PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73210
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Znalazłam wywiad z Marlene King, w którym opowiada o finałowym odcinku PLL. Wyjaśnia m.in. dlaczego to M. przyznała się do bycia A oraz tłumaczy jej motyw działania. Wspomina też czego można się spodziewać w 3 sezonie.

http://insidetv.ew.com/2012/03/20/pretty-little-liars-season-2-a-burning-questio ns/

ocenił(a) serial na 5
Zoey_2

SPOILER SPOILER Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale czy ma być jeszcze jeden członek NAT? SPOILER SPOILER

ocenił(a) serial na 5
qlenaa

tak. znamy go, ale nie wiemy, że też należy do klubu. BŁAGAM NIECH TO BĘDZIE EZRA!

ocenił(a) serial na 9
bekah

Ezra by tam bardzo pasował.Też mam nadzieję,że to będzie on.

Dzięki Zoey_2 za podesłanie linka,ten wywiad wiele wyjaśnił.Moja teoria,że Melissa udaje ciążę i jest Czarnym Łabędziem legła w gruzach.

DeeDee_Spencer

Oj tak też bym chciała, żeby to był Ezra!!! Już bym nawet ten odcinek odżałowała gdyby to on był tym faktycznym A całym mózgiem sprawy.

bekah

To na pewno będzie Lucas.

youhaveamessage

Dokładnie, bo przecież poznamy jego "dark side". Na nic innego by się Marlene nie wysiliła.

BloodyHope

:( I tak EzrAAAAA

youhaveamessage

na sto procent, nudziarze nic innego nie wymyślą . tragedia

youhaveamessage

nie sądzę, że to będzie Lucas. NAT został przecież założony przez Jasona, Garretta i Iana jak byli razem w szkole, więc to musi być ktoś w ich wieku

Twiggy91

Marlene:
"NAT Club to wszyscy, którzy byli w pokoju Alison w noc jej zaginięcia".
No ale nie wiadomo, czy tej pani można jeszcze wierzyć :)

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

Dokładnie Lucas jest podejrzany :) Mona wydawała się zbyt oczywista,bo przecież jest w książce a jednak maczała w tym palce...byłam zaskoczona ;p A tak btw sexownie wyglądała w tej bluzie ;) Nie mogę się doczekać 3 sezonu...

ocenił(a) serial na 9
Zoey_2

Fajny wywiad, Czekam na sezon 3, mam nadzieje, że lepiej go rozpoczną niż zakończyli poprzedni :P

ocenił(a) serial na 4
Zoey_2

Dobrze , że wyjaśniła bo za cholerę nie mogłam pojąc czemuż to w tym samym co książka kierunku poszło choc przecież nie miało.

mac_13

nie wiem czy dobrze pamietam ( I MOGE SIE MYLIC :) ) Ale czy nie bylo w jakims odcinku pokazane jak dziewczyny ogladaja kronike i zdjecia ludzi z rocznika ( w ktorym byl IAN Garret Jason ) i na jednym z nich byl tez ezra? wiec jesli dobrze pamietam, to pewnie ezra bedzie jednym z czlonkow NAT.

użytkownik usunięty
Zoey_2

Moze członkiem będzie Wren xD

mozecie w skrócie przetłumaczyć o co chodzi z tym artykułem :)