Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73550
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Nie do końca jestem pewna czy ten serial jest taki niesamowity.
Wciąga, to fakt. Masz tysiąc teorii, kto może być "A" już prawie wiesz, a nagle wychodzi 10 różnych faktów i cała Twoja koncepcja upada. Trzeba przyznać, że scenarzyści się
postarali w mąceniu i zaskakiwaniu widzów. Fabuła jak najbardziej na plus, ale niesamowicie denerwują mnie szczegóły..

Niestety lub stety, pewnie jak większość z was oglądałam wcześniej Plotkarę. Przykładowo, B zawsze miała jakiś plan B, C a nawet D. wszyscy wszystko nagrywali, robili kopię,
zdjęcia, cokolwiek. Ogromnym minusem tego serialu jest naiwność bohaterek a może bezmyślność? Denerwuje mnie, jak tracą jakieś ważne rzeczy. Wychowując się na
Plotkarze jestem przyzwyczajona do "zabezpieczania się bohaterów" na różne sposoby, co jest z drugiej strony bardzo logiczne. w PLL tego brakuje.. Również zbyt często zdarza
im się urywać wątki.

ocenił(a) serial na 10
klaa4

nom masz racje kłamczuchy są strasznie nieostrożne ,naiwne -nigdy sie nie kapną ,że ktoś ich sledzi :(

ale i tak to uwielbiam ,zżylam sie z dziewczynami -po prostu lubię ich przygody :)

ada565

A kto pisze, że jest? xD Ja oglądam, bo lubię klimat i po prostu chcę coś oglądać. Niesamowity to jest El Internado <3

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

na serio az taki niesamowity :)/???

ada565

Pewnie nie według każdego, ale ja go kocham, już 2 razy obejrzałam sezony i na pewno jeszcze kiedyś do niego wrócę. W ogóle, lepszego nie widziałam.

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

cóz jesli tam mowisz tp moze obejrze

a gdzie ty ogladasz ?:D