_bicz

Nie masz co liczyć jeśli chodzi o zdrajcę hahahaha

ocenił(a) serial na 4
youhaveamessage

rany, a do ostatniej minuty wierzyłam, że dobrze wytypowałam.
nie doceniłam twórców chyba ;p

Nevermind_bicz

Napisy do odcinka są już na n24 :)