Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73555
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

dziewczyny

ocenił(a) serial na 8

Ktore najbardziej lubicie dziewczyny z PLL i ktora wg was jest najladniejsza?:D

ocenił(a) serial na 7
polaxx

Dla mnie najładniejsza jest Hanna i to ją najbardziej lubię, zawsze z przyjemnością oglądam sceny z nią. :)

xrosemarie

Ciężko powiedzieć która jest najładniejsza - każda coś w sobie ma i każda jest inna

ocenił(a) serial na 10
polaxx

ja nie mam swojej faworytki- lubię wszystkie ;)

ocenił(a) serial na 10
polaxx

ja też lubię wszystkie dziewczyny;D
każdą za co innego..
ale teraz pod sam koniec 2 sezonu,przekonałem się,że faworytką moja jest Aria ;D

Oczywiście uwielbiam reszte dziewczyn bo tak jak mówię..scenarzyści specjalnie dali nam 4 inne wątki abyśmy nie musieli wybierać z banalnych czterech postaci,które są takie same;]

Aria-romans z nauczycielem(pisarka)
Hanna-zakupoholiczka
Spencer-jest z swoim byłym wrogiem Tobym ;]
Emily-innej orientacij ; D

ocenił(a) serial na 10
duperak3

dla kazdego cos sie znajdzie :P
Ale serio,gdyby ktorejs z nich zabraklo to serial nie bylby taki sam.

użytkownik usunięty
polaxx

Najładniejsza Hanna ;p

ocenił(a) serial na 10

Ludzie,a powiedzcie mi jedna rzecz- w finale 2 sezonu mialo byc o sprawie Jasona,a nic nie bylo,zauwazyliscie to?

ocenił(a) serial na 7
Versatile_Nat

a co konkretnie? bo nic nie pamietam takiego.

ocenił(a) serial na 10
xrosemarie

no,ze mialo byc wyjasnione o co w tej sprawie chodziło.

ocenił(a) serial na 7
Versatile_Nat

wiesz, lepiej nie sugerować się tym co "ma być" w odcinku, bo można się rozczarować.

Marlenka, pamiętamy <3

użytkownik usunięty
Versatile_Nat

Miało byc wiele rzeczy...

ocenił(a) serial na 10

dokladnie....

użytkownik usunięty
polaxx

Spencer, Spencer i jeszcze raz Spencer ;)

ocenił(a) serial na 8

popieram :)

ocenił(a) serial na 10
anetka245

emily.;d i wszystkie jej miny ;d

kmzs

wszystkie dwie ? ; )

ocenił(a) serial na 10
Request_

nie rozumiem ;> jak wszytskie dwie;>:D

kmzs

No bo Emily ma tylko dwie miny w serialu.. ; D

ocenił(a) serial na 10
Request_

hmm.;d po glebszym zastnaowieniu calkiem mozliwe ;d

polaxx

Hmmm . ciężko mi wybrać najładniejszą ,bo wszystkie mają coś w sobie.
A najbardziej lubie Spencer (mimo,iz na początku jej nienawidziłam) :p

ocenił(a) serial na 4
polaxx

Najładniejsza Aria, najlepszy charakter - Hanna :)

ocenił(a) serial na 7
madfugitivexo

Najładniejsza jest zdecydowanie Aria, ogólnie to ją też najbardziej lubię z całej czwórki, chociaż każda z dziewczyn jest inna i na swój sposób wyjątkowa i każdą z nich lubię ;)

ocenił(a) serial na 10
coccinelle_pll

100% agree ;)

ocenił(a) serial na 5
Versatile_Nat

najładniejsza jest Emily, ale to Spencer i Hannę najbardziej lubię oglądać- ich postacie są znacznie lepiej zarysowane, mają charakter, a Aria i Emily poza urodą nie mają w sobie nic szczególnego.

ocenił(a) serial na 10
Lyra_2

troszkę się nie zgodzę- wszystkie mają coś w sobie.
Ile dziewczyn zaryzykowałoby romans z nauczycielem?
Ile dziewczyn otwarcie teraz przyznaje się,że jest lesbijkami?
To też ważne.

ocenił(a) serial na 10
coccinelle_pll

Ludzie wlasnie obejrzalam odcinek 2x06- o pokazie mody.
Zdziwilo mnie troche,ze jak wybuchlo to cale zamieszanie na wybiegu to spencer,emily i hanna sie ulotnily,a Aria stala tam jak ofiara losu. Hanna pociagnela Emily i zaprowadzila ja za kulisy,a czemu Aria zostala?
Pod koniec tego odcinka -A uzywa laptop- jest on bardzo podobny do laptopa Hanny.

