Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73541
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Alison, Aria, Hanna, Emily czy Spencer???

ocenił(a) serial na 10
Anonimka100

Spencer!!!!!!

Anonimka100

zdecydowanie Spencer!!! choć każdą lubię na swój sposób

elizabeth_otto

Spencer ;)

ocenił(a) serial na 9
RockowaNutka

Ja też Spencer xD. No i Arię, ona też jest fajna.

Anonimka100

Arię bardzo lubiłam w pierwszym i drugim sezonie mniej więcej, w trzecim już mniej ;) Kiedyś więcej moim zdaniem wnosiła w rozwój całej sprawy z 'A' a teraz jej życie kręci się głównie wokół Ezry, czasami mam wrażenie, że ważniejsze jest dla niej to, co Ezra zje na obiad, niż pomoc dla którejś z dziewczyn. ;)

ocenił(a) serial na 10
Anonimka100

Spencer i Emily ale tak naprawde lubie też wszystkie

ocenił(a) serial na 6
Anonimka100

Spencer i Emily. Obie wydają mi się najnormalniejsze z grupy. Pierwsza ma wyraźny ostry charakter, a druga jest po prostu sympatyczna. :)

Anonimka100

Zdecydowanie Spencer !

cocoatea

Spence zdecydowanie <33333 Ale lubie tez Hanne ale tylko ze wzgledu na jej zwiazek z Calebem ;p aria i emily sa mi obojetne chociaz juz chyba wole emily

ocenił(a) serial na 10
paulinamarchewka14

Hanna i Spencer :D:D:D i oczywiście niepowtarzalna , fantastyczna MONA - dla mnie numer 1 :)

ocenił(a) serial na 9
Sajmonnn

Heh... O Monie zapomniałam, ale popieram. Fantastyczna. Dla mnie druga, po Spence... A co do Hanny... Lubie jej poczucie humoru, ale cholernie zazdroszcze jej złotych włosów a la Ali... xD

Anonimka100

Doznałam szoku, bo do tej pory myślałam, że wszyscy wielbią Arię :D
Moją ulubioną również jest Spence :)

ocenił(a) serial na 8
bittersweet_

Ja kocham Spencer <33 Jednak Mona i tak wymiata ze swoją grą aktorską i ogólnie cała jest za... , wątpiłam że aktorka która grała w "Bratz" ( nie rozumiem czemu dużo ludzi nie lubi tego filmu ) ma taką extra grę aktorską .

ocenił(a) serial na 10
Wikaa_161

a ma, dla mnie jest rewelacyjna, z resztą o jej świetnej grze jako Mona w PLL świadczy wygrana w tym roku nagroda Teen Coice Awards 2012 w kategorii najlepszy czerny charakter serialu :D :)

ocenił(a) serial na 9
bittersweet_

Też tak myślałam. No, ale ja sama też najbardziej Spence, więc zgadzam się z powyższymi komentarzami.

ocenił(a) serial na 10
Anonimka100

czyli jak widac górą jest Spence i słusznie ma w sobie to cos ten talent i pewnie za to ja lubimy :)oby tak dalej

ocenił(a) serial na 9
ada565

ten charakterek xD. Nie no, Emily jak dla mnie za miła, ale pozytywna jest mi obojętna, Hanna jak pisałam laleczka Barbie, z cudnymi włosami, ale poczucie humoru niezłe, Aria całkiem fajna, no ale Spence górą xD. A tak z innej beczki: lubicie Melissę????

Anonimka100

Jej chyba nikt nie lubi, tak samo jak Mony.

ocenił(a) serial na 9
DagnaMara

Wiesz z Melissą to się zgodzę, ale Mona raczej jest lubiana xD. W końcu w każdymm serialu musi być dziewczyna-plotkara-czarny charakter, no nie?

