Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73550
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

koncze 1 sezon. czy ktos mi moze powiedziec czy przez cale 3 sezony nie wiadomo kim jest A? czy
jednak sie wyjasni niedlugo?

ocenił(a) serial na 8
Lilly878

Wyjaśni sie w 2x25. =) Radze nie wchodzić w tym czasie na zadne fora bo popsujesz sobie radosć. Nawet na joutubie wszedzie są spojlery. Zaszyj się w pokoju i oglądaj. Na forua radze wejsć dopiero jak skonczysz WSZYSTKIE odcinki.

Lilly878

Nie wyjaśnij się, kto jest "A", bo nawet do tej pory tego nie wiadomo. Wyjaśni sie poniekąd, kto robil te wszystkie rzeczy w 1 sezonie dziewczynom, ale ta osoba to tylko pionek w grze, jest jedynie jedna z kilku osób wchodzących w skład tzw. A-Team, na którego czele stoi właśnie główne "A", którego tożsamość do tej pory nie jest znana.

Prędzej mysle ze pokażą i dowiemy sie tego ze Alison zyje niz poznamy główne "A", ktorym najprawdopodobniej Alison nie jest w odróżnieniu od książki.

ocenił(a) serial na 8
Faker

Nie musisz wszystkim zdradzać zakńczenia...

Wonderlife

Jakim wszystkim? Widzisz jakie jest pytanie? Odpisuje to Lilly878, a to ze ktos malo rozsadny tu wejdzie mimo tego ze widzi jakie jest pytanie to juz nie moj problem.

Napisałem czy wyjaśnia sie kto jest A nie zdradzając nawet jego tożsamości.

Faker

No tak wlasnie myslalam ze nie pokaza, serial strasznie wciaga i te czarne tajemnicze rekawiczki prawie w kazdym odcinku ... az chce sie ogladac dalej. :)

ocenił(a) serial na 10
Lilly878

ogladaj ,ogladaj -dziewczyny są super ja juz bede 3 raz to samo zaczynam od nowa w przyszłym tyg. jeden odcinek dziennie wieczorem i juz sie lepiej śpi :)

ada565

wow 3 raz no niezle :P ja zasypiam przy innych filmach ;p a slodkie klamstewka ogladam przy zapalonym swietle wieczorem bo sa straszne momenty xd

ocenił(a) serial na 10
Lilly878

dokladnie wieczorem jak ogladam a najczesciej jak sa te koncówki to sie czesto boje łuuuu....
no wiem 3 raz ale szczerze koncze dzis 3 sezon a z 1 nic nie pamietam prawie wiec jest ok :)

ada565

Dobrze ze nie jestem sama ;)