Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73545
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Wren - BIG A

użytkownik usunięty

SPOILER!

Po ostatnim odcinku daje sobie rękę uciąć ze jest zamieszany w sprawę A. W sumie chciałbym aby
okazał sie ze to BIG A - ale pewnie tak nie będzie :-(

ocenił(a) serial na 3

Kurcze, ja przez jakiś czas poważnie myślałam o tym, że Wren może być A, ale właśnie po tym odcinku jestem niemalże całkowicie przekonana, że jest niewinny.

użytkownik usunięty
RedCoat94

Mi sie zaś wydaje ze macza w tym palce ;-)

ja tak sądzę już chyba od roku czasu od odcinków w szpitalu psychiatrycznym :P

użytkownik usunięty
willemite

Tak samo ja ;)

ocenił(a) serial na 6

Jeśli Ezta nie będzie Big A lub ewentualnie Toby to zakończenie będzie beznadziejne. Big A musi być kimś kto jest nam znany, kto był z nami przez niemalże wszystkie odcinki. Wren nie pojawiał się tak często, teraz pewnie znów odegra jakąś rolę, ale mimo wszystko nie przekonuje mnie jako Big A.

użytkownik usunięty
DarkAngel1989

Jeśli chodzi o Big A to chciałbym aby to była jedna z kłamczuch, to by było wg mnie powalające i chyba najlepsze zakończenie

ocenił(a) serial na 6

Rzeczywiście było by to zaskakujące, ale nie wiem czy byli by w stanie wszystko to logicznie wytłumaczyć.

użytkownik usunięty
DarkAngel1989

Jakoś by sobie poradzili ;-)

ocenił(a) serial na 6

Oj jest tyle niedokończonych wątków, do których nie wracają więc wątpię, że zaczynam myśleć o tym ,że scenarzyści mogą zapomnieć o paru rzeczach ;p

użytkownik usunięty
DarkAngel1989

Niby w tym sezonie trochę nam to rozjaśni np. kto zepchnął Iana z wieży zegarowej ;-)

ocenił(a) serial na 6

Kropla w morzu odpowiedzi, których pragnę się dowiedzieć :)

użytkownik usunięty
DarkAngel1989

Których najbardziej?

ocenił(a) serial na 6

Gdzie jest Lucas i czemu podał Em tabletki, a później zniknął. Jaką rolę miał ten dawny znajomy Arii, który był chory na serce i walczył w tych walkach, czy klub do którego należała Melissa Ian i Garet ma coś wspólnego z Big A ? Czy może oni też byli prześladowani i próbowali się dowiedzieć kim jest Big A ? Dla kogo Ian kręcił filmy, co łączyło Tobiego z Ali, kto był ojcem dziecka Ali ( bo ze scenariusza który wyciekła wiadomo, ze nie Ezra i nie Ian). To takie które mi teraz do głowy przychodzą :)

użytkownik usunięty
DarkAngel1989

A no tak ;)

ocenił(a) serial na 1

Ileż można wałkować temat Wrena?
Ludzie, zrozumcie, on nie wróci już do tego serialu - będzie kolejną postacią, o której scenarzyści po prostu zapomnieli (tak jak o Noelu, Lucasie, czy Holdenie Straussie). Ponadto na amerykańskiej stronie był ostatnio news że Julian Morris (gra rolę Wrena) nie będzie już grał w PLL bo jest zajęty innymi produkcjam

Ja też kiedyś podejrzewałem Wrena, ale teraz, gdy jest on marginalną postacią bez żadnego znaczenia do fabuły, robienie z niego BIG A byłoby kpiną z widza.