Nie do końca jestem pewna czy ten serial jest taki niesamowity.
Wciąga, to fakt. Masz tysiąc teorii, kto może być "A" już prawie wiesz, a nagle wychodzi 10 różnych faktów i cała Twoja koncepcja upada. Trzeba przyznać, że scenarzyści się
postarali w mąceniu i zaskakiwaniu widzów. Fabuła jak najbardziej na plus, ale niesamowicie denerwują mnie szczegóły..
Niestety lub stety, pewnie jak większość z was oglądałam wcześniej Plotkarę. Przykładowo, B zawsze miała jakiś plan B, C a nawet D. wszyscy wszystko nagrywali, robili kopię,
zdjęcia, cokolwiek. Ogromnym minusem tego serialu jest naiwność bohaterek a może bezmyślność? Denerwuje mnie, jak tracą jakieś ważne rzeczy. Wychowując się na
Plotkarze jestem przyzwyczajona do "zabezpieczania się bohaterów" na różne sposoby, co jest z drugiej strony bardzo logiczne. w PLL tego brakuje.. Również zbyt często zdarza
im się urywać wątki.
nom masz racje kłamczuchy są strasznie nieostrożne ,naiwne -nigdy sie nie kapną ,że ktoś ich sledzi :(
ale i tak to uwielbiam ,zżylam sie z dziewczynami -po prostu lubię ich przygody :)
A kto pisze, że jest? xD Ja oglądam, bo lubię klimat i po prostu chcę coś oglądać. Niesamowity to jest El Internado <3
Pewnie nie według każdego, ale ja go kocham, już 2 razy obejrzałam sezony i na pewno jeszcze kiedyś do niego wrócę. W ogóle, lepszego nie widziałam.