Arię bardzo lubiłam w pierwszym i drugim sezonie mniej więcej, w trzecim już mniej ;) Kiedyś więcej moim zdaniem wnosiła w rozwój całej sprawy z 'A' a teraz jej życie kręci się głównie wokół Ezry, czasami mam wrażenie, że ważniejsze jest dla niej to, co Ezra zje na obiad, niż pomoc dla którejś z dziewczyn. ;)
Spencer i Emily. Obie wydają mi się najnormalniejsze z grupy. Pierwsza ma wyraźny ostry charakter, a druga jest po prostu sympatyczna. :)
Spence zdecydowanie <33333 Ale lubie tez Hanne ale tylko ze wzgledu na jej zwiazek z Calebem ;p aria i emily sa mi obojetne chociaz juz chyba wole emily
Hanna i Spencer :D:D:D i oczywiście niepowtarzalna , fantastyczna MONA - dla mnie numer 1 :)
Heh... O Monie zapomniałam, ale popieram. Fantastyczna. Dla mnie druga, po Spence... A co do Hanny... Lubie jej poczucie humoru, ale cholernie zazdroszcze jej złotych włosów a la Ali... xD
Doznałam szoku, bo do tej pory myślałam, że wszyscy wielbią Arię :D
Moją ulubioną również jest Spence :)
Ja kocham Spencer <33 Jednak Mona i tak wymiata ze swoją grą aktorską i ogólnie cała jest za... , wątpiłam że aktorka która grała w "Bratz" ( nie rozumiem czemu dużo ludzi nie lubi tego filmu ) ma taką extra grę aktorską .
a ma, dla mnie jest rewelacyjna, z resztą o jej świetnej grze jako Mona w PLL świadczy wygrana w tym roku nagroda Teen Coice Awards 2012 w kategorii najlepszy czerny charakter serialu :D :)
Też tak myślałam. No, ale ja sama też najbardziej Spence, więc zgadzam się z powyższymi komentarzami.
czyli jak widac górą jest Spence i słusznie ma w sobie to cos ten talent i pewnie za to ja lubimy :)oby tak dalej
ten charakterek xD. Nie no, Emily jak dla mnie za miła, ale pozytywna jest mi obojętna, Hanna jak pisałam laleczka Barbie, z cudnymi włosami, ale poczucie humoru niezłe, Aria całkiem fajna, no ale Spence górą xD. A tak z innej beczki: lubicie Melissę????
Wiesz z Melissą to się zgodzę, ale Mona raczej jest lubiana xD. W końcu w każdymm serialu musi być dziewczyna-plotkara-czarny charakter, no nie?
Monę lubię, moim zdaniem jest barwną postacią, mimo, że gra czarny charakter, lubię ją ;) Za to za Melissą nie przepadam. ;)
Mona jest barwną postacią i uwielbiam ją mimo iż jest czarnym charakterem - jest świetna!! a Melissa jest antypatyczna i irytująca, nie cierpie jej
Ja Monę lubię, jest świetna!! Melissa dramat - beznadziejna... ale stwierdzenie że nikt nie lubi Mony (?!?!?!) nie zgadzam się, Mona jest lubiana, teraz zakończony na tym forum konkurs na bohatera świadczy o tym :)
Ok. Jestem kilka odcinków dalej niż 3 dni temu, więc muszę powiedzieć, że o ile na początku mnie denerwowała, to odkąd zaczęła ją szantażować A, nawet ją polubiłam. Dostała tak jakby trochę ogłady. Ale Melissy nadal nie lubię.
Moja kolejność xD
1. Mona , Hanna
2. Spencer
3. Alison
4. Maya
5. Aria
6. Emily
Widze, że sie pojawiło hasło ~~Maya~~ co niej myslicie? xD ja żałuję że ja usmiercili, 100kroć lepsza od gburowatej Peige...
a moja kolejność kłamczuch:
1. Mona
2. Spencer, Hanna
3. Aria
4. Alison
5. Emily
:)
Najlepsza dziewczyna dla Emily o moim zdaniem Samara, Claire Holt świenie zagrała, no ale wąpie żeby powróciła do serialu na dobre skoro eraz jes Pierwotną wampirzycą w TVD. Z drugiej strony Maya też była świetna, to że ją uśmiercili naprawdę mnie wkurzyło. Co do Paige- no comment.
Najbardziej do gustu przypadły mi Aria ponieważ kocha sztukę i literturę tak jak ja no i się fajnie ubiera i Spencer ponieważ jest dosyć dojrzała jak na swój wiek i rozsądna. :)