Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Ostatnio jak wiemy Hanna kręci coś z Werbem . Ja bardzo lubiłam Caleba i nadal go lubie ,
ale teraz chyba wolę ją z Werbem .
A wy jak myślcicie z kim będzie . ? : )

talkanatalka

ja myślę, że będzie z Calebem. teraz ma się częściej pojawiać w serialu no i w końcu rozmawiał z Hanną więc większych już sekretów przed nim nie ma. Wren jak na razie pojawia się od święta więc nie ma większych szans na to by był na dłuższą metę z Hanną.

elizabeth_otto

Ja również uważam że będzie z Calebem

użytkownik usunięty
talkanatalka

Mam nadzieje ze z Calebem. Ona i Wren nie mają nic wspolnego oprocz Mony.

talkanatalka

Wren był tak uroczo troskliwy w stosunku do niej. Bardzo mi się podobało. Jednak myślę, że Hanna powinna zostać z Calebem. Natomiast, tak zbiegając tematu, a za razem trzymając się kwestii par, to czy nie uważacie, że Emily zachowała się tak głupio jak to tylko możliwe. Czeka na Page, a w międzyczasie całuje się z chłopakiem, pomimo tego, że jest lesbijką? Gdzie tu logika? Może jest bi, ale tak czy inacczej. WTF?

VanillaCream

*Paige

użytkownik usunięty
VanillaCream

Tak to juz jest w tych debilnych serialach, ze jak sie jedna osoba caluje z drugą to ta trzecia musi ich zobaczyc.

ocenił(a) serial na 5

Dokładnie. Zawsze idealne wyczucie czasu.

ocenił(a) serial na 10
VanillaCream

Masz rację . chamsko się zachowało Emily w stosunku do Peige . Jeszcze wgl. ona przeieć jest lesbijką , ale jakoś nie wdać bo gdyby były i lubiła bardzo peige to by przerwała ich pocaunek .
A i przepraszam , coś mi się pokręciło z imieniem , zamiast Wren napisałam Werb xd : )

ocenił(a) serial na 10
talkanatalka

Bardzo lubię Caleba, ale jednak wolę, żeby Hanna była z Wrenem. Po prostu ten jego akcent powala mnie na łopatki : D

ocenił(a) serial na 10
Melanie2226

Zgadzam się z tobą : )

ocenił(a) serial na 3
talkanatalka

PRZEPRASZAM CIĘ NIEZMIERNIE, ale dobiłaś mnie tym Werbem. on się nazywa Wren! :D

ocenił(a) serial na 10
milkie_way

haha , wiem coś mi się przekręciło . Zmieszałam te imie z imnieniem z innego serialu . : ) Przepraszam jeszcze raz : )

ocenił(a) serial na 3
talkanatalka

nie no, spoko :D tylko jakoś tak... to mi trochę poprawiło humor, pośmiałam się z Werbena xd

ocenił(a) serial na 10
talkanatalka

nie lubię Wrena, wolę Caleb'a <3

Mika778

A będziesz go lubić nadal, jeśli okaże się, że jest A? Pytam z ciekawości

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

hanna i wren :3 ale caleb'a też lubię ;)

nightfeeling

Nie, Hanna nie moze byc z Wrenem! Ona musi byc z Calebem -.- A ogóle dobija mnie ten serial bo kiedy duzo fanów czekało na to by Spencer była z Wrenem to Marlenka nic a nic w tym kierunku nie robiła, owszem były jakies sceny, ale ogólnie to nic, a teraz nagle robi tak ze Wren sie interesuje Hanną i kompletnie zostawiła wątek ze Spence i Wrenem, wtf jak dla mnie to beznadziejne :)

paulinamarchewka14

I teraz wyszło tak że Wren leci na same małolaty. ; P Jak dla mnie Hanna i Wren to od początku była porażka. Wole jego ze Spencer, a Hanne z Calebem od zawsze i tyle.

Request_

no własnie to samo sobie pomyślałam, że leci na małolaty :D Bo ile w ogole on ma lat ? ;o

paulinamarchewka14

Jest po studiach medycznych które są jeszcze dłuższe więc pewnie ze 25.

ocenił(a) serial na 10
talkanatalka

Caleb jest spoko, ale tak bardzo uwielbiam Wrena, że dla mnie mógłby być nawet z Ellą, a z przyjemnością by mi się go oglądało ^^

ocenił(a) serial na 10
little_liar

hahahha , nom :3

ocenił(a) serial na 10
nightfeeling

Ja bardzo chciałabym więcej Hanny & Wrena :) Nie mam pojęcia dlaczego, ale od początku nie byłam za bardzo fanką Caleba. A Caleba & Hanny to już w ogóle. Nie przeszkadzali mi jako para, po prostu sobie byli tylko nie zbyt im kibicowałam i było mi wszystko jedno co się z nimi wydarzy. Tak samo jak z Ezrią. Ale teraz kiedy zobaczyłam te wszystkie sceny z Wrenem & Hanną jestem bardzo za nimi :D