Anonimka100

Monę lubię, moim zdaniem jest barwną postacią, mimo, że gra czarny charakter, lubię ją ;) Za to za Melissą nie przepadam. ;)

ocenił(a) serial na 9
RockowaNutka

Melissy chyba naprawdę nikt nie lubi

ocenił(a) serial na 10
Anonimka100

Mona jest barwną postacią i uwielbiam ją mimo iż jest czarnym charakterem - jest świetna!! a Melissa jest antypatyczna i irytująca, nie cierpie jej

ocenił(a) serial na 7
Anonimka100

ja lubie Melissa, jest jej zdecydowanie za mało

Anonimka100

Nie wiem, obie mnie drążnią, choć po części rozumiem dlaczego Hanna się z nią przyjaźni.

ocenił(a) serial na 10
DagnaMara

Ja Monę lubię, jest świetna!! Melissa dramat - beznadziejna... ale stwierdzenie że nikt nie lubi Mony (?!?!?!) nie zgadzam się, Mona jest lubiana, teraz zakończony na tym forum konkurs na bohatera świadczy o tym :)

nattya88

Ok. Jestem kilka odcinków dalej niż 3 dni temu, więc muszę powiedzieć, że o ile na początku mnie denerwowała, to odkąd zaczęła ją szantażować A, nawet ją polubiłam. Dostała tak jakby trochę ogłady. Ale Melissy nadal nie lubię.

DagnaMara

Poprawka, znowu jej nie lubię.

Anonimka100

W kolejności: Hanna, Spencer, Aria, Emily, Alison.

ocenił(a) serial na 10
Anonimka100

1.Aria <3
2. Alison, Spencer
3. Hanna
4. Emily ( nie lubię Em )

audrrina

To może ja też podam moją kolejność (uwzględniając Monę)

Spencer
Hanna
Aria, Mona
Emily
Alison

ocenił(a) serial na 9
RockowaNutka

Alison ostatnia?
Ja:
1.Spence
2.Mona
3.Aria
4.Hanna
5.Ali
6. Emily

ocenił(a) serial na 10
Anonimka100

Moja kolejność xD

1. Mona , Hanna
2. Spencer
3. Alison
4. Maya
5. Aria
6. Emily

Anonimka100

W sumie ona razem z Emily powinny być na tym samym miejscu, bo nie przepadam za nimi ;)

ocenił(a) serial na 10
RockowaNutka

Widze, że sie pojawiło hasło ~~Maya~~ co niej myslicie? xD ja żałuję że ja usmiercili, 100kroć lepsza od gburowatej Peige...

a moja kolejność kłamczuch:
1. Mona
2. Spencer, Hanna
3. Aria
4. Alison
5. Emily

:)

ocenił(a) serial na 9
Sajmonnn

Najlepsza dziewczyna dla Emily o moim zdaniem Samara, Claire Holt świenie zagrała, no ale wąpie żeby powróciła do serialu na dobre skoro eraz jes Pierwotną wampirzycą w TVD. Z drugiej strony Maya też była świetna, to że ją uśmiercili naprawdę mnie wkurzyło. Co do Paige- no comment.

ocenił(a) serial na 7
Sajmonnn

dokładnie ! nie nawidze Paige

ocenił(a) serial na 10
Anonimka100

1. Aria
2. Hanna, Emily
3. Spencer
4. Alison
5. Maya
6. Mona

:P

ocenił(a) serial na 10
Gabi19953

1. Hanna
2. Aria
3. Emily
4. Spencer
5. Mona
6. Alison
7. Maya

Anonimka100

Hanna. Jest moim zdaniem najbardziej prawdziwa. :P

ocenił(a) serial na 9
Anonimka100

Najbardziej do gustu przypadły mi Aria ponieważ kocha sztukę i literturę tak jak ja no i się fajnie ubiera i Spencer ponieważ jest dosyć dojrzała jak na swój wiek i rozsądna. :)

ocenił(a) serial na 7
Anonimka100

Spencer i Hanna, chociaż lubię wszystkie :)

Anonimka100

1. Spencer
2. Aria
3. Emily
4. Mona
5. Hanna
6. Alison .... grrrrr :/

ocenił(a) serial na 9
Anonimka100

1. Spencer - zdecydowanie naj!
2. Hanna
3.Aria
4.Emily

ocenił(a) serial na 9
Anonimka100

1. Spencer <3
2. Aria
3. Mona
4. Hanna/Emily
5. Ali

ocenił(a) serial na 10
sparalizowaneusta

1. Spencer
2. Hanna
3. Ali
4. Mona
5. Emily
6. Aria..

ocenił(a) serial na 7
Anonimka100

Spencer :)) :D

Bayaaa

Hanna :D

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

Alison, Mona, Spencer, Aria, Hanna, Emily

MySecretLifeLove

Spencer, potem Hanna. Aria była fajna w pierwszym sezonie, a Emily.. Emily to Emily :D

ocenił(a) serial na 7
Anonimka100

Melissa nie wiem gdzie posadzić Emily i Arie, obydwie lubię ale ..
Hanna
Spencer
Maya