Znalazłam wywiad z Marlene King, w którym opowiada o finałowym odcinku PLL. Wyjaśnia m.in. dlaczego to M. przyznała się do bycia A oraz tłumaczy jej motyw działania. Wspomina też czego można się spodziewać w 3 sezonie.
http://insidetv.ew.com/2012/03/20/pretty-little-liars-season-2-a-burning-questio ns/
SPOILER SPOILER Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale czy ma być jeszcze jeden członek NAT? SPOILER SPOILER
tak. znamy go, ale nie wiemy, że też należy do klubu. BŁAGAM NIECH TO BĘDZIE EZRA!
Ezra by tam bardzo pasował.Też mam nadzieję,że to będzie on.
Dzięki Zoey_2 za podesłanie linka,ten wywiad wiele wyjaśnił.Moja teoria,że Melissa udaje ciążę i jest Czarnym Łabędziem legła w gruzach.
Oj tak też bym chciała, żeby to był Ezra!!! Już bym nawet ten odcinek odżałowała gdyby to on był tym faktycznym A całym mózgiem sprawy.
nie sądzę, że to będzie Lucas. NAT został przecież założony przez Jasona, Garretta i Iana jak byli razem w szkole, więc to musi być ktoś w ich wieku
Marlene:
"NAT Club to wszyscy, którzy byli w pokoju Alison w noc jej zaginięcia".
No ale nie wiadomo, czy tej pani można jeszcze wierzyć :)
Dokładnie Lucas jest podejrzany :) Mona wydawała się zbyt oczywista,bo przecież jest w książce a jednak maczała w tym palce...byłam zaskoczona ;p A tak btw sexownie wyglądała w tej bluzie ;) Nie mogę się doczekać 3 sezonu...
Fajny wywiad, Czekam na sezon 3, mam nadzieje, że lepiej go rozpoczną niż zakończyli poprzedni :P
Dobrze , że wyjaśniła bo za cholerę nie mogłam pojąc czemuż to w tym samym co książka kierunku poszło choc przecież nie miało.
nie wiem czy dobrze pamietam ( I MOGE SIE MYLIC :) ) Ale czy nie bylo w jakims odcinku pokazane jak dziewczyny ogladaja kronike i zdjecia ludzi z rocznika ( w ktorym byl IAN Garret Jason ) i na jednym z nich byl tez ezra? wiec jesli dobrze pamietam, to pewnie ezra bedzie jednym z czlonkow NAT.