Widzieliście?
Możemy dyskutować:
http://www.huffingtonpost.com/2012/05/02/pretty-little-liars-season-3-spoilers_n _1471657.html
Spencer mogla zgodzic się dołączyc do A Teamu i moze by odkryła kto w nim jest..
Szczerze mówiąc, to przed finałem 2 sezonu pokusiłbym się o taką teorię, ale teraz ciężko mi w coś takiego uwierzyć ;/ Choć przyznam, że Spencer - "A" byłoby wspaniałym rozwiązaniem :D
Odnoszę takie wrażenie,że Spencer jest od początku we wszystko zamieszana. Wypowiada takie same słowa co w pilocie "Szukałem jej wszędzie" gdy Aria pyta gdzie znajduję się teraz Emily. Spencer w każdym finale jest o krok od śmierci oraz jest świadkiem obecności A. Jeśli mnie pamięć nie myli to Spencer cały czas negowała pomysł złożenia wyjaśnień na policji w związku z A. Ataki ~`A również w małym stopniu są skierowane właśnie do Spencer. Nie zdziwiłbym się,że ona jest wmieszana w działalność ~`A.
Na początku miałem zupełnie inną teorią:
Allison wciąż żyje,gdyż trumna na pogrzebie była zamknięta. Sądziłem,że jest objęta programem obrony świadków i policja sfingowała jej śmierć,gdyż obawiała się ataku ~`A-teamu. Byłem przekonany,że Ali miała zatargi z A już przed całym halloween i odkryła kim jest i czym się kieruję prześladowca. Zadziwił mnie fakt,że dziewczyny choć podejrzane o przyczynienie się do morderstwa Ali i ukrywanie dowodów nigdy nie były doprowadzone przed wymiar sprawiedliwości. (Wszystkie dowody były przeciwko ich). Cały czas aż do wczoraj,byłem przekonany,że Ali wciąż pomaga dziewczynom odkryć prawdę i ochrania je przed wymiarem sprawiedliwości (uzgodniła z policją,że są niewinne).
mam pytanie do Was kochani ;**
jak to jest ;) ?
czy to jutro u nas(ploski czas)o 2 w nocy będzie wyemitowany ten premierowy odcinek ?
bo sie pogubilem o.O
no bo przeczytałem przed chwilką,że to dzisiaj o 2 w nocy ;))
Ale ta osoba pewnie nie wie jeszcze,że przesunęli premiery odcinków PLL z poniedziakłu na wtorek ;D