to ma taką wysoką ocenę? straszny shit. nawet jako serial dla nastolatek się nie sprawdza!
kreowanie pustych dziewuszysk, uwypuklanie najgorszych cech młodzieży, bardzo słabe
romanse więc nawet na tym traci;) nie wspominając już o tych przestrasznych wydarzeniach,
nieodgadnionych wielce:D
Beznadziejna muzyka, od razu kojarzy mi się z filmem "Dziewczyna w czerwonej pelerynie",
bardzo podobny podkład muzyczny, bez żadnych emocji, tak tylko, żeby coś sobie leciało w tle.
Postaci są tragiczne, od początku się ich nie lubi, bo kto lubi głupie dziewczyny słuchające się
jakiejś mega wrednej (bardzo sztucznie zagrane!!!) dziewuchy robiącej innym krzywdę?:)
To wszystko oceniam z perspektywy widza, który nie jest w stanie skończyć nawet pierwszego
sezonu.
Daję 5, więcej po prostu nie mogę
Dziewczyno, ani to prowokacja, ani to żarty. Już zdążyłam zauważyć, że zagorzałe fanki tego serialu nie pozwalają nikomu go skrytykować w komentarzach, ale to chyba trochę niesprawiedliwe...
A dziękuję za gratulacje! I tak jestem dla siebie pełna podziwu, że tyle obejrzałam...:)))) oceniam to, co byłam w stanie obejrzeć, i fakt, że to ma 4 sezony po 379858947 odcinków tylko jeszcze bardziej mnie frapuje :O
Proszę pozwolić ludziom się tutaj wypowiadać :) czy ja zabraniam komukolwiek to oglądać? Albo czy ja obraziłam w swojej wypowiedzi kogokolwiek, kto to ogląda, poza oczywiście twórcami serialu pośrednio?:P Chociaż i tego nie nazwałabym obrażaniem, a jedynie krytyką. Czy konstruktywną czy nie już nie mi oceniać, ani ze mnie znawca, ani specjalnie obiektywny człowiek :)
Ale takich odpowiedzi jak Twoja się spodziewałam.
P.S.Gdyby to dało się oglądać może obejrzałabym więcej. Nie bez przyczyny przyznaję się w swojej pierwszej wypowiedzi, że nawet tego nie obejrzałam za wiele, żeby czytający mógł się do mojej opinii ustosunkować odpowiednio ('aha, nie widziała za dużo to nie będę się tym sugerował/a'), a nie po to, żeby mi ktoś gratulował moich własnych wyborów.
Jeszcze raz powtórzę - dajcie się tu ludziom wypowiadać, każdy ma prawo do swojego zdania, a takie jest właśnie moje, że ten serial na tyle na ile go znam, to szit :) Jeśli coś tu jest marne, to nie moja domniemana prowokacja, której nie miało nawet być ^^
Pozdrawiam znawczynię powyżej :)