Ostatnio jak wiemy Hanna kręci coś z Werbem . Ja bardzo lubiłam Caleba i nadal go lubie ,
ale teraz chyba wolę ją z Werbem .
A wy jak myślcicie z kim będzie . ? : )
ja myślę, że będzie z Calebem. teraz ma się częściej pojawiać w serialu no i w końcu rozmawiał z Hanną więc większych już sekretów przed nim nie ma. Wren jak na razie pojawia się od święta więc nie ma większych szans na to by był na dłuższą metę z Hanną.
Wren był tak uroczo troskliwy w stosunku do niej. Bardzo mi się podobało. Jednak myślę, że Hanna powinna zostać z Calebem. Natomiast, tak zbiegając tematu, a za razem trzymając się kwestii par, to czy nie uważacie, że Emily zachowała się tak głupio jak to tylko możliwe. Czeka na Page, a w międzyczasie całuje się z chłopakiem, pomimo tego, że jest lesbijką? Gdzie tu logika? Może jest bi, ale tak czy inacczej. WTF?
Tak to juz jest w tych debilnych serialach, ze jak sie jedna osoba caluje z drugą to ta trzecia musi ich zobaczyc.
Masz rację . chamsko się zachowało Emily w stosunku do Peige . Jeszcze wgl. ona przeieć jest lesbijką , ale jakoś nie wdać bo gdyby były i lubiła bardzo peige to by przerwała ich pocaunek .
A i przepraszam , coś mi się pokręciło z imieniem , zamiast Wren napisałam Werb xd : )
Bardzo lubię Caleba, ale jednak wolę, żeby Hanna była z Wrenem. Po prostu ten jego akcent powala mnie na łopatki : D
PRZEPRASZAM CIĘ NIEZMIERNIE, ale dobiłaś mnie tym Werbem. on się nazywa Wren! :D
haha , wiem coś mi się przekręciło . Zmieszałam te imie z imnieniem z innego serialu . : ) Przepraszam jeszcze raz : )
nie no, spoko :D tylko jakoś tak... to mi trochę poprawiło humor, pośmiałam się z Werbena xd
Nie, Hanna nie moze byc z Wrenem! Ona musi byc z Calebem -.- A ogóle dobija mnie ten serial bo kiedy duzo fanów czekało na to by Spencer była z Wrenem to Marlenka nic a nic w tym kierunku nie robiła, owszem były jakies sceny, ale ogólnie to nic, a teraz nagle robi tak ze Wren sie interesuje Hanną i kompletnie zostawiła wątek ze Spence i Wrenem, wtf jak dla mnie to beznadziejne :)
I teraz wyszło tak że Wren leci na same małolaty. ; P Jak dla mnie Hanna i Wren to od początku była porażka. Wole jego ze Spencer, a Hanne z Calebem od zawsze i tyle.
Caleb jest spoko, ale tak bardzo uwielbiam Wrena, że dla mnie mógłby być nawet z Ellą, a z przyjemnością by mi się go oglądało ^^
Ja bardzo chciałabym więcej Hanny & Wrena :) Nie mam pojęcia dlaczego, ale od początku nie byłam za bardzo fanką Caleba. A Caleba & Hanny to już w ogóle. Nie przeszkadzali mi jako para, po prostu sobie byli tylko nie zbyt im kibicowałam i było mi wszystko jedno co się z nimi wydarzy. Tak samo jak z Ezrią. Ale teraz kiedy zobaczyłam te wszystkie sceny z Wrenem & Hanną jestem bardzo za nimi :D