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

Dla mnie najfajniejsza jest Mona :-) seksowna, wesoła, ładne spojrzenie, wariatka w pozytywnym znaczeniu tego słowa, spontaniczna, generalnie Mona jest moją ulubioną postacią PLL :) Oprócz niesj uwielbiam też Hannę - równie ładna i pozytywna postać xD

ocenił(a) serial na 5
madfugitivexo

Nie mogę znieść Hanny, sprawia wrażenie pustej i egoistycznej. Ma straszne teksty. Po prostu jej nie cierpię. Emily jest mi obojętna, najwięcej sympatii wzbudza Aria i Spencer, która jest z nich wszystkich najbardziej ogarnięta. Uroda Hanny najmniej mi się podoba, ma dziwną twarz, z resztą wszystkie są jakieś takie nietypowe. Najbardziej zadziwia mnie ich wiek, żeby 27-latka grała nastolatkę oO? Dla mnie to już przesada, szczególnie, że gdy skończą się zdjęcia wszystkich serii stuknie jej pewnie 30 :O.

ocenił(a) serial na 9
polaxx

Najlepsza Spencer, ale reszta też fajna. Za to nie lubię Pana Fitza i Caleba.

ocenił(a) serial na 5
polaxx

którą lubię? nie umiem wybrać, chyba wszystkie. Każda jest inna i to jest fajne. A najładniejsza moim zdaniem jest Emily.

ocenił(a) serial na 9
polaxx

Moim zdaniem najładniejsza jest Aria, ale każda z dziewczyn tak jak wcześniej pisaliście ma coś w sobie. Coś oryginalnego, co ją wyróżnia i nadaje charakteru. Patrząc po względem urody na uwagę zasługuje także Alison (mimo, że w serialu pojawia się tylko czasami).

użytkownik usunięty
polaxx

Mam pytanie ZUPEŁNIE nie na temat, ale nie chciałam zakładać nowego tematu i robić bałaganu na forum dla jednego pytania... Z dwojga złego uznałam że lepiej spamować w jakimś temacie ;)
Jakiś czas temu zaczęłam oglądać PLL i jestem teraz na początku 2 sezonu. Czy na koniec wyjaśnia się kim jest A.? (pewnie nie, bo inczej pewnie byłby to koniec serialu...)
Albo może są jakieś informacje od producentów PLL, że w najbliższym sezonie się wyjaśni?
Tylko proszę: bez spolerów...

Tak, wyjaśnia się, w finałowym odcinku 2 sezonu.

ocenił(a) serial na 7
polaxx

mnie Aria wkurza, lata za tym swoim profesorem, co chwile pojawia się w jego klasie, dziwne że on jakoś nigdy jej nie szuka. Spencer chyba jest najbardziej podobna do mnie pod względem charakteru, więc nie będę się wypowiadać, Emily jest najładniejsza ale to sierota, a Hanna mimo że wkurza mnie swoim przesadnym makijażem, jest mi jakoś najbardziej bliska.

polaxx

Według mnie najładniejsza jest Hanna c: Chociaż mam momentami wrażenie, że jest trochę okrągła, a w serialu dobrze to maskują, na zdjęciach widać lepiej xD Chociaż jeśli chodzi o najładniejszą to zależy od gustu.. Ona jest akurat moją ulubioną postacią, ale wszystkie są śliczne :)

ocenił(a) serial na 6
polaxx

Wszystkie jako tako lubie, najbardziej spencer. Najładniejsza jest Emily, choć gra aktorska tej dziewczyny jest tragiczna/

ocenił(a) serial na 10
orianne

Najladniejsza jest aria a pozniej hanna.emily i spencer :)

ocenił(a) serial na 10
xxSweetgirlxx

wszystkie są śliczne, ale najładniejsza jest zdecydowanie Aria. potem Emily, Hanna i na końcu Spencer:>

ocenił(a) serial na 9
polaxx

Wszystkie są ładne i wszystkie lubię, ale najładniejsza jest według mnie Emily. Chociaż oczy Arii są boskie.
A najbardziej lubię Spencer, zdecydowanie jest moją ulubioną kłamczuchą.

ocenił(a) serial na 2
polaxx

Najładniejsza Hannah (szczególnie te oczy <3),
a najfajniejsza Spencer

polaxx

Hanna jest naprawdę śliczna, te piękne oczy! W gałach Arii nie ma nic czarującego i Hanna ma delikatniejsze rysy twarzy :) Była też moją ulubioną postacią, ale pod koniec zaczęła być wkurzająca.

Wiezimag

Jak dla mnie to zdecydowanie Spencer i Hanna.
Aria jak dla mnie jest tak cholernie karykaturalna że aż szok. Długo się nie mogłem przekonać do jej wyglądu. Taka Stara malutka, nieproporcjonalna.

ocenił(a) serial na 7
polaxx

Spencer i Hannę.
Najładniejsza jest Hanna.

ocenił(a) serial na 8
AvantQueTuDis

Lubię wszystkie : D ale pytanie jest kogo najbardziej lubię i kto najładniej się ubiera :)
Więc najbardziej lubię Spencer , a najładniej się ubiera Hanna ;)

ocenił(a) serial na 9
polaxx

ARIAAA najpiękniejsza ;) a fajne są wszystkie ;)

ocenił(a) serial na 9
polaxx

a z mężczyzn oczywiście Jason <3

ocenił(a) serial na 7
polaxx

Najbardziej lubię Hannę, potem Spencer, Emily i Arię. Natomiast najładniejsza wg mnie jest Emily ;]

xwerax2

Spencer jest najładniejsza! i uwielbiam jej postać

mymlak

kocham Spencer! Jest najbardziej inteligenta i przebiegła z nich wszystkich. Nie wiem co on by bez niej zrobiły ;> A najladniejsza jest dla mnie Emily, ale jest tez jedna z najbardziej denerwujacych mnie postaci xD

ocenił(a) serial na 5
paulinamarchewka14

Emily z tą jej jedną miną xD

A tak serio to Spencer ;3