Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Wrażenie

ocenił(a) serial na 5

Czy niektórzy spośród oglądających PLL mają wrażenie, że serial zrobił się ostatnio bardziej
nudny i trochę męczący? Sama jestem teraz w 3 sezonie, ale tak jak kiedyś oglądałam ten
serial z wypiekami na twarzy, tak teraz mam wrażenie, że wiele rzeczy jest już tam robionych
na siłę. Osobiście wolałabym, aby serial zakończył się na 2 sezonie, mogli to naprawdę
fajnie doprowadzić do końca. Teraz jednak mam wrażenie, że zaczyna im brakować
pomysłów, a fabuła robi się po prostu nudna. Czasem w serialach są takie "zastoje",
aczkolwiek to bardzo denerwuje mnie w tym przypadku. Mam nadzieję, że 3 sezon jakoś się
wyrobi i akcja będzie ciekawsza, tak jak w pierwszym i drugim sezonie :)

staw

No mnie też zaczyna nudzić. Bywają lepsze i gorsze momenty. Ogólnie dobrze by było, jakby zakończyli na 3 i nie kręcili nic więcej.

Hoax

Popieram Was, naprawdę robi się to nudne. Już nawet same bohaterki zaczynają mnie irytować. W niektórych momentach zachowuję się jak naprawdę puste panienki. Mogliby coś zrobić i z dziewczynami, i z fabułą. Mam nadzieję, że niedługo trochę to zabierze tempa, parę spraw się rozwiąże i spokojnie dotrwam do końca sezonu, na którym się to wszystko zakończy.

adelinde

O ile się skończy, spekulacje są różne.
Ja pewnie obejrzę do przerwy i dalej już sobie daruje, bo w pół roku to zdążę zapomnieć o co chodziło:)

Hoax

Haha, masz rację. Nie pamiętam niektórych osób z pierwszego i drugiego sezonu. A jak w bodajże trzecim wrócił Wren, to ja nie wiedziałam, co on tutaj robi i właściwie kim jest.

ocenił(a) serial na 7
staw

Zgadzam się w zupełności, powinni to skończyć na 2 sezonie. Pamiętam te pierwsze odcinki które oglądałam z takim zafascynowaniem. Ach szkoda... Może z nieco mniejszym zapałem ale będę oglądać dalej. Wierna PLL do końca.

ocenił(a) serial na 10
poziomka4

W poprzednim sezonie A pisalo kilka smsow do dziewczyn w jednym odcinku, teraz moze w co 2 odcinku napisze 1 :/ powialo nudna fabula :/

ocenił(a) serial na 7
bianka226

mam wrażenie jakby na siłę starali się wymyśleć coś niespodziewanego bo na forum oczekujemy już właściwie wszystkiego.

ocenił(a) serial na 7
poziomka4

Niestety tez musze was poprzec.Czekalam na 3 sezon niecierpliwie bo liczylam ze bedzie jeszcze lepszy niz 2 jak na razie jest gorszy i na dodatek nudnawy...

A faktycznie o A chyba zapomnieli bo cos malo jest.

ocenił(a) serial na 10
maaarz

Ja tak nie uważam. Cały czas oglądam serial z wielkim zaciekawieniem i z myślą ' co będzie dalej?'
Dalej jest to dla mnie serial 10/10. Dodam tylko, że może Hannah zaczęła mnie irytować , za to polubiłam Spencer.