Macie takie samo wrażenie jak ja , ze nie wykorzystano w tym serialu wystarczająco wątku
spencer i wrena ? mnie np. to rozczarowało . :/ nie wiecie może czy w następnych odcinkach
wren wróci czy coś ?
chyba już nie wróci, skoro w ostatnim odcinku już nic o nim nie było, a Spencer kręci z Alexem.. chyba to co mówił, że zakochał się w nieodpowiedniej siostrze miało być takim...pożegnaniem? aczkolwiek nie powiem, żeby mi się to podobało...
Też uważam, że Wren i Spencer to był dobry motyw.
Mogliby też coś zrobić z Emily i Tobym, bo w jej wypadku do końca nie wiadomo czy jest homo czy bi, a Toby był całkiem fajną postacią o oryginalnej przestępczej urodzie :)
Co do Em jeżeli masz mieć wątpiliwości to czy jest hetero czy bi a nie homo. Biorąc pod uwagę to, że miała wcześniej chłopaka jak i związek z Toby'm.
A wracając do tematu to Wern'a uwielbiaałam, dlatego mam nadzieję że jeszcze wróci, chociaż w to wątpie ;DD A Alex też jest spoko ;)
Heteroseksualna z pewnością nie jest, ponieważ osoby heteroseksualne interesuje tylko i wyłącznie płeć przeciwna. Często osoby homoseksualne mają wcześniej epizody heteroseksualne lub też żyją w takich związkach ponieważ wstydzą się swojej orientacji, tak jak w przypadku postaci Emily. (Dla przykładu można mieć żonę/męża i dzieci a być osobą homoseksualną, żona/mąż może być wtedy przykrywką ale seksualnie nie pociąga.)
A co do parek to podobała mi się też parka: mama Hannah i policjant, ale też od tego odeszli :( buu
nie wykorzystano? Ja jestem po 6o., gdzie..go nei było, ona z tym od kortów, ale przecież nie musie się spotykać tylko z jednym.
A Wren jest boski - ten akcent, wdzek, scena z doniczką pod stołem po pijaku, takie urocze.
Pan oxford guy ' for many psychologically complicated reasons, but mostly because he's scarin him to death' nie może porozmawiać z Ojcem Spencer
Która sama jest świetna! Wychowana na dążenie do perfekcji, to jest w niej, ale chce czegoś innego, i
próbuje, szuka. tacy ludzie sąnajważniejsi: mają cel, solidne podstawy, ale mają wolność, by się wyłamać konwencji i przy osiągnięciu wysokiego poziomu życia żyć tak, jak chcą, nie dostosowywać sie do konwenansów upper middle class.. love her
Ha! No i jest w kilku odc 2 serii. ale chyba znowu zniknie..
Ale twraz jego akcent hjakoś się...rozmemłał ;/
Pan oxford guy ' for many psychologically complicated reasons, but mostly because he's scarin him to death' nie może porozmawiać z Ojcem Spencer
...
Mam pytanie jakie w końcu nazwisko ma Wren? Tu widnieje Kim a chyba ostatnio przedstawiał się Kingston
Ja też uwielbiam Wrena i strasznie bym chciała żeby byli razem :) Kto wie, może jeszcze nie wszystko stracone ;p
Ubóstwiam Wrena, jednak myślę, że należy do A- teamu :<
http:// distilleryimage3.s3.amazonaws. com/2b88ab180c1611e28e1522000a1ea03a _7.jpg
Sexy zdjęcie, haha <3
a ja mam nadzieje,ze stracone,bo wren jest nudny jak flaki z olejem i chyba ma ambicje zeby pobić w tym ezre ;P
h ttp://25.media.tumblr.com/b175629af6b2b209d15e1c1acdbd5ec9/tumblr_mh0nr1YouW1rda c85o1_500.png
Dlaczego tak myślę?
Wren pojawia się od początku serialu. Ma słabość do małolat, zbyt często widywał się z Moną nawet jeśli jest lekarzem, to trochę podejrzane :D
Po za tym nie sądzę, żeby był taki święty.. każdy w tym serialu ma jakąś mroczną tajemnicę.
W innym temacie podałam tego samego linka co But_w_butonierce :)
No właśnie.. kto ma brytyjski akcent?
Wren :>
Ponoć za niedługo mamy poznać tą gorszą stronę doktorka.
Zobaczymy co z tego wyniknie ^^
Hmm.. no w sumie jak się tak na tym zastanowić, to masz racje :) Ale jakoś nie umiem sobie wyobrazić tej jego twarzyczki z morderczym wyrazem ;p
No coz masz większa wyobraźnię niż ja :p al jestem strasznie ciekawa czy okaże sie ze jest w A teamie. Mam nadzieje ze za niedługo sie dowiemy :D
Moja wyobraźnia szaleje na widok Wrena xD
Też mam taką nadzieję.
Btw. fajny masz avatar :3