Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Musicie to zobacyzć! Co myślicie, ktoś zginął znowu, hanna wygląda na zrozpaczoną no i
gdzie Emily? Myślę, że coś będzie płonęło i bedzie to dom Hanny a w nim będzie jej mama!

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-
prn1/558211_508092585872208_1088743168_n.jpg

zdjęcie z oficjalnej stronyu PLL na fejsie :)

cristiano_ronaldo

jak nie chce sie otworzyć wejdźcie tu :

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=508092585872208&set=a.118494461498691.209 93.116969841651153&type=1&theater

jak tez nie chce sie otworzyć to polubcie "pretty little liars" oficjalna stronie

cristiano_ronaldo

w tym pierwszym skopiujcie i bez spacjli cały adres ;)

ocenił(a) serial na 7
cristiano_ronaldo

Dziwne, że Aria i Hanna mają znowu długie włosy;o może to jakaś retrospekcja?

ocenił(a) serial na 10
marrtynkaa

Faktycznie... Nie zwróciłam na to uwagi, ale w retrospekcjach Aria ma różowe pasemka :P

ocenił(a) serial na 10
megaami

http://prettylittleliars.us/photos/albums/The%20Show/Season%203/Episode%20Stills /312/006.jpg jednak to nie retrospekcja xD

megaami

nie to nie jest retrospekcja :) zapowiada się niezły finał środka sezonu

ocenił(a) serial na 10
elizabeth_otto

otóż to :D ciekawość mnie zżera

ocenił(a) serial na 10
elizabeth_otto

kurcze ale to Hanna była najmocniej wstrząśnięta więc to albo jej mama, albo Caleb lub może jednak Mona umrze.

kala996

Mona NA PEWNO nie umrze... Było tu już wielokrotnie wspomniane, że pojawia się w kolejnych odcinkach.

ocenił(a) serial na 7
megaami

omg! Kogoś zabiła? Kogoś znalazła? Kaleba? Warena? ;D ciekawe. Dużo o Em w tym sezonie co mi się w podoba.

ocenił(a) serial na 10
Bisexidryna

Mi się nie podoba, bo nie przepadam za Emily. Mnie też zastanawiałą ta krew na rękach xD

megaami

Dokładnie. A może coś z Calebem, bo w końcu podjął się pomocy z A, a ono nie chciało, by przeszkadzał?
Dziwi mnie tylko ta krew

ocenił(a) serial na 10
VanillaCream

Może to po prostu jakaś pupka A, nie wiadomo co wymyśliło.

ocenił(a) serial na 10
megaami

hahaha pułapka xDDD

megaami

cha cha cha :D no, nie wiadomo co A nam jeszcze pokaże

ocenił(a) serial na 10
VanillaCream

Hahah, miejmy nadzieję, że jednak twarz XD

Bisexidryna

gdyby kogoś znalazła to by nie miała raczej aż tak ubrudzonych krwią rąk więc myślę, że raczej mogła kogoś zabić nawet w samoobronie. i rzeczywiście może być to Wren albo Lukas bo oboje są bliscy Hannie a ona na tych zdjęciach wygląda jakby świat się pod nią zawalił. Caleb to nie może być bo występuje w następnych odc podobnie Ashley (mama Hanny). zobaczymy za tydzień. mnie też zżera ciekawość :)

marrtynkaa

Hanna ma krótkie przecież.

użytkownik usunięty
cristiano_ronaldo

Coś mi się wydaje, że Em zaatakuje Nate'a, który okaże się psycholem, a nie kuzynem Mayi lub zabije kogoś z A Team.

ocenił(a) serial na 10

Ale jak wytłumaczysz zachowanie Hanny? może to jest krew emily? (ostatnio hanna też sama się pokaleczyła )

użytkownik usunięty
megaami

Nie mam pojęcia jak to wytłumaczyć. Ale mam nadzieję, że Aria i Spencer będą bardziej przejęte niż to wygląda na zdjęciach. Bo jak na razie to widzę totalną zlewkę.

bardzo możliwe. Jak mowił o chęci zabicia Garretta...

ocenił(a) serial na 10
VanillaCream

Tak, nie chce mi się wierzyć, że to kuzyn Mayi.

megaami

Mona umrze :)

megaami

Nie, to na pewno nie on.

cristiano_ronaldo

Mona zginie

ocenił(a) serial na 8
Hmm_Ciastko

Też właśnie słyszałam, że Mona zwieje z psychiatryka i zginie.

ocenił(a) serial na 4
buska125

Witam wszystkich.
Właśnie obejrzałam ostatni odcinek. Myślę, ze ten screen jest związany z końcówką ostatniego odcinka. Em wchodzi do domu z Paige i... nie wiemy co dalej. Myślę, że chodzi tu o Paige. Poza tym, jak widać, Em jet po drugiej stronie żółtej taśmy, wiec przypuszczam że to działo się w jej domu. Wydaje mi się, że to Paige chciała coś zrobić Emily...

ocenił(a) serial na 10
dark_angel_1989

jak dla mnie wersja będzie taka że ktoś będzie chciał zrobić krzywdę EM (nie Paige, moze NATE) i Mona uratuje EM i sama zginie. EM będzie chciała ją ratować (dlatego ma zakrwawione ręce) ale jej się nie uda to. Na jednych ze stron PLL znalazłam taką wiadomość "Na pytanie jaki jest jej ulubiony cytat z 12 odcinka Marlene odpisała „I OWE YOU ONE EMILY” co znaczy „Wiszę ci przysługę Emily”. Myślę że te słowa wypowiedziała Mona do Emily.

ocenił(a) serial na 8
moonlajt

Tak, to prawdopodobne:)
Jestem nadal ciekawa, kto będzie zabójca Mayi;p

ocenił(a) serial na 10
moonlajt

Mona nie zginie -,-

ocenił(a) serial na 8
megaami

Skąd wiesz?:)

ocenił(a) serial na 10
buska125