PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73436
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

ja tu nowy,mógłby mi ktoś to pokrótce opisać czy i dlaczego warto to oglądać ? I nieco przybliży o co dokładniej chodzi w serialu ? Byłbym wdzięczny

dawid10809

Serial generalnie bardzo trzyma w napięciu od samego początku. Pierwsze 3 sezony są rewelacyjne, później oglądasz to już mimo woli, z czystego sentymentu. W całym serialu chodzi generalnie o to, że w pewną noc ginie w tajemniczych okolicznościach jedna z przyjaciółek, akcja rozpoczyna się jakby rok po jej zaginięciu, kiedy to 4 pozostałe bohaterki dostają SMS-y od tajemniczego -A z wiadomościami, o których wiedziała tylko Alison, czyli właśnie zaginiona. Każda osoba w kręgu ich znajomych może być -A, giną kolejne osoby, a działalność tajemniczego nieznajomego przybiera na sile. Akcja wciąż się toczy, więc póki co nikt nie wie, kto stoi za tym wszystkim. Ja z czystym sumieniem polecam.

_em_pe_

Hmm..dziękuje za pomoc :) Oby ten serial nie był taki jak arrow ( na początku wciągał na maxa) a potem oglądałem dla świętego spokoju.Ale wygląda zachęcająco

dawid10809

Hm, nie ma za co ;) Wygląda bardzo zachęcająco, bo serial na początku jest naprawdę super, wszystko jest fajnie i klimatycznie pokazane. Ja osobiście oglądam już z sentymentu i po prostu z samej chęci odgadnięcia kim jest główne -A, natomiast niektóre odcinki obecnie trzymają poziom starego PLL.

Pozdrawiam ;)

_em_pe_

Zaczne oglądać w najbliższym czasie, ten serial to chyba jedyne co będe z chęcią oglądał

dawid10809

To życzę powodzenia, wytrwałości by nadgonić tyle odcinków i miłego oglądania :D jak zacząłem to oglądać wypuszczono już 3 sezony, które obejrzałem w 2 tygodnie, więc naprawdę wciąga :D