czyli wszystko o przyjaźniach między bohaterami serialu, co lubimy, a co nie
Trochę nie będzie na temat, ale nie lubie tego że Hanna,Em i Spence się we wszystko angażują, a Aria tylko : Ezra, Ezria,Ezrze,Ezry,Ella randkuje, trzeba się tym zainteresować, i takie tam xd.
ja w serialu nie lubie tego (tez bedzie nie na temat) ze dziewczyny nie sa ostrozne A to wykorzystuje i dzieki temu jest o krok dalej one sa naiwne i glupiutkie i tyle ale podziwiam ich przyjażń są ze soba na dobre i złe wspieraja sie a co do Ezry nie nawidze go blle jak Aria mogła sie w nim zakochać ona i Jason to jest para :P
Nom, już wole Ją z Jasonem , ten romans mógłby być fajny ale tak go spieprzyli, gdyby brat Ezry lub Jason pomieszał w tym związku to rzygałabym tęczą . Aria też taka trochę no ... głupia. Wtedy jak dowiedziała się, że Ezra zapłodnił jakąś laskę, to zamiast iść wkuwiona to sobie weszła jakby nic się nie stało. W tym ostatnim odcinku gdy były sceny Ezrii pierwszy raz chciałam aby mi sie komp zaciął. Kiedyś ten związek był spoko, a teraz ... dno ...
no dokładnie Ezra jestobrzydliwy jak dla mnie wybaczyła mu tak jak i ta kasa w szafie uwierzyła ja bym tak nigdy nie zrobiła:)
Ja lubię Emily z Hanną, takie kochane dla siebie, mogli lepiej rozwinąć jak mieszkały ze sobą, Caleb-Spencer też mi się podobało , tak samo jak i Sparia, ogólnie wszystkie dziewczyny się wspierają i to jest fajne