Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73550
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Mam pytanie. Dlaczego sezon 3 był/będzie puszczony w częściach... znaczy dlaczego nie kontynuują go w sierpniu, dalej we wrześniu, ale czemu przerwali jego emisję i przenieśli dopiero na styczeń? (w sumie to bym jeszcze zrozumiała) ale dlaczego jest jeden odcinek, ni z gruchy ni z pietruchy w październiku?!
Może ktoś ma jakieś informacje na ten temat?

użytkownik usunięty
Altaiq

We wszystkich amerykanskich serialach jest taka przerwa. Ten halloweenowy odcinek to chyba zeby troche nam osłodzic czekanie ;d

ocenił(a) serial na 10
Altaiq

Zgadzam się z yoursun ten odcinek halloweenowy jest raczej żeby osłodzić nam czekanie.A co do przerwy to skończył się sezon letni i pierwsza połowa 3 sezonu ,a od stycznia będzie emitowany 3b czyli druga część sezonu 3 ;)

użytkownik usunięty
Altaiq

Niestety takie zasady rządzą w amerykańskiej telewizji. Przede wszystkim produkcja serialu trochę trwa więc,aby nakręcić dodatkowe odcinki potrzebują mniej więcej dwóch miesiący. Ponadto nie opłaca im się wynajmować studia do produkcji odcinków,które będę emitowane w porach gdy ominie ich badania pod względem oglądalności oraz pod kątem targetu. Dodatkowo ramówka pewnie jest przepełniona więc na miejsce PLL na czas tzw. hiatus wejdzie inny serial i tak koło się zatacza.
Odcinek specjalny (halloweenowy) jest -jak już yoursun zauważyła- w celach profilaktycznych: aby nie przypadkiem widzowie zapomnieli o serialu. Taki trybik w maszynie marketingowej;)

ocenił(a) serial na 6

dzięki za szybką odpwiedź! :) Ale np w polskiej telewizji są też dwa sezony, jesienny od września i wiosenny od marca i seriale są sezonami puszczane... ale co kraj to obyczaj ;) aa i nie zauważyłam, że 2 sezon też był tak puszczany, bo oglądałam go online już po emisji całego sezonu i nie musiałam czekać ;)