koncze 1 sezon. czy ktos mi moze powiedziec czy przez cale 3 sezony nie wiadomo kim jest A? czy
jednak sie wyjasni niedlugo?
Wyjaśni sie w 2x25. =) Radze nie wchodzić w tym czasie na zadne fora bo popsujesz sobie radosć. Nawet na joutubie wszedzie są spojlery. Zaszyj się w pokoju i oglądaj. Na forua radze wejsć dopiero jak skonczysz WSZYSTKIE odcinki.
Nie wyjaśnij się, kto jest "A", bo nawet do tej pory tego nie wiadomo. Wyjaśni sie poniekąd, kto robil te wszystkie rzeczy w 1 sezonie dziewczynom, ale ta osoba to tylko pionek w grze, jest jedynie jedna z kilku osób wchodzących w skład tzw. A-Team, na którego czele stoi właśnie główne "A", którego tożsamość do tej pory nie jest znana.
Prędzej mysle ze pokażą i dowiemy sie tego ze Alison zyje niz poznamy główne "A", ktorym najprawdopodobniej Alison nie jest w odróżnieniu od książki.
Jakim wszystkim? Widzisz jakie jest pytanie? Odpisuje to Lilly878, a to ze ktos malo rozsadny tu wejdzie mimo tego ze widzi jakie jest pytanie to juz nie moj problem.
Napisałem czy wyjaśnia sie kto jest A nie zdradzając nawet jego tożsamości.
No tak wlasnie myslalam ze nie pokaza, serial strasznie wciaga i te czarne tajemnicze rekawiczki prawie w kazdym odcinku ... az chce sie ogladac dalej. :)
ogladaj ,ogladaj -dziewczyny są super ja juz bede 3 raz to samo zaczynam od nowa w przyszłym tyg. jeden odcinek dziennie wieczorem i juz sie lepiej śpi :)
wow 3 raz no niezle :P ja zasypiam przy innych filmach ;p a slodkie klamstewka ogladam przy zapalonym swietle wieczorem bo sa straszne momenty xd
dokladnie wieczorem jak ogladam a najczesciej jak sa te koncówki to sie czesto boje łuuuu....
no wiem 3 raz ale szczerze koncze dzis 3 sezon a z 1 nic nie pamietam prawie wiec jest ok :)