NIE PATRZYMY TU NA CECHY CHARAKTERU. TYLKO WYGLĄD. :>
WYBIERACIE TRZY WEDŁUG WAS NAJŁADNIEJSZE DZIEWCZYNY I MOŻECIE IM PRZYZNAĆ 3pkt, 2pkt, 1pkt .
OTO DZIEWCZYNY:
Spencer Hastings
Hanna Marin
Aria Montgomery
Emily Fields
Alison DiLaurentis
Mya St. Germain
Melissa Hastings
Jenna Marshall
Mona Vanderwall
Paige
Samara
Hanna Marin - 3 pkt.
Emily Fields - 2 pkt.
Alison DiLaurentis - 1 pkt.
Ale moim zdaniem prawie wszystkie dziewczyny w tym serialu są naprawde śliczne, ciężko wybrać ;D
DZIEWCZYNY:
Hanna Marin 517 pkt.
Emily Fields 510 pkt.
Spencer Hastings 403 pkt.
Jenna Marshall 17 pkt.
Mona Vanderwall 38 pkt.
Smara 37 pkt.
Alison DiLaurentis 123 pkt.
Aria Montgomery 187 pkt.
Melissa Hastings 210 pkt.
-ODPADA SPENCER !
( wyjątkowo nie robię dogrywki ) :>
Jenna Marshall 17 pkt.
Mona Vanderwall 38 pkt.
Smara 37 pkt.
Alison DiLaurentis 123 pkt.
Aria Montgomery 187 pkt.
Melissa Hastings 210 pkt.
Spencer Hastings 403 pkt.
Głosujecie na Hanne, albo na Emily, KTÓRA WEDŁUG WAS MA WYGRAĆ .
Liczbę punktów jaką uzbierają, dodam do tych wyników, jakie mają teraz .
WYNIK PODAM W PONIEDZIAŁEK WIECZOREM LUB WE WTOREK :)
O nie, biedna Spencer... dla mnie i tak będzie naj. A z tych dwóch to głosuje na Emily.
Emily ;P Ale i tak widać ze Emily podskoczyła, gdyby było głosowanie jeszcze ze 2 dni, to nic nie wiadomo ^^ ;P
Spoko, nie każdemu musi się podobać, dlatego napisałem że dla mnie jest naj. Dużo bym dał by mieć taką dziewczynę (i nie chodzi mi tu tylko o urodę).
Może patrzę na to z perspektywy dziewczyny i do tego hetero, po prostu według mnie z wszystkich najładniejsza jest Aria a na drugim miejscu Emily. Ileż bym dała by wyglądać jak ta pierwsza! :CC
A mi osobiście właśnie Aria podoba się najmniej (choć teraz w drugim sezonie już jakoś lepiej ją znoszę). Spencer ogólnie nie ma urody pięknej w tak oczywisty sposób, ma trochę taki chłodny, trochę wyniosły rodzaj urody jak z brytyjskiego dworu królewskiego, jednak ja odnajduję w tym coś intrygującego i naprawdę pięknego, pięknego w taki powiedzmy szlachetny sposób. I to mnie nawet trochę dziwi bo wygląd Spencer dość znacznie odbiega od typowego wzorca dziewczyn, które zazwyczaj mi się podobają. Choć ostatnio zacząłem zwracać większą uwagę na takie właśnie niewiasty - vide Rooney Mara czy Crystal Reed. Uf, alem się rozpisał.
Myślę, że ja po prostu szukam perfekcji w rysach, a właśnie nos Spencer nie jest perfekcyjny dla mnie ;) to chyba dlatego, że jak wiele dziewczyn chciałabym perfekcyjnie wyglądać, może patrzę na to w zbyt w pusty sposób, ale cóż.