PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73319
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Hejka. Widzę, że jest parę osób, które mają zamiar obejrzeć początkowe odcinki raz jeszcze, dlatego też postanowiłam zapoczątkować "Wiem kim jest A."
Obejrzałam Pilot. I wypisałam wszystko co się działo, podejrzewając wszystkich. Gdybym miała stawiać po pierwszym odcinku. Powiedziałabym, że to Hanna.
Co więcej, jestem skłonna powiedzieć, że Ian Harding od początku wiedział, że jego postać pisze książkę o dziewczynach. Oto dlaczego:

1. Hanna wie bardzo dużo o Spencer, mimo że nie utrzymują ze sobą kontaktu.
2. W momencie kiedy Ezra zaważa Arie w klasie i wygląda jakby właśnie zrobił w gacie, Hanna się śmieje i wygląda jakby jedyna wiedziała o co biega. Chwile potem Aria dostaje smsa od A na temat romansu ze starszym facetem.
3. We flashbacku kiedy Alison robi przypał Spencer odnośnie Iana, Hanna przysłuchuje się z za drzwi kłótni Ali i Spencer.

Oczywiście wiem jak to było przez kolejne sezony ;) Po prostu postanowiłam oglądać odcinki i szukać bzdur które aktor grający Tobiego nazwał oczywistymi wskazówkami. :D

Jeśli chodzi o Ezrę, widać że póki Ali miała status osoby zaginionej nie był zainteresowany romansem z Arią, a chwile po tym jak odnaleziono jej ciało, by jego książka miała sens musiał pozyskiwać od kogoś informacje, więc postanowił chwycić się Arii, jak tonący brzytwy.

ocenił(a) serial na 7
_em_pe_

Też czytałam tę wypowiedź, jakoby BV była widziana w 4 sezonie bez kostiumu - i jest teoria, że to Lea z Ravenswood. To ta dziewczyna, którą Aria wyciągała z grobu, jak kłamczuchy były na tym kostiumowym festiwalu. Jest to chyba jedyna osoba spoza głównej obsady, która miała jakąś kwestię w tym sezonie, do tego pasuje wzrostem/figurą, jest blondynką i dotknęła Arię (Grunwald: jedna z was została dotknięta przez tego, którego Alison boi się najbardziej). No i są różne teorie, jakie ta Lea może mieć powiązania ze sprawą, oczywiście obejmują one bliźniaczki, Bethany itp - można się domyślić.

ocenił(a) serial na 8
queen_hurricane

na wiki znalazłam ze BV jest bez kostiumu w odcinku 20 ( Free Fall) w sezonie 4
i na zdj była blondynka którą zobaczyły Hanna i Emily w tym ogrodzie zoologicznym czy czymś takim. chciały wtedy zobaczyć czy Ezra się pojawi i myslały ze jest to przebrana za Alison Spencer , jednak gdy Spencer przyszła spóźniona , dziewczyny zauważyły ze dziewczyna blond ucieka z budynku.

ocenił(a) serial na 7
_em_pe_

Haha, a teraz przeglądając różne blogi o PLL trafiłam na o http://40. media. tumblr.com/3c9cbb6f7318af87ef08d1bd56dee9f6/tumblr_nbjvksAIvx1s9wnqoo1_1280.jpg

To kompletnie wyklucza się z wypowiedzią Keegana, który twierdzi, że wskazówki na Big A widać od pierwszego odcinka. I komu tu wierzyć? Wiemy, że Original A to Mona, a Big A ukradło jej grę później. Czyli może faktycznie dopiero od serii 3, ewentualnie 2B widać wskazówki, kim jest herszt tej podwórkowej bandy?

ocenił(a) serial na 6
Bankowski_17

Ja obstawiam Wrena albo mamę Hanny

Bankowski_17

Ostatnie odcinki faktycznie mogą wskazywać na Hannę... Nie ukrywam byłabym zadowolona, gdyby okazało się, że to ona :D Ale, gdzieś czytałam, że żadna z kłamczuch nie jest A... Ja stawiam na Toby'iego. A BW to według mnie Ashley Marin ;)