Jest ostatni odcinek ostatniego sezonu, wszystko sie wyjaśniło, wszyscy wiedza kim jest A, ktory juz jest zlapany i nikomu nie zagraza i siedza sobie te wszystkie dziewczyny w barze usmiechniete, popijaja sobie i nagle wszystkie dostaja sms-a od "B" i koniec serialu ;d
o boże ale sie uśmiałam :D podoba mi się była by moda na sukces jak nic hahaha
HAHHAHAHAH, no nie, geniusz! :D Jak sobie to wyobraziłam to prawie parsknęłam śmiechem. :D
Mój Boże. Serial by się chyba skończył jak Allison by umarła. Ze starości oczywiście. Wnuki dziewcząt starałyby się rozwiązać zagadkę. Wyobrażacie sobie Allison uciekającą z balkonikiem? Albo dziewczyny w pampersach, nie mogących utrzymać moczu?
płaczę jak głupia. hahahahaha ja bym chciała zobaczyć na końcu właśnie coś takiego, że siedzą z kawą ciesząc się wygraną "A" jest w więzieniu i wszyscy pomocnicy. a nagle dziewczyny dostają sms ale go nie zauważają i jest tylko w ostatniej scenie przybliżenie na wiadomość a tam "hahaha jeszcze nie wygrałyście-A" i koniec serialu :D i niech każdy wtedy dopiero główkuję. :D
Ja widzę inne zakończenie. Kłamczuchy cieszą się że A siedzi w więzieniu i urządzają imprezę (ale to tak naprawdę nie prawdziwy big A siedzi w więzieniu) Każda idzie do swojego domu odpocząć po imprezie A big A zakrada sie do domu z 1 z kłamczuch i zabija ją w śnie i tak po kolei w 1 noc zabija wszystkie:) ,, They are stupid Bitches-Big A":)