Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73550
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

co Wy na to,żeby założyć temat (to może być ten),w którym będziemy wypisywać serialowe niedociągłości i jakoś je spójnie razem wyjaśniać,bądź gdy się wyjaśnią,to będziemy dopisywać odpowiedzi,żeby wszystko było na bieżąco.Np. aktualnie nie powiedzieli nam o tym,kto był w worku(odcinek halloweenowy)-jeśli to się wyjaśni,to będziemy to zapisywać tutaj.Czyli w sumie będzie to temat,w którym będziemy poruszać to czego mnie rozumiemy,bądź to co jest nielogiczne w serialu,czy zostało nie do końca wyjaśnione.Jeśli czegoś nie wiemy to piszemy tutaj-może ktoś akurat będzie wiedział i uzyskamy odpowiedź na to co nas trapi :)

użytkownik usunięty
Resire

Chyba byly juz takie tematy. Jeden o niedokonczonych wątkach, a drugi o nielogicznych sytuacjach.

ocenił(a) serial na 4

nie mam pojęcia,w każdym razie nikt tego nie kontynuuje,więc może czas tu założyć nowe forum związane z najnowszymi odcinkami ;)

ocenił(a) serial na 8
Resire

Kto był w worku? Pomyślmy!
Albo to Garret którego dziewczyny wyjeły z pudła, następnie schowały do worka, oprócżnili z lodu tamto miejsce, wrzucili Garreta i nasypali lodu albo to Emily! Emily schowała się do tego worka, potem wyrzuciła lód, wskoczyła w worku tam i sie zakopała lodem. Potem się odkopała wyszła i zakopała Garreta! Moja teoria jest tak samo wielce prawdopodoba jak myślenie tqwojego mózgu. To ciało Alison! -.-'

ocenił(a) serial na 4
Wonderlife

miliony tu wahań co do tego kto był wtedy w worku,bardzo prawdopodobne,że to było ciało Allison,ale nic o tym nie mówili ani nie rozwinęli tego w serialu,poczytaj sobie różne wątki,gdzie osoby wypowiadają się na ten temat... zresztą podałam przykład,co nie świadczy o tym,że masz mnie obrażać!Chodzi mi tutaj o spekulacje na różne tematy nie do końca wyjaśnione w serialu.Tak bardzo Ci to przeszkadza?Nie wypowiadaj się i mnie nie obrażaj.

ocenił(a) serial na 4
Resire

a i jeśli pozjadałaś wszystkie mózgi i wszystko wiesz najlepiej,to Ciebie ten temat nie dotyczy,to jest temat dla tych,którzy czegoś nie wiedzą i chcą się tego wspólnie dowiedzieć,więc żegnam ;)

ocenił(a) serial na 4
Resire

ps.http://www.filmweb.pl/serial/S%C5%82odkie+k%C5%82amstewka-2010-556945/discuss ion/jakie+wra%C5%BCenia+po+odcinku+%C2%A0,2102392?page=2
Tu masz stronę,na której kilka osób pyta co było w czarnym worku i dlaczego nie było o tym mowy w ostatnim odcinku ... własnie po to założyłam ten temat,żeby wyjaśniać sobie pewne rzeczy.

ocenił(a) serial na 8
Resire

Nie ma o tym Mowy bo na to każdy by wpadł. Załóżmy że w wroku jest ciało Melissy(nie występuje obecnie). Nie sądzisz że policja p zobaczeniu tego by poinformowała rodzine Spencer? Gdyby to nie była Alison to byłoby to omawiane.

ocenił(a) serial na 10
Wonderlife

Niekoniecznie, to mogła być równie dobrze atrapa, do końca tego ie wiadomo. Myślę, że te niedociągnięcia są fatalne. Np. jak to że Mona wychodziła sobie z Radley ot tak przebrana za pielęgniarkę i nikt tego nie zauważył. Z 2 strony skoro Mona była 1 A, to przecież spotykała innych znajomych i rodziców (np. te tańce - kiedy Ella oddaje jej ubranie ) czemu nikt nie zauważył że ma czarną bluzę i grube rękawice? No widocznie to jest bardzo normalne tam u nich.

megaami

To była chyba nawet czarna kurtka skórzana, kilka rozmiarów większa niż ubrania Mony :D
Fajnie musiała wyglądać. Pewnie wszyscy pomyśleli, że to ostatni krzyk mody, a Mona jest trendsetterką.

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

No przecież tak było! W ogóle nie dziwne było to że chodząca lalunia w sukienkach zakłada takie mhroczne rzeczy :D

ocenił(a) serial na 8
megaami

bo to nie była Mona tylko albo Jason albo Toby..

ocenił(a) serial na 10
jatuginemamo

Jason? Absolutely not!! Ok, Toby mogę się zgodzić, ale to i tak było by dziwne, helloł? :D