Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

mam takie pytanie, bo oglądam serial, ale nadal nie wiem jednej rzeczy. dziewczyny zostały
wkopane przez "A" w drugim sezonie, ponieważ pojechały ratować terapeutkę. to było wtedy jak
Hanna zniszczyła ślub ojca. dziewczyny rzuciły się, by odkopać tą kobietę, ale okazało się, że tam
jej nie było. policja zatrzymała je, ale w sumie za co? czemu musiały wykonywać pracę
społeczne? znalazły tam chyba jakąś maskę, jeśli się nie mylę.. no więc moje pytanie brzmi - co
tam było?
proszę bez złośliwych komentarzy ;))

ocenił(a) serial na 8
kara330

Znalazły łopatę którą zabito Alison. Policje od dawna wiedziała ze to była łopata lecz jej nie mieli. Łopatę tą podrzuciło im A z danymi gdzie jest terapeutka. Nie ma żadnych dowodów na to ze zabiły Alison takze nie trafiły do więzienia ale również zostały znalezione z bronią wiec taka karę im dali.

Wonderlife

okej, ale w takim razie co z kijem hokejowym, który Toby znalazł w ogródku Jasona?

ocenił(a) serial na 7
kara330

Tata Spencer go spalil (w kominku).

accidenti

wiem, ale czemu skoro Ali została zamordowana(?) łopatą?

ocenił(a) serial na 7
kara330

Bo tata Spencer nie wiedzial czym dokladnie Ali zostala zamordowana, a kij pasowal do opisu przedmiotu o ktorym slyszal, wiec go spalil, zeby chronic swojego syna (Jasona).

kara330

Dziękuję za założenie tego tematu i oczywiście accidenti za wyczerpującą odpowiedź ponieważ sama się ostatnio nad tym zastanawiałam a w serialu to zostało nieco chaotycznie wytłumaczone.

Magi6

no właśnie, właśnie :)) ja też dziękuję c;