Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

jakim cudem

ocenił(a) serial na 5

to ma taką wysoką ocenę? straszny shit. nawet jako serial dla nastolatek się nie sprawdza!
kreowanie pustych dziewuszysk, uwypuklanie najgorszych cech młodzieży, bardzo słabe
romanse więc nawet na tym traci;) nie wspominając już o tych przestrasznych wydarzeniach,
nieodgadnionych wielce:D
Beznadziejna muzyka, od razu kojarzy mi się z filmem "Dziewczyna w czerwonej pelerynie",
bardzo podobny podkład muzyczny, bez żadnych emocji, tak tylko, żeby coś sobie leciało w tle.
Postaci są tragiczne, od początku się ich nie lubi, bo kto lubi głupie dziewczyny słuchające się
jakiejś mega wrednej (bardzo sztucznie zagrane!!!) dziewuchy robiącej innym krzywdę?:)
To wszystko oceniam z perspektywy widza, który nie jest w stanie skończyć nawet pierwszego
sezonu.
Daję 5, więcej po prostu nie mogę

użytkownik usunięty
nierozumiemnic

Ocenianie serialu po niecalym 1 sezonie, gratulacje.
Btw. slabe prowo :) :)

ocenił(a) serial na 5

Dziewczyno, ani to prowokacja, ani to żarty. Już zdążyłam zauważyć, że zagorzałe fanki tego serialu nie pozwalają nikomu go skrytykować w komentarzach, ale to chyba trochę niesprawiedliwe...
A dziękuję za gratulacje! I tak jestem dla siebie pełna podziwu, że tyle obejrzałam...:)))) oceniam to, co byłam w stanie obejrzeć, i fakt, że to ma 4 sezony po 379858947 odcinków tylko jeszcze bardziej mnie frapuje :O
Proszę pozwolić ludziom się tutaj wypowiadać :) czy ja zabraniam komukolwiek to oglądać? Albo czy ja obraziłam w swojej wypowiedzi kogokolwiek, kto to ogląda, poza oczywiście twórcami serialu pośrednio?:P Chociaż i tego nie nazwałabym obrażaniem, a jedynie krytyką. Czy konstruktywną czy nie już nie mi oceniać, ani ze mnie znawca, ani specjalnie obiektywny człowiek :)
Ale takich odpowiedzi jak Twoja się spodziewałam.
P.S.Gdyby to dało się oglądać może obejrzałabym więcej. Nie bez przyczyny przyznaję się w swojej pierwszej wypowiedzi, że nawet tego nie obejrzałam za wiele, żeby czytający mógł się do mojej opinii ustosunkować odpowiednio ('aha, nie widziała za dużo to nie będę się tym sugerował/a'), a nie po to, żeby mi ktoś gratulował moich własnych wyborów.
Jeszcze raz powtórzę - dajcie się tu ludziom wypowiadać, każdy ma prawo do swojego zdania, a takie jest właśnie moje, że ten serial na tyle na ile go znam, to szit :) Jeśli coś tu jest marne, to nie moja domniemana prowokacja, której nie miało nawet być ^^
Pozdrawiam znawczynię powyżej :)