Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

WASZ ULUBIONY BOHATER PRETTY LITTLE LIARS piszcie dlaczego akurat on (jest podobny do was , ma fajna role itp....)
WASZ NAJGORSZY CZARNY BOHATER TO KTO równiez podajcie dlaczego ten a nie inny

miłej zabawy POZDRAWIAM :p

ada565

Toby. Pewnie wiele osób pomyśli, że to z powodu 3x12, ale nie. Jego postać wzbudziła moje zainteresowanie już w pierwszym sezonie. A dlaczego? Jak widać, jest bardzo tajemniczy, nie można przewidzieć do czego się przyczyni w kolejnych odcinkach. Inteligentny, odważny, utalentowany, opiekuńczy ale też skryty, przebiegły. Jeśli się okaże, że jest w A Team, by pomóc dziewczynom, pokaże jak bardzo zależy mu na szczęściu Spenc. Jeśli nie, także ma powód, przecież należy pamiętać także o tym, do czego się przyczyniły w przeszłości ;)

Kogoś, kogo aż tak bardzo nie lubię chyba nie mam ;)

ocenił(a) serial na 10
RockowaNutka

ja tez go lubiłam od poczatku bardzo fajna postac wspólczułam mu bardzo nikt w 1 sezonie go nie lubił wszyscy ssie z niego smiali btł ofiar ale fajnie ze wyszedl na prosto wgl fajna tworzy pare ze Spencer :P

ocenił(a) serial na 10
ada565

był ofiara (sory za pismo )

ada565

Tak, zgadzam się ;) Spencer też bardzo lubię :)

ocenił(a) serial na 7
ada565

ulubiona postać : Spencer , Alison
postać którą lubie najmniej - Emily

ada565

ulubiona postać to Hanna, Spencer
najmniej lubiane to Ezra, Cece, Garrett

ocenił(a) serial na 10
ada565

Moją ulubioną postacią jest Mona - lubiłam ja od początku, w odcinku Camp Mona moje uwielbienie jej postacią sięgnęło zenitu, po czym okazało się że jest w A-Teamie - rewelacja, jako wredna manipulatorka też jest idealna!!

Poza Mona bardzo lubiuę Mayę - nie rozumiem niechęci do jej osoby przez wszystkich, fajna, wesoła, wyluzowana - totalne przeciwieństwo beznadziejnej Emily....

Najbardziej znienawidzeni - Garret, Melissa, Ian - obłudni, beznadziejni, antypatyczni.

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
ada565

ktos jeszce przyłaczy sie do zabawy ???>>>

ocenił(a) serial na 10
ada565

:)