od rana będę na zajęciach na uczelni i nie będę miała jak obejrzeć tego odcinka, ciekawość mnie zżera, tak więc jakbyście mogli mi tutaj napisać kto jest RC i kto zabił Ali i kto
jeszcze jest w A-teamie. Byłabym bardzo wdzięczna :)
25.media.tumblr (kropka)com/tumblr_mckb27CJdT1rez414o1_1280(kropka)jpg
A to już chyba niepodważalny dowód na to, że wykorzystają Twin theory z książek.
Też uważam, że dom podpaliła Melissa/ Jenna, ale musiał być tam jakiś facet, z którąś z nich (nie sądzę, żeby miały wystarczająco dużo siły, żeby tak przywalić Toby'emu). Niestety ten finał nie zachwycał pod żadnym względem i roiło się w nim od nielogicznych rozwiązań. Jaki motyw ma dziewczyna ze sklepu? Dlaczego Melissa chciałaby aż tak bardzo skrzywdzić swoją siostrę? Ali jest RC, ale Mona tego nie rozgryzła wcześniej (kto ją odwiedzał? Bo przecież nie Ali w masce xDD)? Po co RC (Ali?) zatruwałaby życie dziewczynom przez parę lat (w między czasie pomagając im/ ostrzegając w "wizjach" - co samo w sobie jest idiotyczne) i nagle ratowała je? Btw ten czerwony płaszcz musi być faktycznie specjalny, bo dziewczyna wchodzi do płonącego domu i nic jej nie jest :] O tym zmartwychwstaniu na koniec nie chce mi się nawet pisać, bo Marlenka chyba aż za bardzo wczuła się w klimat zbliżających się świąt wielkanocnych hahah
Ja myślałem, że mieliśmy poznać także Królową Kier, kto zabił Alison oraz już sam nie pamiętam co to było.
Co do tożsamości RC na razie nie chce mi się wypowiadać. Bo było to tak przewidywalne, że aż brak mi słów.
Może Shana chce się zemścić na Emily za Paige, z którą podobno kiedyś się spotykała. Trochę marne wytłumaczenie, laska musiałaby być psychiczna żeby coś takiego zrobić, zresztą jak połowa Rosewood xp
Jeśli to byłby jej motyw, to musiałoby oznaczać, że niedawno dołączyła do Melissy i Jenny, a przecież Jenna powiedziała do niej "tęskniłam za tobą" (czy coś w ten deseń), co oznacza, że znały się przed tym jak Emily zaczęła się spotykać z Paige.
Nie, widać gołym okiem, że po prostu zakochała się w Jennie i jest jej posłuszna xD
przekombinowali jak dla mnie, mogli sobie darować zmartwychwstanie Ali, helikoptery itp., wystarczyło, że np. wszystkie A (nawet to czerwone) + kłamczuchy były w 1 miejscu a żądne zemsty Melissa, Jenna i Shana chcę ich wszystkich pozabijać a nie takie coś...
Ale to nie był helikopter! Boooże ;) No i ta paląca się chatka to nie dom Spencer. I tyle. Odcinek .. no było by spoko gdyby cokolwiek się wyjaśniło.
W ogóle przypominam sobie że jakaś postać wcześniej uczyła się latać, czy latała samolotem (takim małym) Przypominacie sobie coś? Kto to mógł być? Oprócz tego wydaję mi się że to Melissa odwiedzała Monę w radley, bo ciągle kręciła z Wrenem, a teraz okazuje się że Wren wpuszczał kogoś do ośrodka.. Ona jest głównym A. Jest psychiczna! A ta gadka z Alison to na stówkę ściema. NIE MA ŻADNEJ BLIŹNIACZKI! błagam.... (mam taką nadzieję)
No okej. Fakt. Ale ja nie chcę żeby było jak w książce.. to wtedy będzie do dupy. Chcę troche pozgadywac.No ale pewnie i tak nie dowiemy się kto co robił w poszczególnych odcinkach.... Marlenka trochę się zamotała z tymi wątkami.
A ja obstawiam że z awionetki to nie Ali wyskoczyła. To było główne A. AAli pojawiła się jak zwykle w momentach krytycznych i pomogła dziewczynom, bo akurat "przechodziła obok" :D a że w czerwonym płaszczu była to pewnie zabieg specjalny :)
jak chcę zrobić tak jak w ks to chyba przewidują z 10 sezonów bo tam: 1 A- Mona +jej wiedza z pamiętników, 2-A Ali nie Ali ble ble bliźniaczka, a teraz jest 3 A i nie wiadomo kto to i dlaczego, masakra autorka ks ponadto też ponoć gubi się w wątkach ;)
Po prostu okazuje się,ze wszyscy fani serialu są idiotami i tyle. Wszystko wskazuje na to,że zaczęli nas wkręcać zanim serial został w ogól wyemitowany.Może ktoś powinien dodać na filmwebie w gatunku : paranormalny czy coś. No bo sory,ale nawiedzanie ludzi,gdy "śpią" czy "mdleją", jakaś ręka z grobu? I kasy jak lodu trzeba mieć,aby latać czymś takim i móc opłacać tylu ludzi,aby współpracowali. Pewnie Alison jest właścicielką Rosewood i tyle.
Nooo. Też myśle że to nie Ali wysiadła z samolotu. Jak w 100 sezonie okaże się że Ali była A to się chyba załamię.